Het is me wat

,,Sportschool weigert deuren om 17.00 uur te sluiten: 'Ik ga absoluut niet eerder dicht'" kopte een bericht op de app van RTVNoord, en ik ging het eens lezen en jawel hoor, natuurlijk was juist een sportschool uit Winschoten die weigert zicht te houden aan de niet te begrijpen maatregelen, de enige in de hele provincie, en misschien zelfs wel van het land.

Die maatregelen zijn ook niet te begrijpen.Toen ik er `savonds even langsfietste waren ze aan het sporten in de parkeergarage, net als tijdens de vorige lockdown.   De sportschool zelf was volop verlicht, maar ik zag er niemand sporten, en ik maakte bovenstaande foto.

Het is net als onlangs op het Marktplein, er komen nieuwe beperkingen, men sputtert wat tegen, maar wordt uiteindelijk toch het zwijgen opgelegd.

Rene Donderdag 02 December 2021 at 9:21 pm | | Smurf

vier reacties

Hans

Maar als men niet in de sportschool aan het sporten is, is de sportschool ondanks het branden van het licht toch gesloten om binnen te sporten? Hans

Hans, (URL) - 02-12-’21 22:02
Noortje

Ik heb begrepen dat hij toch maar eieren voor zijn geld heeft gekozen omdat iedere keer dat hij open was na 17 uur er een flinke boete op stond omdat hij een waarschuwing had gekregen.
Ik moet ook zeggen dat ik het ook een maatregel vind die ik niet echt begrijp.

Noortje , (URL) - 02-12-’21 23:06
Terrence

Sommige van de maatregelen lijken inderdaad meer symboolpolitiek dan dat zij echt nuttig zijn.

Terrence, (URL) - 03-12-’21 01:14
די מריו

Dus je gaat eerder dicht zodat er meer mensen in een kortere tijd moeten komen sporten. Die snap ik ook niet. Aan symbolische maatregelen hebben we niets. Als ze helpen prima, maar verder niet.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 03-12-’21 06:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.