Querty

Tis was, helemaal in de war, maar dat kan, want alles kan.
Ik probeer steeds op een anti albert hein site te komen, maar dat lukte me niet.
Dankzij Mark ,die deze log al las toen dit zinnetje ontbrak, lukte het toch

Ik vind het namelijk ook te gek voor woorden dat er mensen zijn die meer geld krijgen dan ik.
Waarom krijgen ze dat?
Werken ze harder dan ik?

Vast niet.
Zij hebben gewoon het geluk dat ze plezier beleefden aan het zitten op suffe scholen en graag leerden uit duffe boeken.
Ik vond het nooit wat aan.
Bovendien heb ik geen fotografies geheugen.
(ik weet niet eens hoe je dat schrijft)
Ik ben liever met mijn handen bezig.
En een echt duidelijk vak kiezen wordt afgestraft met een hongerloontje.
Hoewel ik niet ontevreden mag zijn vind ik dat anderen niets meer hoeven te krijgen.

Wat vinden jullie?

Rene Vrijdag 12 September 2003 at 11:19 pm | | Smurf

elf reacties

Tinmar

exceptioneel hoog is van de gekke.. Die AH-man krijg sowieso al die miljoenen, wat er verder ook gebeurt. Is’t niet als loon, dan als handdruk… Laat hem eerst maar presteren!

Tinmar, (E-mail ) (URL) - 13-09-’03 00:00
Kees

Je houdt het altijd… mensen die meer ‘verdienen’ dan anderen. Degenene die het echte werk doen krijgen altijd minder geld dan degenene die denkt te weten hoe het moet.
‘t Is ongelijk verdeeld op de wereld en dat zal het altijd blijven. Hoe jammer dat ook is.

Kees, (E-mail ) (URL) - 13-09-’03 00:07
keekstar

Ik vind het normaal dat de ene persoon meer verdient als een ander. Ik vind ook dat dat zo hoort. Het kan me niet zoveel schelen dat die man veel verdient. Ik zou ook best rijk willen zijn maar dat ben ik niet…

keekstar, (E-mail ) (URL) - 13-09-’03 10:55
Sandra

Inkomensverschillen zullen er altijd zijn. Ik vraag me alleen wel af wat mensen met miljoeneninkomens met al die miljoenen doen. Die kan je toch nooit in je spaarvarkentje kwijt?

Sandra, (URL) - 13-09-’03 11:22
karin

Op zich begrijp ik wat je bedoelt. Maar zo draait de wereld nu eenmaal. Maar soms wordt het buiten alle proporties getrokken. Een voetballer heeft idd een gave dat hij zoiets kan, maar om nu met zulke bedragen te gaan smijten? Het zou eigenlijk zo moeten zijn dat de mensen met “hart voor anderen” beroepen niet zo hoefden te strijden voor een iets beter loontje! Zoals gezondheidszorg, welzijn en politie! En het is fotografisch. :-) Maar that’s beside the point!

karin, (URL) - 13-09-’03 11:22
B@rt

Verdienen misschien niet, maar krijgen wel. Maarja, niet iedereen kan dezelfde prestatie leveren, dus hoeft ook niet dezelfde beloning te krijgen. Maarja, wel eerst presteren, dan belonen…

B@rt, (URL) - 13-09-’03 11:23
Hansje

Verschillen tussen inkomens vind ik niet zo erg. Dat heeft te maken met verantwoordelijkheden, geestelijke belasting en de ‘impact’ van je werk op de samenleving. Maar die verschillen moeten niet al te groot worden, dat vind ik belachelijk en volkomen onterecht!

Hansje, (URL) - 13-09-’03 11:24
haatsmurf

blijf maar lekker werken met je handjes ruksmurf!!

haatsmurf, - 13-09-’03 12:29
Dolinda

Mensen met geen hersens maar creatief zijn met de handen zijn worden binnenkort onbetaalbaar omdat het steeds meer voor komt dat er veel vakmensen in de bouw gevraagd wordt maar iedereen blijkt te geschoold te zijn……. zal dit aan het denken gezet worden;)

Dolinda, - 13-09-’03 15:23
Bjorn

Ik gaat niet meer naar school dan denk ik.. en denk dat je daar wel gelijk in hebt Dolinda..
Ik trouwens tevreden met me salaris… vermaakt me zo prima heb veel lol leuke collega’s ;)

Bjorn, (E-mail ) (URL) - 13-09-’03 19:10
Linda

Verschillen in inkomsten vind ik niet erg, zo lang het maar een beetje redelijk blijft, wat die Ah topman krijgt vindik echt buiten alle proporties, die weet nog steed sniet dat teveel geld echt niet gelukkig maakt.

Linda, (E-mail ) (URL) - 13-09-’03 22:35