Ik laat me niet pRikken omdat:

1:  Het is niet verplicht, daar maak ik gebruik van.

2: De mondkapjesplicht, wetende dat ze niet werken, werkt dus op mij averechts, dan neem ik dus zeker geen prik.

3: De avondklok: idem dito:  Dat sloeg nergens op dus weer een reden om geen prik te nemen.

4: Op 9 augustus, mijn verjaardag, kwam het allarmerende klimaatrapport uit die alle seinen op rood moest zetten, en nog diezelfde week maken ze bekend dat de zeer milieuvervuilende Formule 1 in Zandvoort door gaat, daar ben ik het ook zo niet mee eens dat dat alweer een reden is.


5: Miljarden naar Schiphol en KLM, maar ondertussen moet de publieke omroep doorbezuinigen, weer een reden.

6: Ik kreeg een brief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport waarin ze mij, op de enveloppe al, aanspreken met ,,je"  Vergeet dan maar dat ik me ga laten testen. Vrienden tutoyeer je, wildvreemden zeker niet!

Eerst zeggen ze, alleen testen bij klachten, en ineens ook zomaar testen voor de flauwekul.  Ik peins er niet over.

7: Het vaccinatiepaspoort, ik ben er zeer op tegen dat ik een bewijs nodig heb, zodanig dat dit wederom een reden is om me niet te laten prikken.

8: Als het mis gaat met het vaccin is niet de fabrikant verantwoordelijk, maar ikzelf, ammehoella.

9: Als spotjes op radio en tv me vertellen wat ik zou moeten doen doe ik dat juist niet, van nature, en daar ga ik niet tegenin.  Ik ben niet over te halen middels een campagne, als er een campagne nodig is vertouw ik het al niet.

Punt 10: is dat ik inmiddels zover ben dat punt 1 niet meer telt, ook als het verplicht gaat worden weiger ik, ze sluiten me maar op!

Rene Zondag 15 Augustus 2021 at 9:21 pm | | Smurf

acht reacties

John

De overheid heeft het gewoon totaal verkeerd aangepakt. Ik heb wel de prikjes gehaald, maar niet vanwege de overheid.

John, (URL) - 16-08-’21 08:12
Mark

Ik heb de prikjes gehaald.
En ik leef nog, niks aan de hand dus.

Mark, - 16-08-’21 09:54
Herman Stel

Ik begrijp het helemaal. Niet overal even logisch, maar ik deel jouw gevoel op alle punten .En er zitten ook zo gigantisch veel onlogische, niet uit te leggen regels tussen. Je krijgt langzaamaan het idee, dat ze maar wat doen.

Herman Stel, (URL) - 16-08-’21 12:04
Noortje

Ik heb me wel laten prikken omdat ik niet op de i.c. wil komen en dus niet wil overlijden aan corona. Helaas zijn er mensen aan corona overleden die ik gekend heb.
De eerste reden die je noemt is een reden de anderen vind ik nergens opslaan.

Noortje, (URL) - 16-08-’21 14:14
hanscke

Jammer dat de niet geprikte mensen wel ziek worden en in de ziekenhuizen belanden. Ik ben voor een barak in het bos waar de niet geprikte mensen ziek kunnen zijn en selfsupporting toepassen. Want het had voorkomen kunnen worden

hanscke, (URL) - 16-08-’21 20:11
ria

Ik heb de prikjes ook gehaald voor mezelf en voor anderen uit voorzorg. Jij mag natuurlijk zelf weten wat je doet, al zijn de redenen wel wat zwak. Je bent gewoon een beetje dwars :-)

ria, (URL) - 16-08-’21 20:38
Rietepietz

Je argumenten zijn zeker niet altijd logisch maar het zijn jouw argumenten en jij gelooft erin, dat mag natuurlijk. Uiteindelijk ga ik ook alleen maar op m’n eigen argumenten én bevindingen af.

Rietepietz, (URL) - 16-08-’21 20:47
Hans

Verplichten kunnen ze niet, dat is je grondrecht en daar sta ik ook achter.
Ik respecteer je ook gewoon als je je niet laat vaccineren.
De overheid heeft de nodige steken laten vallen.
Wat dat betreft ben je standvastig in je mening, kan de overheid nog wat van leren. Hans

Hans, (URL) - 16-08-’21 22:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.