Tijd van leven

Meestal is het wel te drinken, heel soms zomaar ineens niet.In dat gebouw vergadert de gemeente, en er voor is heel soms een schaatsbaan.
Tijdens het evenement Winterwelvaart Winschoten kwam ik er net langs toen er even helemaal niemand gebruik van maakte, een buitenkansje om juist dan even een foto te maken.
En rechts een oude brandweerwagen.Voor de Tramwerkplaats kon men zich fijn warmen aan het vuur.In het water lagen historische schepen en de markt was dus in de Tramwerkplaats.Alhier de kerstboom die stond in Stadstuin Ons Toentje.En hier van de andere kant, en hingen ook lampjes in.

De stadstuin is gekomen op een plek wat al jaren lag te wachten op nieuwbouw dat er nimmmer zou komen, dus maar een hek er om heen en omwonenden vragen om het in samenwerking met de gemeente te ondehouden.Dus omdat niemand spontaan geneest door het regenboogzebrapad zouden ze onzinnig zijn?
Nee, het is altijd zinnig om stil te staan bij iets belangrijks, en helemaal in het openbaar.
En links een grote zwerfkei.Mijn kerstboom, dat wil zeggen, die ik de hele tijd zag staan achter de kerk op het Marktplein.De tandartsprijktijk die onlangs gesloten is nadat de inspectie is geweest.Vissersdijk, Winschoten.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Vrijdag 09 Februari 2018 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Marjolijn

Niet best voor de tandarts als de praktijk gesloten moest worden….!!

Marjolijn, (URL) - 10-02-’18 07:37
די מריו

Owh hopelijk is het jouw tandarts niet. Ik die de davidsster in het gebouw van de schaatsbaan. Quandy moest toch wachten tot thuis met drinken.

Love As Always
Di Mario

די מריו , (URL) - 10-02-’18 07:48
Sjoerd

Ik blijf het een stoer gebouw vinden, die tramwerkplaats.

Sjoerd, (URL) - 10-02-’18 15:56
ria

Ja die honden snappen dat niet erg als de boel bevroren is. Mooi glas in lood daar op de Vissersdijk.

ria, (URL) - 10-02-’18 17:09
Rietepietz

Mooie ramen in dat pandje op die laatste foto. Zeur jij gerust verder hoor over dat regenbooggedoe, wat mij betreft kennen we elkaars standpunten nu we. .

Rietepietz, (URL) - 10-02-’18 18:18
Francky

Benieuwd waarom die tandarts heeft moeten stoppen van de inspectie.

Francky, (URL) - 10-02-’18 19:37
Villasappho

O dat bordje is leuk bedacht! Jammer dat ik dat niet onder Rietepietzs reactie kan zetten. Leuke foto van de hond in winters landschap ook.

Villasappho, (URL) - 10-02-’18 21:19
Hans

Vraag me altijd af wat het nut is om buiten vuurtjes te stoken om warm te blijven, net als winkels die hun deuren openzetten en een wolk van warmte naar buiten stoken.
Zo is hier deze week pas de feestverlichting verwijderd, kon ook wel wat eerder, of gewoon uitschakelen. Hans

Hans, (URL) - 11-02-’18 22:29
Michel

De tramwerkplaats is een fijne plek en de vissersdijk was ik vaak samen met mijn vader bij de winschoter courant.

Michel, (URL) - 12-02-’18 20:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.