Heilige boom

In en rond de Efteling is geen smurf te bekennen, wel kabouters, zoals op de schilderijen in het huisje.Dit hangt dan op de slaapkamer en is het laatste wat je ziet voor het te bedde gaan.Op de derde dag ging ik niet mee het park in, ik ging aan de wandel met een hondje en toog onder andere naar deze heilige boom.Ik zag het staan op mijn mobiele telefoon dus ik liep er even naar toe.En tenslotte nog even op een heel andere plek rond de Efteling, zo kan men dus ook al overnachten, de mogelijkheden lijken eindeloos, maar of ze dat ook zijn...Tot zover.

Rene Maandag 18 Juli 2022 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Geen smurfen, maar wel leuke kabouters.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 18-07-’22 23:01
ria

Een prachtige omgeving zo te zien.

ria, (URL) - 19-07-’22 09:18
Riet (e) pietz

Ik neem zonder meer aan dat kinderen het prachtig zullen vinden om in zo’n soort boomhut te mogen overnachten. Je zit natuurlijk een beetje op ooghoogte met de bladerkronen van de bomen.

Riet (e) pietz, (URL) - 19-07-’22 15:34
Hans

Dit deel van de Efteling heb ik nog nooit gezien, bijzonder. Hans

Hans, (URL) - 19-07-’22 22:06
John

Kabouters laten zich ook niet zomaar zien. Ze zijn er wel, maar je ziet ze niet. Veel leuke dingen te zien in de Efteling.

John, - 20-07-’22 08:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.