Een fijne fietstocht in een fijne vakantie

De eerste foto is van een weekje geleden toen we visite hadden en ik een rondje met het hondje liep.Hier heb ik de afgelopen gedouched, geplassed en gescheten.Voorts deel ik even mede dat ik het wassenbeeldenmuseum al gezien heb en het bronzen standbeeld van Andere Hazes ook al, en ik ben niet zo iemand die dan elke keer hetzelfde gaat bekijken.Bloedirritant aan Nederland vind ik het gegeil op de Engelse taal, daarom leg ik het ook even vast.Vandaag hebben we weer wat fietsen gehuurd om de laatste vakantiedag fietsend door te brengen, Almere nu eens van de andere kant bekeken.Almere is groot, ruim, groen, netjes en nergens echt mooi.Er zijn toch honderdduizenden Nederlanders die niet van oude binnensteden houden, en wel van vliegtuigen houden, want die vliegen hier constand over, alsof er geen klimaatprobleem bestaat.In de ochtend heb ik op de camping lekker veel naar de Arbeidsvitaminen kunnen luisteren en in de avond mijn eigen collectie.We moesten nog wel even schuilen, in een vogelkijkhut, maar toen de zon weer scheen was het weer lekker warm, ik heb de hele vakantie in T-shirt en korte broek gelopen.

Rene Zaterdag 07 Augustus 2021 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

Rietepietz

Maar je hebt je vermaakt en een fijne vakantie gehad, dat is een pluspunt. En dan maandag weer een in een nieuwe overal aan de slag.

Rietepietz, (URL) - 08-08-’21 14:50
די מריו

Vakantie zit er weer op. Almere van een kant laten zien die ik nog niet gezien had. Zo op je fiets.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 08-08-’21 16:39
ria

Ik vind het ook een hele fijne zomer en arbeidsvitaminen horen daarbij als je in Nederland bent.

ria, (URL) - 08-08-’21 18:46
Hans

Leuke pipo wagen.
Op het bordje had de tekst in het Nederlands boven aan moeten staan. Hans

Hans, (URL) - 08-08-’21 21:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.