Je ziet maaR

Vandaag drie foto`s van de kermis op het Marktplein in Winschoten en eentje met vier politieke posters.Naast alle knuffelpiemels, of piemelknuffels, zag ik ook een smurf.Ik win nooit iets, omdat ik nooit mee doe.Ik ben het hier helemaal mee eens, maar besef tevens dat het allemaal hun eigen beleid is geweest.
Zo kan het dus ook, allemaal dingen afbreken om tegen de verkiezingen te zeggen ze weer op te willen bouwen.  Breek het dan niet eerst af! Tot zover.

Rene Zondag 12 November 2023 at 11:23 pm | | Smurf

vijf reacties

Terrence

Geinig die knuffels, René. Het liefst lig ik met de Smurf in bed natuurlijk.
En die verkiezingsbeloftes? De VVD doet dat – met succes – al een paar decennia:
‘Tegen het regeringsbeleid van de VVD? Stem dan VVD!’ En ruim dertig procent van de Nederlanders doet dat trouw ‘Want de VVD gaat iets doen tegen hun eigen regeringsbeleid!’ Om zich dan weer tot de volgende verkiezingen stomverbaasd af te vragen waarom de VVD niets gedaan heeft tegen het eigen beleid van de jaren daarvoor. Mensen zijn raar. Maar Smurfen zijn goed.

Terrence, (URL) - 13-11-’23 03:50
די מריו

Die piemelknuffels vind ik helemaal niets, maar dat kan natuurlijk persoonlijk zijn. De verkiezingen komen er weer aan. Ben benieuwd wat het wordt deze keer.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 13-11-’23 09:01
francky

Zo’n piemelknuffel wil ik wel voor mijn vrouw. Ik kies voor mezelf een smurf;

francky, (URL) - 13-11-’23 10:43
hanscke

Knuffelpiemels, wat een onderbroekenlol

hanscke, (URL) - 13-11-’23 10:49
Rietepietz

Het is een vreemde rage die piemelknuffels, nou ja wie het leuk vindt doet maar hoor.

Rietepietz, (URL) - 13-11-’23 22:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.