Quandy

Quandy in het Sterrebos.Duif op mijn balkon.De versiering van de winkelstraten van Winschoten.Quandy achter mijn auto, hij wil er niet meer in.Het gaat goed met Quandy.Onlangs kreeg hij weer last van zijn prostraat, en nieuwe medicatie moet hem daar weer voor een tijd van verlossen.
En voor de rest worden de wandelingen korter, moeizamer, maar het gaat nog.Het voorste gedeelde van het Stadhuis van Winschoten uit 1896 blijft behouden.Het achterste deel waarschijnlijk niet.
Evengoed, dat gebouwtje voor hoort nog bij de voormalige bibliotheek, en zodra die verdwenen is merkt u dat hier.Tot zover, nu mag u weer wat zeggen.

Rene Maandag 01 Juli 2019 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Die Quandy, dat is toch wel een oude man ondertussen. maar ik vind hem nog steeds prachtig. Leuk die duif met de toren op de achtergrond.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 01-07-’19 23:18
Frank 103

Met de ouderdom komen gebreken, gelukkig zijn er medicijnen om hem te helpen. Hij zal deze tijd ook behoorlijk last hebben van de warmte.

Frank 103, - 02-07-’19 07:01
Suske

Met onze kater Ginger gaat het ook zo. Die blijft rustig in de tuin genieten. Oudere dieren hebben ook hun kwalen net als oudere mensen. Hopelijk heeft die duif niets achtergelaten op je balkon.

Suske, (URL) - 02-07-’19 07:22
ria

Fijn dat het goed gaat met Quandy op wat ouderdoms kwaaltjes na. Hij ziet er nog mooi uit. Hier beginnen de jaren ook een beetje te tellen al tippelt ze als het niet te warm is nog aardig mee.

ria, (URL) - 02-07-’19 10:27
Noortje

Die oranje paraplu’s zijn wel grappig in de straat. Hier in Veendam hangen er ook paraplu’s maar die hebben verschillende kleuren.

Noortje, (URL) - 02-07-’19 16:35
Rietepietzmaar de inzet is geweldig!

Quandy zal ook wel wat last van de warmte gehad hebben want die rode parapluutjes houden de zon natuurlijk niet tegen.

Rietepietzmaar de inzet is geweldig!, - 02-07-’19 19:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.