Gewetensvraag

dag mensen, trouwe bezoekers van Renesmurf.nl, ik heb een vraag. Al een tijdje gooi ik hier af en toe een verhaal neer, Renesmurf vindt dat leuk, en ik heb het ook wel naar mijn zin, daar de verhalen niet passen binnen het beleid dat ik voer op mijn eigen webstek. Helaas vallen de reacties nogal tegen, de aantallen bedoel ik. Vanwaar is dat? U lees liever Renesmurfs belevenissen? U vindt mijn verhalen zwaar zuigend? Of is het iets anders? Graag reacties!

Rene Woensdag 31 December 2003 at 02:29 am | | Smurf
Gebruikte Tags:

negentien reacties

CiNNeR

Tja Zooooveel verhalen heb ik gewoon nog niet gezien van u Bumble. Op de frontpagina staan er momenteel twee, deze en een die ik zo nog moet gaan lezen. En denk dat de meeste mensen liever aan de zijlijn blijven staan als u in ‘gevecht’ raakt met u hostlogger ;) Misschien heeft dat de reacties even wat doen afnemen?

CiNNeR, (URL) - 31-12-’03 05:31
jwl

Waarom jij minder reacties krijgt dat weet ik niet. Maar is dat belangrijk? Als ik mijn log met sommige anderen vergelijk krijg ik ook weinig reacties. Ik vind dat niet erg. De reacties die ik krijg vind ik fijn. Voor mij zijn die enkele reacties vaak waardevoller dan een overdaad waarbij een soort inhoudelijke inflatie optreed.

jwl, (URL) - 31-12-’03 08:39
Jetje

Het was mij nog niet opgevallen. Maar bij deze: weer een reaktie erbij.

Jetje, (E-mail ) (URL) - 31-12-’03 09:36
B@rt

Persoonlijk vind ik dat je gewoon moet loggen op je eigen plekje. maarja, dat is mijn mening. Je zegt “niet passen binnen het beleid” Dat is natuurlijk onzin. Gewoon neerknallen joh !

B@rt, (URL) - 31-12-’03 09:43
Br@in$torm

Blijven schrijven!!
Het laatste verhaal met achterliggende grap(Joost)was erg goed.

Br@in$torm, (URL) - 31-12-’03 11:27
Piet

Volgens mij krijg je altijd TE WEINIG reacties… Tenminste zo voel ik het wel altijd :) maar ja ben gewoon blij dat er uberhaubt al iemand reageert op mijn berichtjes net zoals ik nu op die van jou reageer ;)

Piet, (URL) - 31-12-’03 12:06
tinmar

Als je een eigen log hebt, vind ik het niet meer dan logisch dat je daar opschrijft wat je bezig houdt, wat je vindt dat je moet delen met de wereld. Wanneer je een eigen beleid erop na houdt en de verhalen passen er niet binnen, kun je natuurlijk binnen je eigen logje een aparte sectie maken voor die verhalen. Dat lijkt me vrij eenvoudig.
Het aantal reacties valt inderdaad bij iedereen tegen, wanneer je logt om de reacties. Het kan altijd meer.
Als ik bumble wil lezen, ga ik meestal vanuit mijn leeslijst naar bumble en als ik Renesmurf wil lezen ga ik naar Renesmurf, simple as that.;)

tinmar, (URL) - 31-12-’03 12:48
De Schulpjes

Je krijgt misschien niet zoveel reacties, daartegen fanmail kreeg jij genoeg!

De Schulpjes, (URL) - 31-12-’03 12:49
Bumble

fanmail? haha je bedoeld die 10tallen mailboms die ik kreeg, ze komen nu af en toe weer trouwens.

Bumble, (URL) - 31-12-’03 13:18
Xander

gewoon blijven schrijven, die reacties op jouw site komen vanzelf wel !

Xander, (URL) - 31-12-’03 13:19
Orangez

Ik snap niet goed waarom u niet op uw eigen (net heel mooi omgecatte site) post? Denk in 2004 niet meer in hokjes! Lifelog of linkdump?! Posten die handel! :)

Orangez, (URL) - 31-12-’03 13:44
Kees

Ben je een reactielogger dan?

Verder kan ik me wel aansluiten bij de opmerkingen van Tinmar en Orangez.

Kees, (E-mail ) (URL) - 31-12-’03 15:14
Man

Iedereen smurft toch liever :-)

Man, (URL) - 31-12-’03 15:38
cruler

Op een linkdump maakt het niet uit hoeveel mensen er posten, het gaat dan om de links. Hier verwacht ik eigenzinnige stukjes van Rene, en ik vind het een tegenvaller als het nieuwe stukje dan van iemand anders is. Maar dat gaat dan puur om de persoon en diens verhalen/belevenissen, niet zozeer om de kwaliteit van de stukjes die je schrijft.

cruler, (URL) - 31-12-’03 16:18
kurai

het valt hier ook redelijk buiten de boot.. maak een link aan op je eigen log naar het hele verhaal op een aparte pagina.. heb je gelijk een link gedumpt naar je eigen verhaal…
lees ze toch wel, hier of daar _

kurai, - 31-12-’03 18:55
peer

Staar je niet blind op je aantallen reacties. Vergeleken met mijn bescheiden logje krijg jij er massa’s! Een goed en gezond 2004!

peer, (E-mail ) (URL) - 31-12-’03 19:10
Rene

Wat maken de reacties uit :-D

Rene, (URL) - 31-12-’03 22:28
Albert

Fear not, Bumble! Ik lees alles wat je schrijft, waar dat ook is. Maar soms reageer ik wel en soms niet…

Albert, (URL) - 02-01-’04 14:11
otte

even goed bij stil staan: “wat denken dieren vlak voor ze dood gaan”????

otte, (E-mail ) - 10-06-’06 17:47