Zie maaR

Quandy in het Sterrebos, nabij tunnel Koekoek.Tikkeltje wazig, ook mistig, en daardoor is het groene licht dat op de overgebleven schoorsteen van de afgebroken melkfabriek goed zichtbaar, alsmede een huis in aanbouw.De Winschoter Toren, d`Olle Witte, in kerstverlichtingssfeer.Ik weet altijd liever wat iets wel is dan wat het niet is.Gedurende de kerstperdiode stonden er honderden kerstbomen in het centrum van Winschoten, en zie linksboven nog net het logo van de opgeheven Kijkshop.De kerstboom op het Marktplein in Winschoten.Duizenden lichtjes in de katholieke kerk.Dit was mijn kerstpakket.Zeer blij mee.En dit is Quandy, die is bijna altijd blij.Tien.

Rene Woensdag 20 Februari 2019 at 11:00 pm | | Smurf

vijf reacties

Suske

heel apart dat groene licht op foto nr.2.
Op naar kerst 2019.

Suske, - 21-02-’19 06:52
די מריו

Wat goed dat dat kerstpakket uit een bedrijf uit Winschoten komt. Dat bordje, met geen gewone ingang. Mag je het dan wel of niet gebruiken, want ik ben ook geen gewone man. ;-)

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 21-02-’19 06:53
Rietepietz

Een kerstpakket uit verzorgd door ondernemers uit de eigen regio, dat is goed. Wel wat minder dat de ondernemer het nodig vindt er reclame voor het eigen bedrijf aan koppelt. de naam, op de verpakkingen dat is genoeg want het gaat niet om dát bedrijf. .

Rietepietz, - 21-02-’19 19:05
Hans

Dacht aan het noorderlicht, maar is de de overgebleven schoorsteen van de melkfabriek.
Een kerstpakket is altijd wel een stukje waardering. Hans

Hans, (URL) - 22-02-’19 22:15
Terrence

Erg fraai, die groene gloed! Nog kunnen ontdekken wat voor uitgang het dan wél was?

Terrence, (URL) - 24-02-’19 14:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.