YakkeRen

Ik overweeg om mijn auto even langs de garage te brengen om de snelheidsmeter eens na te laten kijken, volgens mij is hij niet goed.  Zoals u allen wel weet is het sinds kort zo dat de maximum toegestande snelheid op de Nederlandse snelwegen vastgesteld is op honderd kilomter per huur.  Tenminste op de tijdstippen dat ik er gebruik van maak.

En ik word continu ingehaald. Terwijl ik volgens mijn gegevens best stevig honderd rij. Af en toe lukt het mij om een vrachtwagen in te halen en voor de rest blijf ik rechts om de linkerbaan vrij te houden voor alle mensen met wel een goede snelheidmeter aan boord.
Of dat zijn mensen met geld te veel of te weinig tijd, hoe dat ook, dit is momenteel mijn ervaring.

Rene Vrijdag 10 Juli 2020 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

די מריו

whahahha, ik denk dat je meter wel goed is, maar je portemonnee niet gevuld als bij die andere. Of.. wat ook nog kan. Je vind het niet waard zo’n bekeuring.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 10-07-’20 06:59
hanscke

Zponde van het geld om te hard te rijden. Want zo’n boete is niet eenmalig maar komt dan telkenmale terug. Beter om jezelf aan te leren om je aan de 100 te houden.

hanscke, (URL) - 10-07-’20 11:24
Rietepietz

Herkenbaar probleem, je snelheidsmeter zal best in orde zijn hoor, veel mensen hebben gewoon maling aan de maximum snelheid. Het vervelende is dat je makkelijk meegetrokken wordt met hardrijders.

Rietepietz, (URL) - 10-07-’20 16:22
Villasappho

Ja herkenbaar of se rijden al begin tachtig en dan nog bekant op je bumper rijden.

Villasappho, (URL) - 10-07-’20 17:09
marjolijn

Die meter zal best in orde zijn.
De hardrijders gaan ooit op de bon, en krijgen dan wel spijt.
Jij wil dat vast niet…!

marjolijn, (URL) - 11-07-’20 07:55
Frank 103

Veel lieden rijden met flitsmeister of andere software die verraad waar oom agent op snelheid controleert, dat geeft ze de gelegenheid om op andere stukken het gaspedaal stevig in te trappen. Ik rijd meestal op cruisecontrol, dan is 106 op de teller in werkelijkheid 100 k/u.

Frank 103, - 12-07-’20 20:54
ria

Ben best benieuwd naar de uitslag, maar ik denk zomaar dat die wel goed is, mensen jakkeren wat af.

ria, (URL) - 13-07-’20 22:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.