ZomeR op Ameland

Het is qua weer de slechtste zomer van deze eeuw, tot nu toe.Ik breng mijn vakantie door op Ameland, en Quandy is ook mee, en lag tijdens het pannekoeken eten onder de tafel te slapen.Hij ging niet mee de vuurtoren beklimmen, dat deed ik zelf echter wel.Het is heel erg druk op Ameland, zoals ook op alle andere bewoonde waddeneilanden.A.u.b ken ik, s.v.p zie ik ook nog wel eens, b.v.d is wel erg voorbarig en raar, mensen bedanken voor iets wat ze niet mogen doen.Vroeger zat daar een echt mens, tegenwoordig niet meer, want dat is beter.En dan heb je uitzicht over heel Ameland en omstreken.Boven zonnepanelen en daar bevindt zich ook de camping, windmolens kennen ze hier nog niet.De trap waarmee ik naar boven en ook weer naar beneden ben gegaan.En beneden nog even een laatste blik omhoog.En vervolgens weer iets anders bekijken.

Rene Maandag 20 Augustus 2018 at 6:00 pm | | Smurf

vijf reacties

ria

Ik zie geen regen, dus het valt best mee denk ik.

ria, (URL) - 20-08-’18 19:35
Francky

Nog geen windmolens die het zicht ontsieren.
Laat het zo nog een tijdje blijven aldaar.

Francky, (URL) - 20-08-’18 20:27
Rietepietz

Die zonnepanelen waren er nog niet toen ik de vuurtoren beklom. Die pop zat er toen ook al, ik heb hem ook ergens in een logje staan;-)

Rietepietz, - 20-08-’18 20:35
Dimario

René…… die laatste foto. Schitterend. Dat moest ik even kwijt tijdens mijn vakantie.

Love as always
Di Mario

Dimario , (URL) - 20-08-’18 21:52
Hans

Mooie foto van Quandy.
Heb de vuurtoren nooit beklommen, echte mensen zien meer dat mag niet meer b.v.d.
De camping is niet meer zoals in 1974. LOL. Hans

Hans, (URL) - 20-08-’18 22:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.