VeRschRikkelijk

Ik schrok me eerst een hoedje toen ik hoorde dat de publieke radiozenders de muziek van Ali B en Marco B niet meer draaien.
Pardon?  Wie beslist dat?
Dat is toch aan de programmamaker, die bepaalt zelf wat er op komt, en niemand anders.

Mijn complimenten voor de eerste disc jockey die het lef heeft om tegen de regels in toch een plaatje van Marco B of Ali B op de draaitafel te leggen, en af te spelen.

Of de zangers klootzakken zijn moet er niet toe doen, daar kan het lied immers niks aan doen.
Mij persoonlijk heeft de meuk van Ali en Marco B me nooit zo kunnen bekoren, dus ik zal het niet missen, het gaat mij om het princiepe dat alles moet kunnen.

Helaas is dat al lang niet meer zo, de tegenwoordige presentatoren zijn allemaal kontkruipers die liever de baas likken dan de luisteraar vermaken, terwijl het daar toch om zou moeten gaan.

Nader onderzoek leerde me dat het alleen de zenders 1, 2 en 3 betreft, op 4 draaien ze klassieke muziek en op de enige echte radio 5, de thuiszender van de Arbeidsvitaminen, heerst nog wel de vrijheid.

Rene Vrijdag 21 Januari 2022 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

Niet dat ik twijfel, maar volgens de grondwet is iemand sowieso pas schuldig als het bewezen is. Van mij persoonlijk hoeven de nummers ook niet, maar dit is wel weer typisch Nederlands, we draaien het meteen niet meer.

Love as always
dimario

די מריו, (URL) - 22-01-’22 07:42
Liesbethblogt

Ben het er ook niet mee eens, een mens is pas schuldig als dat door een rechter is uitgesproken. Wat gaan ze doen als blijkt dat het toch niet helemaal klopt, ze 5 keer in het uur draaien om het in te halen? Geloof dat er in deze meer partijen betrokken zijn en ben dan ook zeer benieuwd naar wat er nog naar boven komt tijdens de rechtszitting.

Liesbethblogt, (URL) - 22-01-’22 12:26
francky

Mij interesseert alleen de muziek. Of de artiesten nu koorknapen of misdadigers zijn maakt mij niets uit. Om die reden hun muziek niet meer spelen op de radio gaat mij te ver. Gaan ze de artiesten die harddrugs gebruiken ook niet meer spelen ? Dat is toch ook een misdaad ?

francky, (URL) - 22-01-’22 16:46
Riet (e) pietz

Tegenwoordig wil iedereen meteen Roomser dan de Paus zijn en moeten we ook óveral een mening over hebben.

Riet (e) pietz, (URL) - 22-01-’22 20:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.