KeRmis en kRoeg met kogelgat

De kermis is niet meer, deze foto is gemaakt toen het er nog wel was, in ruste, mijn avonduitzicht van vorige week.Dit was sportcafe No. 14, daar verscheen onlangs een kogelgat, daarom moest het cafe een maand dicht, en nu gaat ie nooit meer open.En dat daar boven hoort bij de shoarmazaak Shalom er naast.In juni 2016 werden er borden op het Marktplein geplaatst, en in november 2023 zijn ze vervangen door nieuwe.Nieuw is het woord intimidatie, geweld en wapens is uit elkaar gehaald, en andermans eigendommen komen helemaal niet meer voor.

Rene Maandag 13 November 2023 at 11:23 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

Een hele lijst en dan toch nog onderaan een paar gebodsborden en bij plakken. Die kroeg zal haast niet voor niets beschoten zijn.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 14-11-’23 07:27
francky

Je zou haast bang worden om naar zo’n shoarmazaak te gaan om iets te eten. Subiet vliegen de kogels rond je oren.

francky, (URL) - 14-11-’23 14:44
Rietepietz

Voor de meeste mensen is dat bord overbodig, die hebben die geboden niet nodig , maar het deel waar de waarschuwing voor zal geleden stoort zich niet aan zo’n bord, ze gaan toch wel hun gang.

Rietepietz, (URL) - 14-11-’23 21:17
Hans

Er gebeurd wel eens wat bij je, maar regels zijn er voor die zich er aan houden. Hans

Hans, (URL) - 14-11-’23 22:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.