boerenkoolverkoopmederwerker

Zaterdag, stokjesdag. Daar ga ik weer. Meestal ben ik een uur of anderhalf bezig met opsnorren, plakken, linken en fouten maken. Maar dat is weer goed voor de reacties. Ik hou het wekelijks bij, dus ook deze week. Eerst even de spelregel:

Plaats een smurf op je site en vraag een ander om dat ook te doen, die persoon moet hetzelfde doen

Zo werkt een estafette. Welnu, vorige week was het de beurt aan Roel en hij plaatste dit:Grote smurf. Roel schoof het stokje door naar Hans  Hij gaf hem door aan mede Limbo en weblogger TeeBee, dan kan hij op vakantie.Het stokje werd verder gesmurfd naar Ralf , en ik wacht met smart.Nu ik toch bezig ben meld ik tevens het volgende, in mijn Snefboxje werd ik getipt naar deze foto:Erg leuk! Mijn verzameling mag er ook zijn, maar dat komt later misschien ooit nog. Bedankt voor deze fototip!

Ik verzamel behalve smurfen ook nog muntjes. Dan snuister ik mijn mail nog even door en vind dit:Deze had ik nog niet!

Rene Zaterdag 06 December 2003 at 4:33 pm | | Smurf

acht reacties

Cynthia

welk land???

Cynthia, (E-mail ) (URL) - 06-12-’03 17:11
CiNNeR

Dat muntje wil ik ook in mijn verzameling!!!! :)

CiNNeR, (URL) - 06-12-’03 18:09
De Schulpjes

Effe mijn Euroottjes checken ben zo terug.

De Schulpjes, (URL) - 06-12-’03 21:57
Linda

Die smurfen blijven maar stokejs gooien zeg

Linda, (E-mail ) (URL) - 06-12-’03 22:27
Bumble

niet zo veel gebeurd met je stokje..

en ik wil die euro ook!! maar dan tastbaar, dat ik em overal mee naartoe kan nemen! :-p

Bumble, (E-mail ) (URL) - 06-12-’03 22:30
nathalie

Hmm… doe mij dan maar liever een smurfenverzameling! (vind het trouwens nog altijd jammer dat ik mijn smurfenhuis en smurfen van vroeger niet meer heb…)

nathalie, (E-mail ) (URL) - 07-12-’03 12:01
DJ Patrick

Je bent wel heel erg zielig als je zo’n munt leuk vind…

DJ Patrick, (E-mail ) (URL) - 07-12-’03 20:23
cruler

Smurf met kerstboom heeft wel iets.

cruler, (URL) - 07-12-’03 23:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.