avontuur

Oei, kom ik zo over? Keekstar typte in mijn reageerbox:
Volgens mij ben jij best gefrustreerd over dingen vooral als het aankomt op belasting en geldzaken. Zo kun je toch zoiezo niet genieten van een wandeling? Er zijn echt wel ergere dingen in de wereld hoor...
Welnu, ik ben helemaal niet gefrustreerd! Toch?  Geld intereseert mij niet zo. Helaas draait alles om geld. Dat van die bladblazers viel mij gewoon op. En na het zware "sexualiteit- onderwerp" leek het mij een goed idee om eens wat luchtigers te plaatsen. Er gebeuren zeker ergere dingen. En die onderwerpen ga ik zeker niet uit de weg. Maar ik wil hier geen depri log van maken. Alles op zijn tijd. Dus, beste Renesmurfsurfers, zeg eens eerlijk, hoe kom ik over?

Rene Zaterdag 08 November 2003 at 1:04 pm | | Smurf

vijftien reacties

De Schulpjes

Als een open dialoog.

De Schulpjes, (URL) - 08-11-’03 13:10
Sannet

Ja, daar ben ik het mee eens, en je maakt op mij een lekker ongecompliceerde indruk, waarbij ik niet alleen afga op wat je hier schrijft, maar ook op wat ik elders en mij mezelf in reactiedingen lees. Depri lijk je me allerminst :)

Sannet, (URL) - 08-11-’03 13:16
keekstar

okeej ik had al zo’n ermoeden dat je dit iets erger op zou vatten als ik het bedoelde. Je hoeft niet te veranderen in je schrijven je hoeft al helemaal geen ergere dingen te loggen. Ik vat het zo op dat jij gefrustreerd raakt van blowende mensen en bladblazers en dan daarop volgend de belasting die je betaalt terwijl ik denk van “er zijn wel ergere dingen” om gefrustreerd van te worden. Snappie?

keekstar, (URL) - 08-11-’03 13:27
Ricky

Je komt over als een jonge hond. Speels, spontaan en onbezonnen. En verder moet je je niets aantrekken van hoe je over komt maar gewoon jezelf zijn. En laat anderen daar maar van denken wat ze zelf willen.

Ricky, (URL) - 08-11-’03 13:54
Sandra

Zoals Ricky je omschrijft, daar zie ik wel wat in. Af en toe iets ongenuanceerd, maar da’s juist wel grappig. Je trekt je de laatste tijd trouwens wel vaak aan wat andere mensen over jou of je schrijfsels zeggen. Toch een beetje onzeker, misschien?

Sandra, (URL) - 08-11-’03 14:06
Aad

Niks aan de hand Rene, je moet gewoon lekker blijven wie je bent. Natuurlijk zijn er ergere dingen in de wereld maar dat wil niet zeggen dat je de “kleinere dingen” maar moet negeren. Dingen als bijv. oorlog, hongersnood en natuurrampen kan je toch weinig tot niks aan veranderen. Je zou wel aan je gemeente kunnen vragen of ze het zelf niet een beetje onzinnig vinden om in een bos blaadjes aan de kant te blazen. Wie weet wordt er wel eentje wakker daar! ;-)

Aad, (URL) - 08-11-’03 14:11
Michiel

Je komt over als een bezige bij. Veel posts, maar ook veel reacties op veel uiteen lopende blogs. Verder gezellig en naar mijn idee recht door zee….!! Niet lullen, maar bloggen!

Michiel, (URL) - 08-11-’03 15:09
peter

hee Renee gewoon blijven schrijfen hoor zoals je altijd doet ,ben het niet altijd met je eens ,en druk me soms iets te grof uit maar vind het wel leuk .dus gewoon doorgaan ..prettig weekend

peter, - 08-11-’03 16:29
Sis

Je bent gewoon alle smurfen tegelijk !

Sis, (E-mail ) (URL) - 08-11-’03 17:20
Albert

Je komt bij mij over als iemand met een uitgesproken mening over zaken, zoals ikzelf…

Albert, (URL) - 08-11-’03 17:35
Kees

Je bent zoals je bent.
Je hebt je eigen mening, en dat is goed. Je bent nuchter (tja, wat wil je met een Grunniger) en je bent een denker (maar dat heb je al eens in je log gezet).

Kees, (E-mail ) (URL) - 08-11-’03 19:37
Hansje

Mijn indruk van jou is dat je heel direct bent, dat je goed om je heenkijkt en nadenkt over wat je ziet en dat je je gedachten hier heel spontaan opschrijft. En dat mag ik wel!

Hansje, (URL) - 08-11-’03 21:29
Linda

Blijf alsjeblieft schrijven zoals je doet, dat maakt juist je log zo speciaal. Je bent wie je bent en een depri log…neee alsjeblieft niet.

Linda, (E-mail ) (URL) - 08-11-’03 21:57
B@rt

Als een linkse rakker :-)

B@rt, (URL) - 09-11-’03 16:49
Matthew

Just wanted to say hi, thanks and bye

Matthew, (E-mail ) (URL) - 13-06-’06 12:44