NedeRland

Mark Rutte is een lul.
Eerst beloven dat de maatregelen zouden stoppen op 1 november, en dan op 2 november de boel juist strenger maken,  terwijl een blinde nog kon zien dat het virus niet over gaat.

Hugo de Jonge is een eikel.
Steeds maar weer verkondigen dat het meerdendeel van de patienten op de intensieve zorg ongevaccineerden zijn, terwijl dat niet zo is. En als mensen de gegevens opvragen krijgen ze die niet!  Doofpotpolitiek.

En Ferdinand Grapperhaus is een zak.
Hij wil graag ,,mystery guests" inzetten om de handhaving van de coronaregels te verbeteren.
Hij gebruikt Engelse woorden, wat op zich al bedenkelijk is, maar bedoeld gewoon NSBers.

Klikken hoort niet, nooit.
En burgers horen elkaar ook niet te controleren, dan kan je niemand meer vertrouwen.

En ze luisteren allemaal naar het advies van het ,,Outbreak Management Team" alweer een Engelse naam en op zich al de reden om het terzijde te schuiven, maar ondanks dat, en ondanks dat ze al vanaf het begin falen blijven ze er maar aan vasthouden, reden tot argwaan.

Rene Woensdag 03 November 2021 at 9:21 pm | | Smurf

drie reacties

די מריו

Wat ik gisteren ook al zei.. in de lente wordt het weer minder, want dat was vorig jaar ook zo. Voordeel van al deze maatregelen is wel dat de gewone griep waarschijnlijk dit jaar ook niet zo heftig zal zijn.

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 04-11-’21 07:04
Riet (e) pietz

Zo, dat ben je weer kwijt, Ik hoor het graag van je wanneer jij oplossingen hebt want daar zou iedereen blij van van worden.

Riet (e) pietz, (URL) - 04-11-’21 20:35
Herman Stel

Ik ben nu dus een misselijke klootzak omdat ik de app gebruik. Ik rijd op de Covid bussen van het Rode Kruis. Wij vervoeren zieke mensen naar ziekenhuizen en verpleeginrichtingen en daar moet ik regelmatig de app laten zien. Dus dan ben ik maar een misselijke klootzak. Dat ben ik om die mensen te helpen.

Ik ben ook benieuwd of jij , als je toch Covid19 krijgt ook zo consequent bent om ziekenhuishulp te weigeren. Ik hoop van wel, want dan is er weer een bed extra vrij. Zij gaan jou in elk geval niet weigeren. En ik zal jou ook gewoon vervoeren als het nodig mocht zijn. Ik hoop voor jou, dat het nooit hoeft.

Herman Stel, (URL) - 04-11-’21 20:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.