Een kijkje in AmsteRdam

Op camping Zeeburg in Amsterdam is altijd nog ruimte voor een dierenverblijf en dat vind ik prachtig.Tijdens een wandeling door de stad neem ik zo nu en dan plaats op een bankje, en dan zie ik verderop een glimmende tegen en dan wil ik weten wat er op staat.   Dus voor ik mijn tocht voortzet ga ik eerst even kijken, en ik leg het vast ook.Ik kom heel veel Engels tegen in Amsterdam, maar er bestaat gelukkig ook nog Nederlands.Ik zou wel een rubriek kunnen starten met bordje van de week, maar ik frommel ze er liever gewoon tussen.
Hier wat kunst-Tot zover Amsterdam, voor nu, want er volgt nog veel meer.

Rene Woensdag 15 Mei 2024 at 11:24 pm | | Smurf

twee reacties

Rietepietz

In Amsterdam kun je makkelijk een hele dag ronddwalen en dan nog lang niet alles gezien hebben.

Rietepietz, (URL) - 16-05-’24 21:09
די מריו

Heerlijk toch om zo om je heen te kijken tijdens het wandelen. Dan zie je tenminste nog wat.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 16-05-’24 22:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.