FebRuaRi

Als er vroeger in het nieuws de mededeling kwam dat er weer een nieuwe prik is toegevoegd aan het rijksvaccinatieprogramma dacht ik: Lang leve de wetenschap!  Ze ontdekken steeds meer, ze kunnen steeds meer, het is allemaal getest, helaas ook op dieren, en het is absoluut veilig en goed om te nemen.

Nu denk ik daar heel anders over.
Meisjes werden geprikt tegen baarmoederhalskanker, en jongens binnenkort ook.
Ja, want zij kunnen het ook overbrengen, en ze kunnen er zelfs peniskanker van krijgen.

Ik vertrouw dat hele RIVM niet, en de staat ook niet.  Idioten.

Iedereen weet dat kanker heel veel levens verwoest, iedereen kent wel kankerdoden en patienten.
Ik dacht dat dat mede kwam door de rampen in Tjernobyl en Fukushima, die radioactieve straling is de hele wereld overgegaan, maar al dat kanker kan ook zomaar komen door al dat geprik.

Ik begrijp de bijbelbeltmensen ook steeds beter, waarom zou je in een gezond geboren lichaam nog wat moeten bijspuiten, dat is echt niet normaal.

Rene Maandag 31 Januari 2022 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

Kanker kwam al voor, voordat Tsjernobyl en Fukushima er gebeurden, alleen vroeger hoorde je het minder omdat er toen ook minder nieuws bij je binnen kwam omdat er geen sociaal media en dergelijke waren. Ik moet wel zeggen, er wordt steeds hoe meer geprikt. Kan ook niet de bedoeling zijn.

Love as always
dimario

די מריו, (URL) - 01-02-’22 06:59
francky

Het is allemaal om het geld te doen voor de firma’s die die prikken fabriceren.

francky, (URL) - 01-02-’22 09:38
hanscke

Ik begin al net zo te denken als jij. En ik hoop heel veel mensen met ons. Het is handel geworden. Knap mens die mij nog een boosterprik aanpraat.

hanscke, (URL) - 01-02-’22 14:14
Riet (e) pietz

Wat mij betreft is de ernst van de gevolgen van een ziekte voor mij of anderen doorslaggevend of ik me wel of niet laat vaccineren.

Riet (e) pietz, (URL) - 01-02-’22 18:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.