CultuuReel eRfgoed

Quandy in het Sterrebos, als je daar nu loopt is het een groene oase.Winschoten, vanuit een zeer bijzondere positie, een buitenkansje.Van boven is goed te zien hoe nauw alles op elkaar gebouwd is.En zie het lijnenspel, de steeg is overal even breed, de voorgevels schuin.En wat fijn dat het tegenwoordig allemaal op deze manier kan.Wat men van veraf ziet zie ik soms van dichterbij.En die vlek zit op mijn lens, dat is zo`n beetje mijn keurmerk geworden, bij inzoomen tenminste vooralsnog.Deze is even om het hoge flatgebouw daarachter te laten zien, deze hiervoor is maar een kleintje.Mooi Winschoten.En we eindigen waar we begonnen, in het Sterrebos.Dit is vast die boom waar die kat een paar dagen in zat, waar de brandweer niet voor wilde komen, toen een man de kat wilde redden en ook niet verder durfde kwam de brandweer wel, maar het lukte een kattenvanger nog weer een dag later pas om te vangen.

Rene Zondag 23 Juli 2017 at 11:45 pm | | Smurf

acht reacties

Thérèse

Je had deze week zeker hoog werk, overal kijk je naar beneden. Het is wel apart natuurlijk, maar geef mij toch maar dat mooie Sterrebos en Quandy maakt het ook goed, denk ik.

Thérèse, (URL) - 24-07-’17 00:43
Marjolijn

Mooi om alles van bovenaf te zien….!!

Marjolijn, (URL) - 24-07-’17 08:06
Sjoerd

Dat lijnenspel spreekt me het meeste aan…

Sjoerd, (URL) - 24-07-’17 08:21
John

Toch, die flats staan erg dicht op elkaar. Als je pech hebt kijk je bij de buren naar binnen. Je lens kun je schoonmaken met een zachte doek. Als het aan de buitenkant zit is het zo weg.

John, (URL) - 24-07-’17 08:38
Rietepietz

Waarschijnlijk stond jij ook op een steiger? Lijkt me comfortabeler werken dan vanaf een ladder, die zijn toch wel een beetje instabiel.

Rietepietz, (URL) - 24-07-’17 13:19
francky

Mooie foto’s van uit de hoogte genomen.

francky, (URL) - 24-07-’17 13:36
willy

leuke foto’s bij dit camerastandpunt René

groeten

willy, (URL) - 24-07-’17 14:32
Hans

Helaas is er veel cultureel erfgoed vernietigd.
Was een mooi verhaal over de kat in de boom en zijn bevrijder. Hans

Hans, (URL) - 24-07-’17 22:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.