Queen

Naar aanleiding van dit en dit kreeg ik de volgende reactie binnen:

Nou nou overdrijfen is ook een vak. Door jouw reactie wist ik juist wat jij nu daadwerkelijk voor geitenwollen sokken type bent. Jij wilt de zieke criminelen nog even lekker verwennen en ik mag niet zeggen wat ik denk omdat renesmurf daar wel eens van schrikt? Man ik schrik iedere keer van die logjes van jou met je altijd negatiefe meningen en je linkse gekakel. En dan ga je ook nog een logje erover schrijven….....je mag trouwens best verwijzen naar mijn log waar het om ging hoor. En dit was tevens mijn laatste reactie bij jou dat begrijp je zeker wel.

Rene Woensdag 05 Juli 2006 at 11:00 pm | | Smurf

48 reacties

henriette

Ik heb ook een hekel aan ja-knikkers. Ik kan vaak beter overweg met mensen met een tegengestelde mening, dan met mensen zonder mening.

henriette, (URL) - 05-07-’06 23:27
Annette

Wat in mijn kop opborrelde tijdens dit stukje? Ik zal me inhouden. Ik ben geen ja-knikker, integendeel zelfs. Ik hou van Groningers (mijn moeder komt er vandaan). Maar ik vraag me wel af, Moppersmurfje, hoe oud je bent? Jammer dat het bloggen, wat zo leuk is om te doen, zo’n verzamelplaats kan worden van gezeur en getrut. Als je nou niks beters weet te schrijven ga dan lekker met die hond een rondje Winschoterdiep maken! Lang zat!

Annette, (E-mail ) - 05-07-’06 23:29
Theo

Ik heb het in alle woordenboeken opgezocht maar heb tot de conclusie moeten komen dat overdrijfen niet bestaat. Het kan dus al helemaal geen vak zijn. Hiermee pleit ik je vrij. Vormfout ofzo ;-)

Theo, (URL) - 06-07-’06 00:02
Terrebel

Leuk stukje!:-)

Terrebel, (URL) - 06-07-’06 00:04
Brillie

Ik vroeg mij dit ook altijd al. Wat voor een sokken zou Rene wel niet dragen… Gietenwollen…

Moordenaars over denken niets. Ook niet als je ze die straf zou geven, als ze de slachtoffers gegeven hebben. Tja, het is niet anders. En Rene… je hebt gelijk.

Ze zullen altijd weer toeslaan… jammer genoeg wel.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 00:05
Pasula

Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld zou willen worden…ik denk dat die uitspraak voor iedereen van toepassing is en daarmee geef ik gelijk mijn mening. Ik lees hier graag, Rene, je hebt een uitgesproken mening en ik ben het zeker ook niet altijd met je eens, maar je bent wel iemand die je mening laat gelden en dat waardeer ik.

Mensen die niet meer op een weblog willen komen moeten er geen drama van maken maar gewoon niet meer komen, kun je je ook niet ergeren. Da’s mijn mening.

Pasula, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 00:06
Hansje

Wat er opborrelde tijdens het lezen van dit logje? Nou, laat ik dan ook maar eens eerlijk zijn: dat ik best nog iets hartigs lust voor ik ga slapen… ;-)

Van mij mag je loggen wat je wilt en reageren zoals je wilt. Dus van mij mag je bést weer een logje schrijven over een mevrouw aan wie ik zelf geen woord meer vuil zou maken. Maar ik ben al lang over haar uitgedacht en uitgepraat, dus ik laat een inhoudelijke reactie deze keer maar achterwege.
En nu ga ik de koelkast plunderen. Volgens mij heb ik nog kaas en worstjes. :-)

Hansje, (URL) - 06-07-’06 00:25
Sandra

Wat ik aan je reacties waardeer is dat je in elk nadeel wel weer een foordeel ziet. Je schrijft lekker direct en zonder poeha in je eigen stukjes en waarover het ook gaat, ik lees je log altijd met veel plezier (blush)
Zo, dat mag best eens gezegd worden!

Sandra, (URL) - 06-07-’06 00:36
rob

Prima, Rene, om nog eens een keer jouw “belijdenis” over het loggen te lezen. Ik ben het er volledig mee eens. Ook goed als iemand het met je oneens is. Maar dan wel graag op basis van inhoud en niet met behulp van wat loze kreten als “geitenwollesokkentype” en “links gekakel”. Dat is maar wat roepen. Het zou Corinneke sieren als ze ook eens met inhoudelijke argumenten over de brug kwam. Maar daar komt ze niet aan toe. Aan zo iemand hebben we dus niets, helemaal niets.

rob, (URL) - 06-07-’06 00:37
Ruwina

Ja, ja…
knikt eens wat
;)

Ruwina, (URL) - 06-07-’06 00:48
Leidse Glibber

HYet is net zoals vroeger met al die mensen die lipen te klagen over bepaalde tv programma’s ik zei dan altijd er zit een knop op je hoeft niet te kijken.
Zo is het ook met logs.

De komende dagen plaats ik wel logs over de Lakenfeesten en kijk ook wel op de andere logs maar zal geen tijd hebben te reageren denk ik, sorry.
Leidse Glibber, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 01:00
CasaSpider

Het gebeurt niet vaak, maar iemand anders neemt me de woorden uit de mond en het is Pasula hier ongeveer zes reacties boven.
De kern (van veel dingen trouwens) is inderdaad: “Behandel een ander zoals jezelf ook behandeld wilt worden”.

CasaSpider, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 01:46
Leibele

Corinne is een beetje de weg kwijt.

Leibele, (URL) - 06-07-’06 02:12
Maurice

Tja. Ik zou wellicht bij Corinne hetzelfde reageren als jij hebt gedaan Rene. Maakt dat van mij ook een geytenwollensok? Een linkse lullert?
Als ik me niet vergis, was ik blij dat er rechters bestaan voor zulke zaken. En wellicht had je die link naar haar “gedreven” stukje moeten plaatsen.
Dan nog zou ik bij mijn mening blijven dat rechters maar moeten beslissen wat er met de moordenaar moet gebeuren.
;)

Maurice, (URL) - 06-07-’06 05:20
Sambal Tellor

Overdrijven is wél een vak ! Iemand die het uitoefent, wordt ook wel politicus genoemd.

Sambal Tellor, (URL) - 06-07-’06 06:55
wies

dat ik jou meer een type voor witte sokken vind. en ondertussen dat ik niet in mijn neus mag peuteren en opeten omdat ik zo nuchter moet zijn voor de controle. (jokerp)

wies, (URL) - 06-07-’06 07:47
Bloggie

Iedereen zijn/haar eigen mening

Bloggie, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 08:03
jetje

Hm, geitenwollensokkentype is nou niet iets waar ik aan denk als ik aan Renesmurf denk. Eerder een schopper die netjes blijft. Leven in de brouwerij.

jetje, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 08:28
V@nM@n

Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde, wat zou het dan saai worden in blogland.

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 08:47
roel pot

Ik meld even dat ik gewoon blijf komen.
Ik hoop dat je dat ook op prijs stelt

roel pot, (URL) - 06-07-’06 08:58
jolie

Jouw logjes zijn leukgeschreven, ik lees ze met plezier, ook (en juist) als ik wel ns een andere mening heb. Ik hou van de eerlijke rechtdoorzeese nuchtere droogkomische stukjes van Renesmurf, ach en Corinneke, -die kende ik niet. Vogens mij is ze zelf een overdrijver.

jolie, (URL) - 06-07-’06 11:39
Rick de Kikker

Ik vind dat iedereen recht heeft op mijn mening!

Rick de Kikker, (URL) - 06-07-’06 11:50
Tresi

Nou….eerlijk gezegd dat ik meteen: doe mij ook maar een harde. Ik kan ook cynisch zijn en heb er geen moeite mee om tegengas te krijgen.
By the way: ik ben verhuisd naar bluevelvet.punt.nl
Kom je daar naar toe voortaan?

Greetz!

Tresi, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 11:53
Chantal

En zo krijg je een goede schifting tussen de mensen die respecteren wat jouw mening is en welke niet. Je houdt de echte weblogliefhebber over zo.

Chantal, (URL) - 06-07-’06 12:51
Aletta

Iedereen heeft recht op zijn of haar mening.

Aletta, (URL) - 06-07-’06 13:41
Citizen Kane

Ik vind de reactie van Corinne nogal … gevoelig. Schijnbaar is dit een precaire kwestie. Maar dan zou het haar sieren als ze zich hiervan bewust was en negatieve reacties in zou calculeren in haar manier van loggen.

respect voor elkaar is uitermate belangrijk. OOK op je weblog!

@ Smurf: ga zo door. je oogt een hoop respect door je mening te uiten en dit van anderen te verwachten.

Citizen Kane, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 14:07
Bart

Het eerste wat in mij opkomt is het volgende: ik ben niet te gast op jouw pc, maar ik ben te gast op een PC van pivothosting, waar jij een heel klein beetje ruimte huurt.
Dat was het eigenlijk. Maar het was echt het eerste ;-)

Bart, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 15:21
agnes

Ik dacht: het is veel te warm om me druk te maken over dit soort dingen.

agnes, - 06-07-’06 15:56
Door

“(zo, en nu mag u zeggen wat er in uw kop opborrelde tijdens dit stukje)” : Wat veroordelen we snel. We schrijven zonder na te denken. En niemand en niemand weet hoe dat hij/zij reageert als hem/haar zoiets overkomt.

Door, (URL) - 06-07-’06 16:19
Linda

JIj bent geen geitewollensokken type, eerder een sportsokken type, niet omdat je sport maar omdat ze gewoon makkelijk zitten;-)
Het is jouw log en jij mag schrijven wat je wilt en als je daar als lezer niet tegen kan of er niets mee hebt dan mag je dat zeggen of je blijft gewoon weg en klaar. Ik kom hier graag, juist omdat je zo recht door zee bent en niets uit de weg gaat. Ben het niet altijd met je eens, maar dat hoeft ook niet. Je zet me vaak aan het denken … Blijf zoals je bent, dat is goed!

Linda, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 17:03
Lammert

Corinne overdrijft! Punt!

Lammert, (URL) - 06-07-’06 18:03
Marielle

He, wat is het toch heerlijk om in een vrij land te wonen!!!

Marielle, (URL) - 06-07-’06 19:59
Jolanda

ik zeg deze keer dat ik het met je eens bent ;-)

Jolanda, (URL) - 06-07-’06 20:14
Miss Marple

zo heeft iedereen recht op een mening:)

Miss Marple, (URL) - 06-07-’06 20:44
Bjorn

Is het bijna altijd met Renesmurf eens :)

Bjorn, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 20:44
travelagent

Nu ik…..zit al zo een 20 ninuten alle reacties ed af te lezen want welke reactie het mee begon daar stond ik achter.
Eigelijk zal je kunnen zeeggen dat dit normaal is in Nederland om zulke reacties te geven als ophangen aan de hoogste boom het is een soort afreageren van je …..hm onbegrip je boosheid dat je er eigenlijk geen mallemoer aan kunt doen. Maar goed om hier nou zo een drama van te maken vind ik ook niet nodig reacties moet je kunnen incaseren maar dat kun je wel leren.
Verder hou ik het hier bij maar nog een ding.
Al die reacties boven mij die zogenaamd grapjes denken te maken over geitenwollen sokken en maken Corinne wel weer belachelijk, zeg dan wat je er echt van vind in plaats van “ach wat leuk sensatie.” Slappe hap.

travelagent, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 22:19
Kees

Tijdens het lezen van dit stukje borrelde er niet veel in me op. Omdat je hierin iets vertelt wat een regelmatig lezer van jouw log eigenlijk al zou kunnen weten. Misschien dat je het nooit letterlijk zo geschreven hebt, maar tussen de regels door viel het er altijd wel uit op te maken.

Overigens mag je van mij schrijven wat je wilt. Het is jouw log, je geeft jouw mening en dat moet ook kunnen. We leven immers in een democratisch land. En dat ik het altijd met je opvatting eens ben, nee, dat zeker niet. Maar respecteren doe ik het wel. Je kunt uiteindelijk niet verwachten dat iedereen het altijd maar met elkaar eens is. Want dan dat zou wel heel erg saai worden in ons landje.

Kees, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 22:36
Angélika

Ik heb een verschrikkelijk hekel aan van die logjes waar de eigenaar gewoon de negatieve reacties weghaalt. Alles moet positief blijven en wie negatief doet wordt verwijderd, gebanned of iets dergelijks…

Zelf maakt het me ook niet uit of mensen het met me eens zijn, ik heb soms liever zelfs een andere kijk op iets dan een algemeen vage positieve reactie op de mijne…

Of zoals sommige mensen doen: “Prettige avond!” Wat moet je er mee…

Nee, voor je mening moet je gewoon kunnen uitkomen hoor. En wie niet tegen kritiek kan moet gewoon niet gaan loggen :-p

Angélika, (E-mail ) (URL) - 06-07-’06 22:37
Ruben - Dat commerciele mannetje van Veronica

Het mooie aan een mening is dat het kan verschillen van elkaar! Dat recht heb je hier en het is je plicht elkaar hier in te respecteren! Mensen die dit niet kunnen passen niet binnen deze samenleving!

Ruben - Dat commerciele mannetje van Veronica, - 06-07-’06 22:53
Rode Mazda

Jammer dat er wrijving is gekomen door twee verschillende meningen…
Ieder mag zijn mening geven, maar je moet daarbij elkaar wel in hun eigen waarde laten… tenminste zo denk ik er over… Ik kan me beide meningen wel voorstellen…
Mag ik mijn mening geven? Ik hoop dat ik er niemand mee kwets…
Maar als ik ReneSmurf was, dan had ik de reactie even anders genoemd… Dan zou ik zeggen, als ik de dader van alles toewens, dan voel ik me niet beter dan de dader… dan oordeel je niemand, maar je geeft toch je mening…
En jammer dat het verkeerd is overgekomen en er dan zo’n reactie terug komt… Ik zou zeggen als ik Corinne was, Ieder z’n mening en ik denk er zo over…
Maar ja, het is nu eenmaal een beetje verkeerd gelopen nu…
En hoe mijn mening daar over is? Waar twee “ruzie” hebben, hebben twee schuld…

Oordeel elkaar niet, dat komt niet prettig over… en op web-log hoor je niet hoe iemand iets zegt, dan kan het ook al snel verkeerd opgevat worden…
Nou succes allebei, ik hoop dat jullie weer snel web-log “vrienden” zijn… dit is jammer…

Rode Mazda, (URL) - 06-07-’06 22:55
SillyCrazyMe

Heb nu al twintig keer in verschillende bewoordingen geprobeerd te reageren maar aldus het commentaar programmatje “spam is not appreciated”. Een voorzorgsmaatregel om kritiek te weren? ;-)

SillyCrazyMe, (URL) - 07-07-’06 18:50
SillyCrazyMe

Toch nog een comment die door gelaten wordt, dan maar een poging om mijn mening verkort weer te geven. Je mening geven mag en je hoeft het zeker niet altijd eens te zijn met de logger, maar in dit geval vond ik de reactie van Renesmurf veel en veels te ver gaan. En daar hoeft de logger helemaal niet tegen te kunnen, immers, ondanks de maatschappij van vandaag de dag hebben we nog steeds het recht om respect te verwachten. Jij bent immers te gast op hun weblog en niet zij op jouw pc…..

SillyCrazyMe, (URL) - 07-07-’06 18:53
Xiwel

Ik ken het slachtofster niet, die hier publiekelijk aan de schandpaal gehangen wordt. Haar log heb ik nog niet eerder bezocht en dat ga ik ook niet doen. Dus als het een poging is om meer lezers richting haar log te krijgen, dan is dat in mijn geval mislukt.

Maar als ze echt een reaxi niet als acceptabel ervaart, dan kan ze die toch gewoon weggooien?

Ik weet dat stemmingen nogal eens kunnen varieren. De teenlengte is bij de meeste mensen erg variabel, bijvoorbeeld afhankelijk van de warmte of de hoeveelheid zanikkende kinderen. Op een bepaald moment kan ik waardelozer overkomen dan op een ander moment. Gewoon tussendoor een ander logje bezoeken wil vaak al helpen.

En het is juist leuk dat mensen verschillende inzichten hebben. Met meelopers krijg je wel een optocht, maar geen discussie.

(Zelf draag ik wel geitenwollensokken als er maar niet teveel acryl of dergelijk in zit.)

Xiwel, (E-mail ) (URL) - 07-07-’06 23:17
Pasula

Wow, ik heb alle reacties nog eens doorgelezen n.a.v. je laatste log…

Pasula, (E-mail ) (URL) - 11-07-’06 02:32
keekstar

Overdrijven valt vast wel wat mee ter verdienen, neem een clown, als deze niet overdrijft verdient ie vast niet! En sommige mensen gedragen zich altijd als een clown… Jij gedraagt je denk ik meer als een smurf! Maar goed ik heb een tijdje niet gelezen of geschreven omdat ik het erg druk had met school en andere dingen, maar ik ga eens kijken of het me weer lukt. En als ik het niet met je eens ben ach dan hoor je tvanzelf wel :)

keekstar, (E-mail ) (URL) - 17-07-’06 17:45
online nexium2615

smotabDo not be angry please

online nexium2615, (E-mail ) (URL) - 24-12-’06 09:23
buy vicodin1543

lhjarhDeeply sorry for that.

buy vicodin1543, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 04:22
download ringtone0225

lamfwfSorry that I did that

download ringtone0225, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 06:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.