Mooi

Quandy in de sneeuw.Ik leg deze borden nog maar even vast, want de ANWB gaat ook die zeer binnenkort weghalen.Omdat iedereen tegenwoordig toch navigatie heeft kunnen ze wel opgeruimd.Dit is het huis waar dichter Jean Pierre Rawie zijn kindertijd doorbracht.Mijn vaders vogeltjes maken steeds nieuwe, en ik maakte er eens een foto van.Ik ben de weblogger die wel eens een homp kaas post.Dit laantje bevindt zich in Winschoten.De afbraak is al begonnen, pal aan de rand van Linschoten.In mijn gedachten lees ik het hardop en dan klinkt het zo mooi als een gedicht, met heldere Nederlandse klanken.Dit laantje bevindt zich in Woerden.Tot zover mijn foto`s voor u.

Rene Vrijdag 07 Juli 2017 at 11:45 pm | | Smurf

tien reacties

Leidse Glibber

hahhahahha Het zijn bijna tropische temperaturen en jij komt met een sneeuwfoto.

Leidse Glibber, (URL) - 08-07-’17 02:35
Marjolijn

Daar hoef je niet bang voor te zijn, de verkeersborden halen ze echt niet weg…!!

Marjolijn, (URL) - 08-07-’17 06:42
John

Hahahaha René, over die borden xD het zou wat zijn maar je hebt wel degelijk een punt, maar het is zo grappig..

John, (URL) - 08-07-’17 07:18
Sjoerd

Een goed punt, ware het niet dat Rijkswaterstaat daarover beslist, en niet de ANWB.

Sjoerd, (URL) - 08-07-’17 08:14
Frank-103

Graskaas? Dat vinden ze hier ook erg lekker, de eerste stukken zijn alweer opgegeten!

Overigens worden Anwb borden inmiddels niet meer verlicht, als de lampen van de auto er dan niet op schijnen kan je ze toch niet lezen, dan kan je ze even goed weg halen!

Frank-103, (URL) - 08-07-’17 12:43
Villasappho

Je bent ook de blogger met altijd een wat vreemde en bijzondere collectie foto’s. Kaas is altijd goed, geen idee welke soort het is, komijn? De heisa om die praatpalen tja ik snap het wel soort van sentiment, straks kunnen ze nog niet veilig in een tuin staan.

Villasappho, (URL) - 08-07-’17 13:59
Rietepietz

De vergelijking gaat wel een beetje mank maar dat ben jij natuurlijk niet met me eens dus daar ga ik je niet van proberen te overtuigen. Ieder z’n mening hoor.

Rietepietz, (URL) - 08-07-’17 14:04
ria

ik moet ook wel erg lachen om het weghalen van de borden van mij mag het lellijke dingen en waar ik rijd weet ik de weg, de rest zoekt het maar uit .

ria, (URL) - 08-07-’17 18:43
Hans

Quandy en sneeuw, hij weet wat verfrissend is.
Hopelijk blijven de wegwijzers ook bestaan, je zou de weg kwijt raken. Hans

Hans, (URL) - 08-07-’17 22:37
francky

Een stukje kaas kan ik altijd waarderen.

francky, (URL) - 09-07-’17 12:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.