Radikaal

Na Spijkerman was Het Lagerhuis was weer op de vaderlandse buis. Merkwaardige discussiepunten vond ik doping en schiphol. Dit zijn nou onderwerpen die tien jaar geleden al actueel waren en over tien jaar nog. Dit alles heeft te maken met geld. Een topsporter die wint krijgt veel geld. Als hij op doping betrapt wordt krijgt hij dat niet. Dus hij moet zorgen dat hij net onder de grens blijft. Dat is nou de sport. Ik hou helemaal niet van sport, ik heb ook niet zo`n drang om te scoren. Ik begrijp dat niet. Van mij mogen ze zich wel vol spuiten en slikken. Bij schiphol ligt dat anders. Mensen mogen graag zeuren. Ga daar dan niet wonen! Schiphol ligt daar al een tijdje. Het is natuurlijk niet eerlijk dat ze eerdere afspraken niet nakomen. Er moet nu eenmaal geld verdient worden. En dat het milieu overbelast wordt en de geluidsnormen continu overschreden worden lijken niets uit te maken. Stel je voor dat er bedrijvigheid naar een ander land verhuist. Dat gun je die andere landen natuurlijk niet. Hier moet het geld binnenkomen, zodat andere landen rondom ons minder kunnen uitgeven aan Europa. Dat doen wij dan wel! Zo, wat ben ik toch weer fijn ongenuanceerd bezig, weerleg alles maar!
Rene Zaterdag 01 November 2003 at 10:15 pm | | Smurf

veertien reacties

De Schulpjes

Als we de doping in de sport nu gewoon vrijgeven dan krijgen we ook weer gewone winnaars.

De Schulpjes, (E-mail ) (URL) - 01-11-’03 23:11
*S*uusje

Uhm, vandaag ben ik na Spijkerman overgegaan op de film Cool Runnings en heerlijk gelachen ;)

*S*uusje, (E-mail ) (URL) - 01-11-’03 23:23
Brigitte

Zolang de mensheid bestaat, zal er altijd wel wat zijn om te zeuren. Niemand is tevrede, maar iedereen wilt vooruitgang. Mensen zijn vreemde wezens op aarde!!

Brigitte, (URL) - 01-11-’03 23:31
Hansje

Zelf woon ik ook in één van de aanvliegroutes van Schiphol. En zoals je al zegt: dat wist ik toen ik hier kwam wonen. Bovendien zijn de huizen hier prima geïsoleerd (scheelt ook stookkosten! :-) ), en na een poosje hoor je die dingen niet eens meer. Kortom: ik zeur niet, hoor!

Hansje, (URL) - 02-11-’03 00:10
peter

eris inderdaad iets voor te zeggen ,om doping helemaal vrij te geven en ja wat schiphol betreft is het heel simpel .minder vluchten of niet meer vluchten is onrealisties naar mijn mening .de wereld bevolking blijft groeien dus ook meer bewegingen of het nou per auto trein boot of vliegtuig is ..hoe vervelend het ook is ,voor mensen in de directe omgeving het is niet anders .prettige zondag nog aan u allen .

peter, - 02-11-’03 00:44
Sannet

Ik heb gespijbeld. Ik heb niet gekeken omdat ik in een restaurant lekker zat te eten. Dopinggebruik vind ik in elk geval weinig sportief en wat Schiphol: ‘t is daar anders als je wat hebt geslikt en daarop wordt betrapt. Misschien kan de anti-dopingcommissie daar iets mee?

Sannet, (URL) - 02-11-’03 01:12
Marmod

Kan me ook vreselijk storen aan gezeur ……. mensen flippen tegenwoordig al als ze hun auto niet precies voor de deur kwijt kunnen! Lekker belangrijk ……

Marmod, (URL) - 02-11-’03 09:43
DarK RaiN

zeuren over geluidsoverlast blijven mensen toch wel doen, en als ze niet tegen dat geluid van die vliegtuigen kunnen gaan ze toch lekker ergens anders wonen, desnoods in een hutje op de hei. Daar is het zeker stil…

DarK RaiN, (URL) - 02-11-’03 11:30
elise

Alsjeblieft zeg, als ze dopinggebruik vrij gaan geven, zou het hek van de dam zijn. Niet alleen worden de mensen die netjes op eigen krachten de finish halen vreselijk benadeeld, maar het wordt nog gevaarlijk ook. Er zijn te veel gevallen bekend waarin mensen als eerste de finish over holden, en vervolgens dood neervielen.

elise, (URL) - 02-11-’03 12:56
Ricky

Ik heb het lekker allemaal niet gezien. TV is slecht voor je bloeddruk :).

Ricky, (URL) - 03-11-’03 09:24
cruler

goh smurf, ben het zowaar met je eens!!

cruler, (URL) - 03-11-’03 22:54
jerrie

Sorry for this

jerrie, (E-mail ) (URL) - 09-06-’06 03:41
butalbital

Sorry that I did that

butalbital, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 04:27
mp3 ringtone5863

wwcrwdSorry that I did that

mp3 ringtone5863, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 06:54