Wis en Waarachtig

Waar kan ik me toch allemaal kwaad om maken?

Eerst gisteravond:

Nadat we met acht man een pop hadden gereanimeerd verdween deze opgevouwen is een kist.
Ik snelde naar huis, vlug naar mijn pc.
Kon ik jammer genoeg het internet niet op!
Dat is balen.
En ik had nog wel zo`n leuke log in mijn hoofd.
Het ergste is nog dat je dan ook geen andere sites kunt bezoeken.

Maar ik maak me om nog wel meer dingen kwaad. Marmod had zo`n leuke actie bedacht. (De button staat! )
Maar ene Retecool , een linkdumper, begreep het verkeerd en toen kreeg zij een hele hoop stront over zich heen.
Erg, maar dat waait wel weer over.

Wat mij nog het meest irriteerd is de Sena met hun achterlijk gedrag.
Zo zijn er een aantal leuke gozers die samen een internetradiostation zijn begonnen.
Daar luisteren maximaal zo`n 30 mensen naar.
De jongens hebben lol, de luisteraars hebben lol.
Maar de Sena niet.

De Sena wil enkel geld zien.
Als je muziek laat horen moet je daar kosten voor betalen.
Al luisteren er maar 30 man.

Het is gewoon te belachelijk voor woorden.
Idioot gewoon.
Zo werkt nou Nederland.
Je kan hier zo een bank beroven en iemand door zijn hoofd schieten, maar o wee als je ergens een kilometertje te hard rijdt.

Tja, het zijn de kleine dingen die het doen, zullen we maar zeggen.

Rene Woensdag 26 November 2003 at 8:02 pm | | Smurf

23 reacties

Marco

Ik heb een hekel aan webloggers als Retecool enzo. Denken dat ze leuk zijn en dat ze alles mogen. Het zijn niet meer dan een stel zielige ventjes met modemballs. Maar ja, dat soort losers moeten er ook zijn.

En het is niet alleen in Nederland zo erg dat je niet eens meer een internetradiostationnetje kan hebben, overal op de wereld begint er wel ergens een stichting te janken dat ze geld moeten zien voor de gedraaide platen. In één woord: ZIELIG!

Marco, (URL) - 26-11-’03 20:18
Albert

Sena haalt heel veel stations uit de lucht. Je kan je daarover kwaad maken of ze bv. met een hoop bravoure gaan bellen, maar daar schiet je toch niks mee op. Het is helaas zo dat er gewoon betaald moet worden.
Heel veel mensen (hobby-DJ’s en profs) geven overigens wel geld uit aan radio, zowel op FM als op Internet, dus ik denk niet dat je voor ieder station kan spreken in dit geval. Je hebt er geld voor over of niet, da’s gewoon waar het om gaat. Dat het hoge bedragen zijn is natuurlijk een strop, maar ja, kijk es naar professionele stations. Dat zijn pas echt grote bedragen…
Het is gewoon een feit dat je geld moet dokken als je legaal wilt, daar ontkom je niet aan. Dat moeten grote stations immers ook. Mijn ervaring leert me dat geld vaak een twistpunt is voor hobby stations. Vaak heb ik al gezien dat ze zo goedkoop mogelijk willen draaien. Daar is niks mis mee, maar als je echt groot wil worden dien je toch echt wel in de buidel te tasten.

Ik krijg waarschijnlijk nu een heel cordon van mensen over me heen, maar wat ik hier schrijf is gewoon pure realiteit. Ik heb tenslotte ook bij een Internet radiostation gedraaid dat helaas ten onder ging door o.a. Sena. Maar dat kwam vooral door de geldkwestie, sommigen wilden wel betalen, anderen niet. De kar moet immers door iedereen worden voortgetrokken.

Wat betreft de actie van Marmod, NewsFlash 2000 steunt deze actie graag. Vanaf nu staat de banner dan ook op ons log…

Albert, (URL) - 26-11-’03 20:29
Michiel

Gebruik die botte blauwe smurfenhersentjes: platen worden gemaakt door artiesten: die moeten daar aan verdienen. Als je als radiostation dus een plaat draait moet je rechten betalen. Heel simpel. Dat geldt voor een zender met dertig luisteraars, voor een station met 200.000 luisteraars en voor een station met 2 miljoen luisteraars. Zo hebben we dat in Nederland nu eenmaal afgesproken.

Michiel, (URL) - 26-11-’03 20:50
Esther

En zo zijn er nog veel meer zaken waar je je in nederland aan kunt ergeren, veel dingen kloppen ook zeker niet, maar ja zonder wetten wordt het ook een complete chaos!!

Esther, (URL) - 26-11-’03 20:54
Ricky

Die lui van Retecool hebben niet eens begrepen waar het om ging bij Marmod, als een kudde hyena’s werpen ze zich op de prooi. Haar actie was niet tegen hun anti-spam-oorlog gericht, maar tegen webloggers die elkaar afzeiken in de comments. Maar lezen kunnen die pubertjes kennelijk niet goed. Ik vind het wel vervelend voor Marmod. Maar het zal wel weer luwen.

Ricky, (URL) - 26-11-’03 21:11
ludopi

Het is om je dood te ergeren. Nou ja dood? Blauw!!

ludopi, (E-mail ) (URL) - 26-11-’03 22:06
Tink

Kwaad worden is niet goed voor je bloedruk, Smurfje :-)

Tink, (URL) - 26-11-’03 22:19
Tink

bloeddruk met 2 d’s bedoel ik ;-)

Tink, (URL) - 26-11-’03 22:19
Marmod

Marmod heeft de avond(en) van d’r leven gehad, vond het allemaal erg enerverend, ik heb een lamme arm van het schrijven van alle nieuwe woorden die ik geleerd heb. Ik heb spijt van mijn Nickname want hunnie hebben allemaal ‘veul mooiere’ …… en ik was al blij dat mijn server het hield. Kreeg zelfs al mijn spam nog binnen …..

Marmod, (URL) - 26-11-’03 22:52
Ricky

@Marmod: Gelukkig dat je het allemaal zo op kan vatten! :-)

Ricky, (URL) - 26-11-’03 23:10
Marco

Ja, in Nederland hebben we wetten. En daar hebben we allemaal aan te houden. Ondertussen worden de meest a-sociale zaken gedoogt. Jarenlang is er niet gekeken naar hoeveel mensen er nu wel of niet in een cafe mogen en of de branddeuren wel goed waren. Jarenlang stond er een vuurwerkopslag midden in een woonwijk. En zo zijn er nog veel meer dingen te noemen. Nederland – Gedoogland.

Marco, (URL) - 27-11-’03 08:22
Cleo

Zou het niet veel zinvoller zijn alle negatieve troep gewoon te negeren?

Cleo, (URL) - 27-11-’03 10:12
kurai

En wat is er dan heerlijker om je frustraties kwijt te kunnen op je weblog en daar nog gesteund wordt door reacties van anderen _

zo’n aanval van lompe loggers met hun aanhang kan heel grappig uitvallen, heb het zelf ook mee mogen maken, als lemmings storten ze zich op het gastenboek en proppen het vol met zooi, heb me prima vermaakt en ben er semiserieus op ingegaan, logger in kwestie was een kennis bleek achteraf, dus helemaal dubbel lol gehad _

kurai, (E-mail ) (URL) - 27-11-’03 10:12
Sonline

Ik heb echt met mijn oren zitten klapperen bij het lezen van al die taal die ze daar massaal hebben uitgestort over Marmod! Jammer dat ze het anoniem deden…… Gelukkig kon Marmod er om lachen :)

Sonline, (URL) - 27-11-’03 19:50
Golden

altijd anoniem,laat ze dan hun naam eronder zetten.

Golden, (URL) - 27-11-’03 20:04
Herbert Kuijk

Ricky zei over Retecool “Haar actie was niet tegen hun anti-spam-oorlog gericht, maar tegen webloggers die elkaar afzeiken in de comments.”
Ricky is degene die het niet heeft begrepen, want helemaal niemand “van” Retecool heeft de geweldlooslog button opgevat als een klacht over hun de zgn Masterblast. Sterker nog, de voors en tegens daarvan worden in de desbetreffende topics tegen elkaar uitgewogen. Waar de regulars bij retecool wel een hekel aan hebben is hypocriet gedrag, en zulke lui worden terecht afgezeken. En renesmurf is een hypocriet: Renesmurf zegt bij retecool dat ie zijn best doet tegen spammers, om vervolgens op zijn eigen log commentaar daarop te uiten. http://www.retecool.com/comments.php?id=.. post nummer 4, 12u55.
Renesmurf ging bij het bij retecool opnemen voor een stelletje pedo’s die met veel bombarie een clubvergadering hielden, om er vervolgens weer de schattige smurfenliefhebber uit te hangen.
En om hier te klagen over retecool terwijl ie er zelf regelmatig rond hangt is ook niet in de haak. Klaag dan op retecool.com zelf, man! En deze post zal ie wel weer deleten, zodat jullie weer in jullie smurfenwereld kunnen dromen. Ach, je hoeft het niet van mij aan te nemen. Google vooral zelf:
http://www.google.nl/search?q=renesmurf+..=
renesmurf is zelf helaas, en ongeacht wat ie hier beweert een retecoolbezoeker

Herbert Kuijk, - 27-11-’03 20:57
Bjorn

Ja.. is lullig maar te verwachten met radiostation, de actie van Marmod is goed, ga morgen een logo plaatsen!

Bjorn, (E-mail ) (URL) - 27-11-’03 21:03
kurai

ach en wee.. and if I was to tell you you’d see my different side…

kurai, - 27-11-’03 21:10
Jan Bouwmeester

Kijk Herbert, wat jij zegt dat is wijsheid. Maar ja deze post zal vast binnen een half uur weer verdwenen zijn. Onze pedo-nazi renesmurf heeft censuur hoog in het vaandel staan!
God wat een zuigende kut-log is dit toch.
LIFELOGGERS moeten kappen!!!

Jan Bouwmeester, (E-mail ) (URL) - 27-11-’03 23:07
kurai

en zo vind ik linkdumper zuigen en kutloggers…
maar vind zeker niet dat ze moeten kappen…
helaas.. respect is ver te zoeken bij de linkdumplog-aanhang, aamgezien ze het nieveau van een driejarige peuter hebben… och.. nee.. zelfs die is nog voor rede vatbaar.

kurai, - 28-11-’03 00:53
CiNNeR

Hoe dan ook, Retecool heeft het aantal bezoekers en links waar Renesmurf van droomt denk ik ;)

Denk als Marmod, positieve kijk toch. Voor sommige mensen is het elkaar afzeiken nu eenmaal een sport, het waait ook altijd weer over.

CiNNeR, (URL) - 28-11-’03 01:06
Herbert Kuijk

Gottegottegot. Kurai is een lifelogger-aanhanger met linkdump-aanhanger-aspiraties. En, knul, hoe is het bevallen om te flamen? Hoe voelt de gedachte dat je met 3 jarigen discussieert? Daar moet je mee oppassen, hoor. Die logs worden gelogd.

Herbert Kuijk, - 28-11-’03 01:07
dark rain

@herbert: zeik niej zo als deze log je niet bevalt kom dan gewoon niet >-(

dark rain, (URL) - 28-11-’03 10:49