Nederland drie

Duidelijkheid boven alles: Ik ben dus 29 jaar en noem mijzelf maar Renesmurf omdat er meer mensen zijn die Rene heten, onder andere de maker van mijn site. Ik kan zelf dus niks op computergebied, maar leer veel van anderen. Mijn favoriete tv programma op dit moment is Jiskefet, en morgen natuurlijk Van Kooten en De Bie. Het Lagerhuis vind ik ook een zeer aangenaam programma. En daar discusieren ze wel over logbare onderwerpen. En ik vind het bijzonder knap om zeer serieuze onderwerpen op een amusante manier op de buis te brengen. Bovendien ben ik altijd benieuwd naar andermans meningen. Ze hadden het onder andere over de bokssport.
Het is natuurlijk asociaal om iemand die een ander knock out slaat tot winnaar uit te roepen. Daar ben ik het volkomen mee eens.
Vrouwen die hier illegaal zijn en gedwongen in de prostitutie belanden moeten bij aangifte een verblijfsvergunning krijgen.
Tja, ik snap niks van die vergunningen. Geen mens is illegaal. Geef alle mensen toch zo`n vergunning. Kijk, als een illegale opgepakt wordt moet hij het land uit, daarom blijft een illegale graag illegaal. Als je die papiertjes nou gewoon gratis weggeeft zijn er veel minder mensen die zich voor veel te weinig geld laten uitbuiten. Probleem opgelost. Ik snap niet dat niet iedereen hier welkom is. Maar ja, ik snap wel meer niet.

Rene Zaterdag 15 November 2003 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Cynthia

Als iedereen hier maar welkom is, net als bij mij!:-D

Cynthia, (E-mail ) (URL) - 15-11-’03 22:30
Esther

Ik denk dat we al die wetten die ze er tegenwoordig op na houden wel nooit zullen snappen! ;-)

Esther, (URL) - 15-11-’03 22:55
Hansje

Het probleem is dat politici niet zo simpel kunnen denken, vrees ik…

Hansje, (URL) - 15-11-’03 23:43
Sis

Dan is dat bij deze illegaal Hansje X-(

Sis, (E-mail ) (URL) - 16-11-’03 00:08
Bumble

Kijk niet naar publieke zenders, alleen naar Kopspijkers, verder niet. Ik heb niet voor niets kabel tv! :-p

Bumble, (E-mail ) (URL) - 16-11-’03 00:45
Sannet

Ook zonder het zo te stellen heb ik de bokssport altijd een erg domme sport gevonden.

Sannet, (URL) - 16-11-’03 10:00
Albert

Bij mij is gewoon iedereen welkom, met of zonder papiertje…

Albert, (URL) - 16-11-’03 14:03
Aad

Politici zijn inderdaad vaak erg simpel. Wat dacht je van het plan om volgend jaar flink de huur te verhogen. Ze hopen dan dat mensen met een hoog inkomen die in een huis met een relatief lage huur wonen, verhuizen naar een huis met hoge huur. Geef me nou is 1 goede reden waarom iemand dat zou doen!

Aad, (URL) - 16-11-’03 14:42
DarK RaiN

niemand doet dat. En wat albert zei geldt voor mij ook: Bij mij is iedereen welkom

DarK RaiN, (URL) - 16-11-’03 21:29