Come on sense

MAG EEN PEDOSEKSUEEL NA ZIJN STRAF IN UW STRAAT KOMEN WONEN?

Natuurlijk mag dat.
Iedereen mag in mijn straat komen wonen.

En wie zijn straf heeft uitgezeten moet terug in de maatschappij.
En ik neem aan dat ze zo iemand goed in de gaten houden.

Waarbij ik overigens wel even duidelijk wil maken dat ik pedoseksualiteit niet goed keur, en dat ik het ten zeerste afkeur als men bekend gaat maken wat iemand of zijn kerfstok heeft.
Want ik begrijp ook wel weer dat slachtoffers ( of ouders van slachtoffers, die zijn zelf dan net zo goed slachtoffer) een pedoseksueel iets aan willen doen.
En gedonder in een straat is nooit ergens goed voor.

Dus, ja, een pedoseksueel mag bij mij in de straat komen wonen, maar wel anoniem.
En in de gaten houden.
Rene Woensdag 19 Februari 2014 at 10:22 pm | | Smurf

21 reacties

Hans

Zo is dat, als hij maar met zijn handjes van de kinderen afblijft, want je straf uitzitten betekend niet dat je weer door mag gaan met j daden. Hans

Hans, (URL) - 19-02-’14 22:54
Frank-103

Een pedoseksueel is een psychopaat die altijd op zoek gaat naar nieuwe slachtoffers, ondanks dat je hem in de gaten houdt (wie zou dat trouwens moeten doen?). Het enige wat helpt is zo iemand een spuitje geven.

Frank-103, (URL) - 19-02-’14 23:09
Sjoerd

Ik ben niet zo rigoureus als frank, maar ik denk dat deze mensen ziek zijn en beter af zijn met een TBS

Sjoerd, (URL) - 19-02-’14 23:35
Schoapieuutdrenthe

Ik ben het met je eens voor een gedeelte, als ze maar wel kijken in welke omgeving ze zo n persoon laten wonen, zodat hij niet zo snel weer in de verleiding zal komen. Dat is hetzelfde als de kat op het spek binden.

Schoapieuutdrenthe, (URL) - 19-02-’14 23:49
curieuzeneuzemosterdpot

dat ligt heel gevoelig.
ik denk dat niemand een marc dutroux in zijn buurt wil hebben, ook niet als hij zijn straf uitgezeten heeft.
kijk maar naar wat met michelle martin gebeurt ..

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 20-02-’14 00:02
Marjolijn

Blijft een moeilijk onderwerp, er zal zeker niet een passende oplossing zijn en vraagt heel veel controle.

Marjolijn, (URL) - 20-02-’14 04:29
boerin zonder naam

Ach ja…. Voor mijn part. Maar ik zou de persoon daarbij ook nog graag gecastreerd zien!!! Dan zijn de hormonen onderdrukt en hebben ze minder de neiging om weer de fout in te gaan. Bij een gecastreerde stier vergaat ook de lust om te dekken; dus een gecastreerde pedo blijft eerder van een kind af. En als ze dan nog hun handjes niet thuis kunnen houden….. Nou dan amputeren we die ook! Met een botte bijl!

boerin zonder naam, (URL) - 20-02-’14 04:36
Di Mario

Ik heb liever hem in mijn straat na zijn veroordeling dan voordat hij opgepakt is. Want dan is er geen controle. Mensen zeggen wel je moet hem niet in een kinderrijke buurt laten wonen, maar laten we eerlijk zijn, in elke buurt wonen kinderen.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 20-02-’14 08:03
John

Ik vind dit een erg moeilijk onderwerp. Ik heb er wel een mening over. Ik zou er eerlijk gezegd wel moeite mee hebben,.
Ik snap niet dat ze geen speciaal dorp voor zulke lui maken. Waar ze gecontroleerd worden.

John , (URL) - 20-02-’14 08:21
gerdaYD

Dat is nu eens een heel mooie gedachte van jou René! Inderdaad, wie zijn straf uitzat heeft het recht overal de wonen als, ik zeg wel als: je maar niet hervalt, dus waakzaamheid is wel geboden, lynchpartijen echter niet!

gerdaYD, (URL) - 20-02-’14 08:27
merel

Het licht gevoelig , hij moet natuurlijk ergens wonen en heeft zijn straf uitgezeten. Maar toch liefst wel in een wijk waar niet veel kinderen zijn en er moet controle blijven ook

merel, (URL) - 20-02-’14 08:29
Karel

ha die Rene
dit is zeker een moeilijk onderwerp , en ze zullen nu in dit geval weer zien dat hij beter af is ergens opgesloten te zijn , blijft wel dat hij het recht heeft om terug te keren volgens de wet

kom ik ff terug op de pps , ja die flats ontsieren alle steden , helaas

Karel, (URL) - 20-02-’14 13:23
hannyvbrummen

Ik kan er niet omheen, als zo’n pedofiel mijn kleindochters iets aangedaan zou hebben, dan zou ik het heel moeilijk vinden als hij bij mij in de straat kwam wonen. Dus huisvest hem ergens in de anonimiteit en houd hem goed in de gaten

hannyvbrummen, (URL) - 20-02-’14 13:31
Han

Ja controle, maar wie gaat dat doen? De controle op de straat door oom agent is al slecht, kijk maar eens hoeveel er zonder licht rijden of hun hand niet uitsteken enz, enz. Een auto die is gemakkelijk te volgen met zijn kentekenplaat. Dus moeten we hem dan maar een enkelband omdoen?

Han, (URL) - 20-02-’14 13:39
Fons

Mee eens,totdat ik doordacht,stel ik heb jonge kinderen,of m’n neefjes of nichtjes komen op bezoek,kan ik hen een veilige omgeving garanderen.Ik betrapte mezelf erop dat ik ging twijfelen…..dus ?

Fons, - 20-02-’14 15:24
Daan

lastig onderwerp, evenals mag een inbreker, moordenaar, verkrachter, bankdirecteur naast u komen wonen?
Goed in de gaten houden, sociale controle zou daar bij kunnen helpen, dus weten wie je buren zijn, echter staan de meesten gelijk op hun achterste poten, klaar met hooivork en fakkels. Je bent niet gewenst in de maatschappij als je deze leed berokkend, al dan niet vanuit een zwakke geest. Controle houden, therapieen, het is jammer dat er rotte appels zijn, maar die kan je moeilijk allemaal maar opsluiten of zoals anderen opperen een spuitje geven.

Daan, (URL) - 20-02-’14 16:08
Thérèse

Ik heb daar ook zwaar over nagedacht, maar tussen theorie en praktijk zit een groot verschil. Het komt er op neer, Renesmurf, dat ik het niet weet.

Thérèse, (URL) - 20-02-’14 19:54
tagrijn

De reactie van de omwonenden is ook buiten proporties. Als er goede controle is, en dat is in dit geval zo, kan hij best terug in de samenleving. De figuren op tv waren nu niet bepaald de meest socialen. Maar binnenkort verhuist hij naar Duitsland. Zijn die er mee opgezadeld…

tagrijn, (URL) - 20-02-’14 20:07
klaproos

heel erg moeilijk René,
wat als het je broer zou zijn,
of je zoon…

klaproos, (URL) - 20-02-’14 22:08
Leidse Glibber

Het is inderdaad een heel moeilijk onderwerp. Persoonlijk vind ik dat onze burgemeester een goede keus heeft gemaakt door het niet van te voren in de openbaarheid te brengen. Helaas lekte het te snel uit waardoor er niet aangetoond kon worden dat zo iemand onder streng toezicht en controle terug geplaatst kan worden in de samenleving. Maar hoe dan ook het blijft een lastig probleem

Leidse Glibber, (URL) - 20-02-’14 23:09
rietepietz

Het vervelende is natuurlijk dat , hoewel de straf uitgezeten is, de “kwaal” van deze man niet verdwenen is.
Hij zou bij mij in de straat mogen wonen maar dan juist niét anoniem! Hoe kun je anders helpen voorkomen dat er wéér kinderen slachtoffer worden. Eigenlijk lijkt me de enige optie dat een pedofiel die weer in de samenleving losgelaten wil worden akkoord gaat met castratie . Dat lijkt me de énige optie die herhaling zo goed als zeker uitsluit.
Controle zal nooit helemaal sluitend kunnen zijn en zeker verslappen na enige tijd.

rietepietz, (URL) - 21-02-’14 17:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.