Zo

aannemend dat de discussie over het msn gesprek is afgelopen?

Ik ben van mening dat een msn gesprek iets persoonlijks is en dat als het al wordt geplaatst op een weblog, dat het dan even aan mij wordt gevraagd? Maar nee blijkbaar werkt het niet zo in Renesmurf's wereldje.
Rene Woensdag 24 December 2003 at 8:52 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

negen reacties

Bjorn

Je vraagt zelf aan Renesmurf dat hij alles moet vertellen, daarbij kopieer ik jou reactie:

er mist inderdaad wat, maarja Bumble kijkt op niemand neer, Bumble kijkt tegen mensen op als, retecool, volkomenkut. Tegen mensen opkijken is goed, dan verbeter je jezelf alleen maar. Dat is gezond.

Renesmurf zegt dus dat hij op niemand neerkijkt en tegen niemand opkijkt, als ik dan de mensen/ de sites erbij haal komt het er dus kortgezegt op neer dat renesmurf zich net zo goed rekend als een retecool, volkomenkut of geenstijl. En dan is het ineens wel arrogant.

Hij kan het dus zo plaatsen.

Bjorn, (URL) - 24-12-’03 21:02
kurai

als je het er niet mee eens bent vraag je ‘m toch of ie het weg haalt?!?

maar zolang het niet al te persoonlijk is en je priveleven niet schaad als in “en wanneer vertel je je vrouw nu eens een keer wanneer je homosexueel bent?” dan vind ik dat smurf of wie dan ook een quote kan plaatsen of zelfs een heel gesprek..

kurai, - 24-12-’03 21:16
DarK RaiN

ik ga helemaal mee met Kurai

DarK RaiN, (URL) - 24-12-’03 22:13
TinyBear

idd kurai…bumble, niet zeuren ;)

TinyBear, (E-mail ) (URL) - 24-12-’03 23:19
Retal.nl

Mijn excuus, ergens heeft meneer Bumble hier toch gelijk hoor. Wat slijmen jullie eigenlijk? :-/ Anyway,..

Retal.nl, (URL) - 25-12-’03 00:01
Bumble

jah iedereen likt graag Rene’s aarsch hierzo, mag hoor mijn mijn aarsch staat zo droog!

Bumble, (URL) - 25-12-’03 01:19
elise

Persoonlijk zou ik er zelf ook niet gelukkig van worden om ineens msn-gesprekken terug te vinden op iemand zijn weblog. Op msn verwacht je dat je dat aan die persoon vertelt, en niet daarbij ook nog eens aan de rest van de wereld. Maar daarbij wil ik wel even toevoegen dat ik niet van plan was om welke “aarsch” dan ook te likken …

elise, (URL) - 25-12-’03 03:00
CiNNeR

Ik zou behoorlijk de pest in hebben als er ineens een msn-gesprek op een log verschijnt. Simpelweg omdat msn niet bepaald openbaar is verder.

Maar goed, dat vechten jullie maar uit ..

CiNNeR, (URL) - 25-12-’03 04:00
Retal.nl

Juist, agreed. Sorry, ik ben niet zo’n likker.. :-/ (…)

Retal.nl, (URL) - 25-12-’03 13:41