Ameland

Ik breng mijn vakantie door op Ameland, en in de ochtend zijn er de Arbeidsvitaminen en verse afbakbroodjes.Vandaag Nes eens verkend en Quandy moest even model zitten.Ik zet nooit mensen op de foto, dat vind ik niet netjes.Hier mag men niet in rijden, maar er uit dus kennelijk wel.Speelgoed,  aandenken en huishoud kunst, in goed Nederlands.Brsma mode.Ameland is al piepklein en dan ook nog verdeeld in allemaal kleine stukjes waar je in een aantal niet mag komen.Waar dit bord voor of tegen is is me niet duidelijk.Herstel is een ander woord voor omploegen.Overal op Ameland zijn fietspompen, aan de ketting, en voor iedereen gratis te gebruiken.Op en aanmerkingen zijn welkom.

Rene Dinsdag 21 Augustus 2018 at 12:00 am | | Smurf

zes reacties

Marjolijn

Haha…. het moderne kamperen, een oventje meenemen voor de afbakbakbroodjes….. :-)

Marjolijn, - 21-08-’18 07:09
Rietepietz

Hoewel er geen pintjes achter staan waaruit blijkt dat het afkortingen zijn neem ik aan dat de winkel “huishoudelijke artikelen “verkoopt. Bij huishoud kunst kan ik me weinig voorstellen. Ameland is zeker niet het kleinste waddeneiland

Rietepietz, - 21-08-’18 12:49
Francky

Zo’n fietspomp zou hier niet lang blijven staan ook al is ze aan de ketting.
Huishoudkunst, daar kan ik me niets bij voorstellen.
Leuk zo’n koe in je voortuintje.

Francky, (URL) - 21-08-’18 16:10
ria

ik vind je vakantieseries erg leuk :-D

ria, (URL) - 21-08-’18 19:33
Hans

toch is Arbeidsvitaminen altijd erg leuk om te beluisteren, helemaal met een warm broodje.
Wat leuk de woning in Nes, want daar is de moeder van een vriend van me geboren.
Eruit rijden hangt van het bord aan de andere kant af.
De duinen zijn erg broos, bouw maar een een zandkasteel van het droge zand.
De fietspomp vind ik een mooie afsluiter. Hans

Hans, (URL) - 21-08-’18 22:08
Thérèse

Die fietspompen vind ik nog het allerleukst, Een geweldig idee voor een eiland waar veel gefietst wordt. De rest van je vakantie bekijk ik later.

Thérèse, (URL) - 22-08-’18 00:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.