Xetal

Oeps, ik maakte dus gewoon een grapje in andermans comments. En ik vond hem zo geslaagd dat ik hem hier maar neerzette. Gelukkig vatten de meeste mensen het goed op. Hoewel, ik moet nog maar zien of ik ook te ver ben gegaan. Dat vrouwen meer pijn kunnen verdragen wil ik even uitlichten. Bij mannen zijn de zenuwen gewoon beter ontwikkeld, ons gevoel is beter. Bovendien kan een enkele man voor miljarden nakomelingen zorgen, met behulp van miljarden vrouwen. Maar een enkele vrouw kan met behulp van miljarden mannen geen miljarden kinderen baren. Ach, zo is er altijd wat. Ik ben blij dat ik van het mannelijk geslacht ben, en ik kan prima zonder vrouw. Dan ben ik maar niks.
De idiootste reactie kwam van Peter:
haha leuk smurf ..dacht al het moet toch ergens vandaan komen he die rare spnsels van je ,,maar je zegt hetzelfde als een moslim die ziet zijn vrouw ook alleen maar als gebruiksvoorwerp ..alles komt op zijn plaats ,,
Extreem rechtse mensen kan je het beste maar door laten raaskallen, dan komt hun ware aard boven. Er is geen enkele moslim die daadwerkelijk zo negatief over vrouwen denkt. Dat zijn enkel vooroordelen. In de meeste moslimlanden bekleden juist de vrouwen de hoogste posities. Het grootste moslimland van deze wereld heeft zelfs een vrouw als president. Dat moet ik hier nog maar zien gebeuren.
Rene Woensdag 05 November 2003 at 5:29 pm | | Smurf

twintig reacties

Albert

Een vrouw aan je zijde kan toch ook heel fijn zijn…

Albert, (URL) - 05-11-’03 17:45
Patrick

Kom jij uit Winschoten ;-)

Patrick, (URL) - 05-11-’03 18:34
bubs

proest
Heb even een stukje teruggelezen, en ook de reakties…
Errug leuk, en ik zie de lol van jouw opmerking zeker wel in! Verslikte me wel in de koffie toen ik die van Orangez las ;-)
Arme Smurfin

bubs, (URL) - 05-11-’03 19:05
Sannet

Ach, van smurfen kan ik een heleboel hebben. Hoewel ik het waag te betwijfelen of er ooit een smurf als president wordt gekozen ;)

Sannet, (URL) - 05-11-’03 19:51
Mark

De smurfen zijn gewoon de vrouwen niet gewent want er loopt daar maar 1tje ;)..trouwens mooi geworden je nieuwe site!..

Mark, (URL) - 05-11-’03 20:11
*S*uusje

@Bubs, ik moest ook ff terug kijken, was niet meer geweest, en die van Orangez, idd, whoooohaaaaaaaaa :)

*S*uusje, (E-mail ) (URL) - 05-11-’03 20:19
Golden

ff zoeken in smurfenland ….

Golden, (URL) - 05-11-’03 20:29
Piet

Mmmmmm vrouwen :)…

Nee ik vind dat je een erg sterk punt hebt in dit stukje, en ik deel je mening 100%

Piet, (URL) - 05-11-’03 20:46
Sanshine

Niet eens.

Sanshine, (URL) - 05-11-’03 20:57
Bumble

goed punt maak je daar Renesmurf!

Bumble, (E-mail ) (URL) - 05-11-’03 21:37
B@rt

Wij hebben bijna een crimineelse (?) in het koningshuis !! grapje

B@rt, (URL) - 05-11-’03 21:43
Kevin Nugter

Ik smurf hem ff:-)

Kevin Nugter, (E-mail ) (URL) - 05-11-’03 22:07
Aad

Of vrouwen slimmer sterker zijn dan mannen of andersom doet er niet toe. We hebben elkaar nodig om de soort in stand te houden.

Aad, (URL) - 05-11-’03 22:28
marjanne

niet om je aan te vallen, maar denk eens na voor je wat neerschrijft. Peter maakt geen extreem rechtse opmerking. Overigens heeft hij gedeeltelijk gelijk, maar zo is het ok met sommige Nederlandse mannen. Dat jij prima zonder vrouw kan, is fijn voor jou. Maar om dan onzin over vrouwen te gaan verkondigen in de zin van gebruiksvoorwerpen…

marjanne, (URL) - 05-11-’03 22:44
DarK RaiN

ik sluit me helemaal aan bij aad, soms denk ik wat moet je met die vrouwen maar wat later denk ik weer, t is maar goed dat die vrouwen er zijn :-)

DarK RaiN, (URL) - 05-11-’03 23:28
Esther

Ben er net weer, meteen weer een discussie, je log ziet er goed uit!:-)

Esther, (URL) - 06-11-’03 00:43
Liesan

“Bij mannen zijn de zenuwen gewoon beter ontwikkeld, ons gevoel is beter”
Is niet waar, wel is ‘kleinzerigheid’ gedeeltelijk genetische bepaald maar dat heeft geen aantoonbaar verband met het geslacht, bovendien is het ook niet echt waar dat vrouwen beter tegen pijn kunnen, er is zelfs onderzoek dat uitwijst dat mannen meer pijn kunnen verdragen.

Liesan, - 06-11-’03 08:19
Retal

Xetal.nl lol :P ;)

Retal, (URL) - 06-11-’03 08:47
CiNNeR

Wat een rare discussie zeg. Het is toch ook gewoon zo dat mannen dommekracht zijn. En dus alleen maar dit soort dingen over vrouwen uitblaten om hun eigen zwakheden te maskeren.

(voor de duidelijkheid, dit is ook maar gein)

CiNNeR, (URL) - 07-11-’03 02:22
Sis

Jezum, wat is het dan wel :-?

Sis, (E-mail ) (URL) - 08-11-’03 17:18