Politiek

,,DooR blundeR Maxima is NedeRland nu sulletje zondeR pRinciepes"

Koningin Máxima heeft een blunder begaan door tijdens het gesprek met de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman niets te zeggen over de moord op journalist Khashoggi in oktober vorig jaar.

Wat een kutwijf is het toch ook, die koningin van ons.

Ten eerste hebben we een klimaatprobleem, dat moet opgelost, en dat doe je niet door de hele wereld telkens over te vliegen.
Er is zoiets uitgevonden als een telefoon, en ook andere communicatiemiddelen zijn beschikbaar, het hele lichaam hoeft niet de hele wereld over om iemand te spreken.
En toch doet ze het.
Ze heeft gewoon schijt aan haar onderdanen en tevens aan de hele wereldbevolking.

Ik vind niet dat ze iets te zoeken heeft in Japan.

En dan gaat ze ook nog met zo`n kerel praten waarvan iedereen weet dat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een zeer bizarre moordpartij, maar daar heeft ze het dan niet over.
Ze is natuurlijk ook wel nare regimes gewend, want we weten allemaal waar ze zelf van afkomstig is.

Wat mij betreft komt ze Nederland niet meer in.
Maar goed, er zal vast wel weer een filmpje opduiken waarop ze geil aan het dansen is en alles is weer vergeven en vergeten, zo werkt dat.

Moet Nederland dan altijd anderen de les lezen?
Tja, wat moeten we dan in Japan en bij de VN?

Ik heb het idee dat al die reizen gewoon snoepreisjes zijn en daar wordt echt helemaal niemand beter van, behalve zij zelf, Nederland in elk geval zeer zeker niet.

We zouden beter af zijn zonder koningshuis, en dit moment lijkt me wel geschikt voor het uitroepen van de republiek, zoals het voor 1815 ook altijd was.

En de NOS kruipt Rutte ook alweer vuistdiep in de kont en geeft hem alle ruimte om te verklaren dat onze koningin daar niet namens ons land zat, pardon?
Koningin ben je altijd, 24 uur per dag, die kroon kan niet af, besef toch eens wat voor een flauwekul het is dat men in stand houdt, met alle nare gevolgen van dien.

Rene Zondag 30 Juni 2019 at 11:00 pm | | Smurf

zeven reacties

די מריו

Je hebt zeker gelijk met dat je die functie 24 uur per dag bent. Als ik ergens anders ben op mijn werk en mensen zien en herkennen mij daarvan, dan ben ik ook die van de winkel. Dat is nou eenmaal zo. Niet dat ik dan aan het werk hoef te zijn.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 30-06-’19 23:21
Suske

De mensen houden mij soms ook tegen langs de straat om te praten of vragen te stellen over mijn werk. Voor hen ben ik 24/7 die van het fietspunt. Zo ook een koning en koningin.

Suske, (URL) - 01-07-’19 09:01
Noortje

Ik ben het met je eens dat ze 24 uur per dag koningin is maar om haar nu voor kutwijf uit te schelden vind ik wel wat grof.

Noortje, (URL) - 01-07-’19 12:10
Frank-103

Rond 1800 was keizer Napoleon hier de baas, rond 1600 de Spaanse koning en rond het jaar 0 was dat keizer Julius Caesar. Dan ben ik heel veel andere koningen en keizers vergeten. Nederland is eigenlijk maar korte periodes geen koninkrijk geweest, en als je in veel buitenlanden de koningin of de vrouw van de president uitmaakt voor kutwijf gaat daar je kop op het hakblok, he valt in Nederland dus allemaal wel mee. Overigens houdt niemand je tegen om te emigreren naar een land waar het volgens jou beter is!

Frank-103, - 01-07-’19 18:45
Rietepietzmaar de inzet is geweldig!

Blijft toch lastig om in ander land met andere zeden en gewoontes je eigen mening op te dringen. Ik weet niet genoeg van hoe haar zaken om te kunnen beoordelen of ze daar wel nodig moest zijn maar je punt is duidelijk, je bent niet voor het Koningshuis en dat mag hier gelukkig, in dat land waar Maxima was mag heel veel niet, zou voor mij wel een reden zijn er niet heen te gaan, maar ik heb er ook niets te zoeken.

Rietepietzmaar de inzet is geweldig!, - 01-07-’19 20:05
Hans

Ook zij kan een fout maken en die wordt zwaar aangerekend.
Maar in haar functie en gesprek was het heel anders.
Maar als je respect wilt, hoor je die zelf ook te geven. Hans

Hans, (URL) - 01-07-’19 22:41
Villasappho

Als ze gezellig op vakantie was, waarom moeten de camera’s er dan bij? Privacy is ook zoiets he. Ik denk dat er ook een hoop volk omheen loopt die haar instructies had moeten geven. Je kan moielijk verwachten dat ze alles weet.

Villasappho, (URL) - 04-07-’19 23:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.