Plaatjes

Quandy in het Sterrebos in Winschoten.De Winschoter Toren d`Olle Witte is vanaf de Liefkenshoek goed te zien.En met zijn 41 meter het hoogste gebouw van de stad.Ook dit is Winschoten.De achterkant van de voormalige Winschoter Courant, waar nu Clubhuis de Horizon in huist, en die weerspiegelt fijn in de onlangs op de orriginele plek hergegraven stadsgracht.En daar steekt een prachtig torentje tussenuit.Waar eens een oud huisje stond staat nu een nieuwe in aanbouw.Toen ik op Quandy paste nam ik hem in de avonduren mee naar mijn eigen appartement.Tot zover, nu mag u wat zeggen.

Rene Woensdag 10 April 2019 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

Rietepietz

Gelukkig dat het oude huisje vervangen wordt door iets in de oude stijl en geen lelijke hoogbouw zoals dat gebouw op die andere foto. Het pas gewoon niet zo’n hoog gebouw tussen de oude bebouwing.

Rietepietz, - 10-04-’19 09:38
Di mario

En er wordt zo weer wat nieuws op gezet. Te erg voor woorden eigenlijk. We breken maar af en bouwen weer op. Quandy zal het wel goed naar zijn zin hebben gehad bij je thuis.

Love As always
di Mario

Di mario, - 10-04-’19 11:09
hanscke

Vandaag viel mijn oog op eens tukje gerenoveerd Dokkum. Nieuw huizen in een oude stijl opgetrokken. Toch wel mooi.

hanscke, (URL) - 10-04-’19 19:17
ria

Leuk dat dat clubhuis in in het gebouw van de krant zit, maar dan mogen ze het ook weleens een beetje oppimpen vind ik.

ria, (URL) - 10-04-’19 22:32
John

Ja, dat soort gebouwen straalt niet echt erg veel uit. Maar die zie je overal.

John, (URL) - 11-04-’19 06:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.