Kan ik het wel?

Even Ralph uit mijn reactiedoos geplakt:

a. Probeer niet steeds elke stukje af te sluiten met een vraag. Lijkt te provocerend/gedwongen en te duidelijk op zoek naar reacties, naar mijn mening.
Ik zit inderdaad te vissen naar reacties, ik heb meer dan vijftig links. Dan wil ik ook vijftig reacties. Wie mijn vraag niet beantwoord vindt het waarschijnlijk prutswerk en neemt niet de moeite. Misschien vinden sommigen mij niet leuk genoeg om mij dagelijks te bezoeken, dat kan. Soms kom ik een paar keer op een site en dan sta ik plotseling tussen de links, en dan link ik terug. Maar ik zal me inhouden.

b. Je noemt enerzijds. textueel hoort er dan een anderzijds voor te komen in je stukje.
Dat doe ik expres, ik hou niet zo van regeltjes. Daarom staat er verderop "aan de andere kant"

c. Q: " Nu is het zo dat de meeste winkeldieven drugsverslaafden zijn, of spanningzoekers" !
aanvulling: dat is dus flauwekul. En dat weet je zelf ook wel.
Niks flauwekul, waarom zouden mensen anders stelen?

d. crematie van dieren en uitvaart hebben werkelijk niets te maken met het doodschoppen van kleptomanen. Moge dat duidelijk zijn. Dus de relatie is mij niet helemaal duidelijk
Alles heeft met alles te maken, en dit zijn twee uitersten die van de laatste jaren zijn.  Soft en hard, het komt alletwee onze samenleveing binnen. Dat verbaast mij.

e. verder is je weblog ok, niets is persoonlijk bedoeld.
Er is niets persoonlijker dan een weblog, maar kritiek is altijd welkom.

Rene Zondag 12 Oktober 2003 at 2:41 pm | | Smurf

twintig reacties

Sis

Hahahahaha, ik mag die smurf wel >;-)

Sis, (E-mail ) (URL) - 12-10-’03 15:14
Mark

Ik ook wel ! :)

Mark, (URL) - 12-10-’03 16:30
Kevin Nugter

Gekkenhuis :-)

Kevin Nugter, (E-mail ) (URL) - 12-10-’03 16:58
*S*uusje

Je bent een te gekke Smurf, en ik kom iedere dag langs, maar zoals ik jou al eerder heb verteld als jij stukjes schrijft die mij niets zeggen dan geef ik ook geen commentaar, doe ik bij anderen net zo goed… Woordenaar bijv.. wat moet ik anders neerzetten?? Ik ben langsgevlogen ofzo?? :-D

*S*uusje, (E-mail ) (URL) - 12-10-’03 18:13
Sandra

Ach, je moet gewoon schrijven wat je zelf wil. En je vooral niet inhouden.

Sandra, (URL) - 12-10-’03 19:56
B@rt

Ach, wie is de ander om jou te gaan zeggen wat wel en niet kan op JOUW log !! Ga door zoals je zelf dunkt dat leuk en goed is, dat is toch juist het leuke aan je log…. (vind ik :-) )

B@rt, (URL) - 12-10-’03 20:09
Tink

Ik lees je wel, reageer alleen niet altijd. Dat zegt niks over jou en je log en trouwens Smurfje, jij logt zoals jij wil loggen hoor.

Tink, (URL) - 12-10-’03 20:30
Ricky

Als ik geen reactie geef wil dat niet zeggen dat ik het prutswerk vind wat jij schrijft, onzin! Sommige dingen heb ik gewoon niets aan toe te voegen, soms hebben voorgaanden alles al gezegd wat ik ook zou hebben willen zeggen. Of soms heb ik haast of ben ik niet in de stemming om wat terug te zeggen.
Niet alles op jezelf betrekken hoor! :)

Ricky, (URL) - 12-10-’03 20:33
Dolinda

maak van je hart geen moordkuil….alleen te persoonlijk ben ik niet zo voor:(

Dolinda, (URL) - 12-10-’03 20:39
Bjorn

Een stukje afsluiten met een vraag kan goed zin enigzins ook wel een onderdeel van een weblog we zijn tenslotte geen journalisten maar ook op zoek naar antwoorden. Maar ik denk dat dat ieder zijn keus is, want met een weblog kan je ook weer een hoop kanten op.
Daarbij is het ook zo dat je op je weblog je mening kwijt kan, en als ik vind dat ze Nederland naar de klote helpen wat ik ook vind dan zal ik dat ook zo verwoorden in me weblog, en toch blijf ik netjes. De mensen die reageren, denken er misschien anders over en dat is juist goed want dat brengt jezelf ook weer aan het denken, en laat je dingen van een andere kant zien. Maar persoonlijk op iemand reageren is weer verkeerd je hoeft iemand ze mening niet te delen of wat die schrijft niet, maar als je dat vind moet je ook kunnen uitleggen waarom wel of waarom niet, zonder persoonlijk te worden.

Bjorn, (E-mail ) (URL) - 12-10-’03 22:26
Kees

a. Ik kom dagelijks bij je langs, behalve als ik niet kom, maar dan ben ik er niet. Ik reageer niet altijd… dat is toch niet verplicht!?
b. Sterk van je… dat mag ik wel… spelen met taal.
c. Dit is in hokjes plaatsen. Er zijn ook niet-verslaafde winkeldieven. Die doen het voor de kick, zijn kleptomaan, of zoeken aandacht.
d. Je kunt niet zeggen dat alles met alles te maken heeft. Dingen moet je ook gescheiden van elkaar kunnen zien. Dat de hond van de buren ‘s-nachts blaft heeft toch niets te maken met een Chinees die op datzelfde moment naar de WC moet!
e. Daar ben ik het mee eens.

Kees, (E-mail ) (URL) - 12-10-’03 22:33
elise

Ik wilde net een opmerking over de dieven maken, die blijkbaar altijd drugsverslaafden of spanningszoekers zouden zijn. Kees was me alleen voor. Wat de rest betreft, sluit ik me ook bij hem aan.

elise, (URL) - 13-10-’03 01:26
Piet

Met dat van die reacties ben ik het zeker al eens ja :) Dat is juist een voldoening van je werk :)

Piet, (URL) - 13-10-’03 12:26
cruler

natuurlijk moet je t.a.t. schrijven wat je zelf wil. het is jouw weblog, en hij is zoals hij is, omdat jij schrijft toch. houden zo.

cruler, (URL) - 13-10-’03 13:30
Heintjuhh

Ben ik weer… ik wil weer elke dag gaan reageren maar het is zooooo druk :S En der is zeker niks mis met je Log ;-)

Heintjuhh, (URL) - 13-10-’03 15:22
Bumble

ik zal er vanaf vandaag bijna iedere dag zijn, ben je dan ook bijna iedere dag bij mij? Tot ziens smurf!

Bumble, (E-mail ) (URL) - 13-10-’03 17:25
Bumble

reacties zijn gaaf!!

Bumble, (E-mail ) (URL) - 15-10-’03 14:34
CiNNeR

Hahaha dat zegt veel over jezelf Smurfje, vijftig reacties wensen :) Vijftig mensen die schreeuwen ‘ja inderdaad’ schiet je ook niets mee op lijkt me. De kwaliteit van de reacties is toch belangrijker? Buiten dat zullen veel mensen niet elke dag dezelfde log’s bezoeken. Ik weet van mezelf dat ik op 74 links zit en niet de tijd om die elke dag te bezoeken. Het feit dat ze gelinkt staan betekend dat ik ze interessant of leuk vind, anders stonden ze er niet in.

Het weblogwereldje houdt zichzelf in stand is ook hier te merken ;)

CiNNeR, (URL) - 16-10-’03 01:49
Matthew

best site

Matthew, (E-mail ) (URL) - 14-06-’06 17:24
buy vicodin

Deeply sorry for that.

buy vicodin, (E-mail ) (URL) - 21-12-’06 18:58