Quandy

Het gaat goed met Quandy, hij komt nog dagelijks in het Sterrebos.Winschoten, daar stond eens een flatgebouwtje naast, die is al jaren weg.Tot op heden kan er nog steeds speelgoed gekocht worden in Winschoten.Ik vind bordjes altijd leuk, vooral omdat ik altijd het gevoel heb dat er woorden ontbreken.Het is De de van de

Rene Donderdag 11 April 2019 at 12:00 am | | Smurf

vijf reacties

John

Fijn dat het nog goed gaat met Quandy. Sommige bordjes zijn leuk, sommige niet. Hier in de dorpen zijn ze veel borden weg aan het halen en dat is best lekker.

John, (URL) - 11-04-’19 06:25
די מריו

quandy in de sneeuw. Ik moet er even niet aan denken. Speelgoed kopen vinden ook een hopo mensen fijn. Yaron heeft nog zijn spaarpot eens omgegooid en lego gekocht van de week.

Love as always
di mario

די מריו, (URL) - 11-04-’19 06:57
ria

Hopelijk blijft het nog heel lang goed gaan met Quandy.
Het wordt tijd dat ze al die gaten eens gaan vullen in Winschoten, dat breekt maar af.

ria, (URL) - 11-04-’19 10:51
Rietepietz

Quandy is een krasse knar;-) Ik hoop voor “de huurder” dat er geen buitenstaanders bij kunnen om hun rommel er in te kieperen.

Rietepietz, - 11-04-’19 18:48
Noortje

Dat er al zo lang een gat daar is. Het ziet er dan gelijk zo verwaarloosd uit. Trouwens dat vind ik op nog wel meer plekken in Winschoten waar iets is afgebroken en niets is voor teruggekomen, jammer.

Noortje, (URL) - 11-04-’19 23:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.