In Winschoten

Afgelopen zomer was er kermis op het Marktplein in Winschoten en de urinoir was kapot, en dat uitschuifbare ding (dus ook voor de grote boodschap en voor dames) aan de andere kant van de kerk blijft vanwege bezuinigingen ondergronds en daarmee ontoegankelijk.Op het Israelplein in Winschoten verscheen een nieuw bordje.Hier stond eens een kiosk die plaats heeft gemaakt voor wat groen.En dit is hoe de urninor op het Marktplein er de rest van de zomer uit zag.Volgens mij is hij nu weer te gebruiken, dan hoeven de Marktpleinbezoekers niet meer tegen de meer dan zeven eeuwen oude kerk te zeiken.

Rene Vrijdag 07 Oktober 2022 at 10:22 pm | | Smurf

drie reacties

francky

Hopelijk iq ze ook iets voorzien voor de dames die ook moeten plassen.
Mooi zo’n groen plekje.

francky, - 08-10-’22 07:52
Riet (e) pietz

Inderdaad een slechte zaak om toiletvoorzieningen “droog te leggen”, Het is me nog steeds een raadsel waarom mannen hun plas niet op kunnen houden tot een geschikte gelegenheid, dat moeten vrouwen meestal wél doen omdat er nauwelijks voorzieningen zijn behalve in de horeca.

Riet (e) pietz, (URL) - 08-10-’22 16:09
Hans

De urinoir zijn beide defect, wat nu. Hans

Hans, (URL) - 08-10-’22 21:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.