JaaRmaRkt Winschoten

Vanaf de laatste woensdag van oktober tot de eerste maandag van november was er kermis op het Marktplein in Winschoten, als aanvulling op de Allerheiligenmarkt, in de volksmond Adrillen, op die maandag.De kermis is altijd aan weerszijden en achter de minstens 751 jaar oude Marktpleinkerk.Dit is een steeg naar het Marktplein toe, en hier maak ik altijd een foto als er wat te doen is, en er komt een dag dan zet ik ze allemaal onder elkaar.Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat dit iets tijdelijks is, burgers die elkaar controleren is niet goed.Terwijl de zuipende menigte in en buiten voor de cafe`s aan het feesten was verscheen er ADRILLEN op de Winschoter Toren d`Olle Witte.Daar heeft u al een filmpje van kunnen zien, en nu dus de foto`s.Hebben we dat ook weer gehad, zonder nare gevolgen, alleen maar leuk.

Rene Zaterdag 04 December 2021 at 9:21 pm | | Smurf

drie reacties

Hans

Via je filmpje en blog gevolgd, men heeft zich wel vermaakt. Hans

Hans, (URL) - 04-12-’21 22:02
די מריו

Ik ben bang dat het controleren nog maar het begin is en dat dat nog verder uitgebreid wordt. Wel leuk om al die drukte te zien van de kermis.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 05-12-’21 12:35
Riet (e) pietz

Eigenlijk helemaal niet mooi die felle kleuren op die mooie oude gebouwen. Maar het al die kleurigheid hoort gewoon bij de kermis.

Riet (e) pietz, (URL) - 05-12-’21 20:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.