Xcvbnm

Dit stond op teletekst en heb ik er even vanaf gehaald omdat mensen altijd bewijs willen als ik iets zeg.
Alhoewel, het was vanaf het allereerste begin al duidelijk dat er ontzettend veel geld mee gemoeid is, en u weet, geld maakt alles kapot.

Dit is dus het gevolg als mensen zich laten prikken:Wie zich heeft laten prikken of dat alsnog doet of nog een keer, die is het klaarblijkelijk daarmee eens.
En ook met de mondkapjes en lockdowns en controlevinkjes voor toegang.
Zo werkt deze werekd, dus doen ze er maar aan mee.

Nou, ik niet.
Het kabinet zal niks oplossen, die maken de dingen alleen maar erger.

Rene Zondag 23 Januari 2022 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

Hans

Ik snap de combinatie van het berichtje over Oxfam niet met je corona opmerking. Hans

Hans, (URL) - 23-01-’22 23:04
John

Ik ben het niet met armoede eens. De prik heb ik niet gehaald omdat ik meer armoede wil.

John, (URL) - 24-01-’22 08:11
Noortje

Klopt het dat je mijn reactie verwijderd hebt?
Ik heb hem hier toch eerst zien staan.

Noortje, (URL) - 24-01-’22 11:50
די מריו

Het heeft ze geen windeieren gelegd. Ik denk dat de meeste mensen een prik hebben genomen niet omdat ze voor armoede bij andere mensen zijn, maar juist omdat ze bang zijn. Ze zijn bang gemaakt met dat ze dood gaan of hun oude naasten dood maken.

Love as Always
dimario

די מריו, (URL) - 24-01-’22 12:33
francky

De kloof tussen rijk en arm wordt steeds groter. Het wordt er door corona niet beter op.

francky, (URL) - 24-01-’22 14:57
Terrence

Persoonlijk denk ik dat mensen die aan corona overlijden of er ernstig ziek door worden iets minder goed zijn voor de economie dan mensen die zoveel mogelijk thuiswerken en zo weinig mogelijk anderen infecteren. Hoe dan ook – met of zonder vaccins – wordt het verschil tussen arm en rijk wereldwijd helaas steeds groter. In elke crisissituatie (oorlog bijvoorbeeld. Of een pandemie) zie je dat de rijken rijker worden en de armen armer.

Terrence, (URL) - 25-01-’22 00:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.