Oké dan! Nice!!!

Zaterdag stokjesupdatedag. Ik wierp een stokje door weblogland. Soms blijft hij steken, soms vliegt hij voort. De opdracht luidt:

Zet een smurf op je site en vraag iemand anders om dat ook te doen, en geef deze opdracht door

Misschien is het ook handig om te vermelden dat ik hem in de gaten hou. Welnu, het smurfenestafettestokje was de vorige week bij Ralf, en hij plaatste dit:Ik kon het in de archieven aldaar niet weer vinden, maar dat kan aan mij liggen. Ralf smurfde het stokje door naar Saskia  en zij vond een oersmurf:Prachtig, nietwaar? Zij smeet het stokje vervolgens  naar CiNNer Hij bewijst dat niet alle smurfen even gezond leven. De beurt schoof door naar OfftropicEn daar is de populaire hulksmurf weer! Hij blijft leuk!

Daarna was Smurfmartje (Marielle) aan zet:
Kijk, dat zie ik graag! Ik krijg weer helemaal zin in de zomer.

Sonja was de volgende en die deponeerde dit:Ik kreeg het plaatje niet te pakken, maar gelukkig lukte Jelke dat wel! Geweldig.

Iets minder geweldig is het feit dat het stokje nu al voor de derde keer richting Suus is gegaan. Ik weet niet of ze nog een keer wil, of dat Sonja alsnog een ander aanwijst. We zien het wel. Ik aanschouw het op afstand.Hebben jullie er al genoeg van? Ik nog niet!

Rene Zaterdag 13 December 2003 at 4:35 pm | | Smurf

dertien reacties

Sonja

Zal ik anders maar iemand anders aanwijzen? Wist niet dat Suus hem al gehad had….

Sonja, (URL) - 13-12-’03 17:08
Bumble

ik heb er genoeg van! haha geintje! wat ben ik weer grappig he?

Bumble, (E-mail ) (URL) - 13-12-’03 17:18
DJ Patrick

Ik heb er geen genoeg van, hoor!

DJ Patrick, (E-mail ) (URL) - 13-12-’03 17:43
B@rt

Altijd grappig !

B@rt, (URL) - 13-12-’03 17:46
Arjan

Leuk

Arjan, (URL) - 13-12-’03 19:21
TinyBear

Hoop dat dit gesmurf nog wel even doorgaat hoor :D

TinyBear, (E-mail ) (URL) - 13-12-’03 22:11
Sannet

Nog een weekje en dan is het officieel winter, maar als het zo gaat overleeft dit stokje de winter wel ;)

Sannet, (URL) - 13-12-’03 22:11
Kees

Je stokje smurft nog steeds heel aardig.
Of ik er genoeg van heb… nee, niet echt.

En je wilt vast niet weten wat ik vrijdag in de winkel gesmurft heb.

Kees, (E-mail ) (URL) - 13-12-’03 23:56
elise

Leuk, al die smurfenplaatjes zo op een rijtje. Het ziet er naar uit dat je stokje in ieder geval het einde van de herfst gaat halen!

elise, (URL) - 14-12-’03 02:42
René

Ik heb nog nooit iets gekregen!

René, (E-mail ) (URL) - 14-12-’03 08:55
Roos

Deze link mag hier zeker niet????http://www.maelstromgrafx.com/logos/smurf.html

Groetjes,
Roos die ook erg van smurfen houdt

Roos, (URL) - 14-12-’03 20:37
*S*uusje

heeeeeeee, mijn excuses, ik heb het dus helemaal gemist dat ie nog een keer door Sonline naar mij toe is gekomen, maar ik denk dat ie dus meteen al door was naar iemand anders daar ik geen mailtje of iets dergelijks had ontvangen, gaat wel goed zo! geweldig!

*S*uusje, (URL) - 28-12-’03 18:36
buy nexium2235

krbikpDeeply sorry for that.

buy nexium2235, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 04:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.