NedeRland

Voor het gemak vandaag allemaal foto`s die genomen zijn in Winschoten, dan hoef ik dat er niet elke keer bij te zeggen.Zo loop ik wel eens door de stad en denk, he, daar maak ik eens een foto van.En wat weerspiegelt de Winschoter Toren toch draai in het glas van de bank.Dit is toch een schitterende voorgevel, eentje om te koesteren en te bewaren.En aan de andere kant net zo eentje.Kijk, zo ziet het er van een afstandje uit.Dit doet middeleeuws aan en misschien is het dat ook wel.Ooit woonden hier veel Joden en die mochten gewoon Joods zijn.Ik heb niks met boten, maar boten kunnen varen tot pal aan het centrum.Een schoorsteen in restauratie, dat zie ik graag.En hopelijk ziet u dit ook graag.

Rene Zaterdag 08 Juli 2017 at 11:45 pm | | Smurf

zeven reacties

Marjolijn

De weerspiegeling in het glas is mooi, en goed gelukt…!

Marjolijn, (URL) - 09-07-’17 07:39
Sjoerd

Het restaureren van de schoorsteen heeft uiteraard mijn voorkeur… Ik ben ervoor dat dit soort objecten een beschermde status krijgen.

Sjoerd, (URL) - 09-07-’17 07:51
willy

zo’n sneeuwfoto is verfrissend René

maar mijn voorkeur gaat wel naar die schoorsteen

groeten

willy, (URL) - 09-07-’17 08:00
francky

Zo“n schoorsteen werd hier onlangs afgebroken. Schandalig als je het me vraagt.

francky, (URL) - 09-07-’17 12:04
Rietepietz

Zo te zien was er een stevige bui geallen op foto drie, niet de toren weerspiegeld maar op de straat ook van alles.

Rietepietz, (URL) - 09-07-’17 15:51
Hans

Je hebt wel gevoel voor humor, alle foto’s over Winschoten.
Je hebt er oog voor, de schoorsteen is prachtig maar zie me zelf niet meer zo hoog werken. Hans

Hans, (URL) - 09-07-’17 22:12
Leidse Glibber

Ze zijn bij ons gelukkig de schoorsteen van de voormalige electriciteitscentrale weer aan het opknappen

Leidse Glibber, (URL) - 09-07-’17 23:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.