Ja of nee.

Nederland was onlangs weer eens in het wereldnieuws.
Want hier in Nederland kan immers alles.

Zo is er tegenwoordig een heuse pedofielen partij.
Ze hebben veel meer punten, maar het belangrijkste is dat ze minderjarigensex wat losser willen maken.
Nu zijn er strenge wetten met leeftijden, en zij willen de grens omlaag trekken.
Dat is vast alleen maar het begin, als ze eenmaal in de kamer zitten en wetten gaan maken wordt het nog gekker.

Maar zover zal het vast niet komen.
Er is al een rechtszaak aangespannen om deze partij te verbieden, maar de rechter zag geen mogelijkheid om dat te doen.
En dat is misschien maar goed ook.
De kiezer (u dus, als u meerderjarig bent ) moet dat beslissen!

De timing van deze partij is erg goed.
De desinteresse in de politiek is nooit zo hoog geweest.
Balkenende en de zijnen hebben er voor gezorgt dat er nauwelijks nog vertrouwen is in de politiek.
We moeten /mogen zo vaak stemmen dat voor velen de lol er al af is.

Steeds meer mensen laten het maar voor wat het is en gaan niet meer stemmen.
En hoe minder mensen gaan stemmen hoe meer kans dat deze partij in de kamer komt.

Mensen die niet gaan stemmen keuren in princiepe de pedofielenpartij en daarmee pedofieliteit goed!
Denk daar maar eens aan!

Dus in november: Gaat allen stemmen!
Rene Maandag 24 Juli 2006 at 11:00 pm | | Smurf

50 reacties

DarkRain

Ik stem!!!! en wel op de SP

DarkRain, (URL) - 24-07-’06 23:10
Ruben

Ik zet mijn pijllen ook op de SP! En als ik zo kijk in mijn omgeving vele met mij! En dat is maar goed!

Ruben, (URL) - 24-07-’06 23:34
ria

Ik stem altijd en ben tegen pedofielen, zoals iedereen eigenlijk denk ik

ria, (E-mail ) (URL) - 24-07-’06 23:37
Drubibu

Ik stem altijd,, ooit zijn er mensen voor afgemaakt opdat we allemaal mogen stemmen, en die Pedo’s moeten eerst een paar duizend handtekeningen hebben eer ze zich ook maar mogen inschrijven voor de verkiezingen..en of ze die bij elkaar krijgen dat lijk me heel erg sterk,,alhoewel, als je dit soort berichten leest,http://mgl.digi-dition.nl/daily/2006/7/24/MGL/LDW/1/articles/artikel_DDL_1DA_20060724_39_445.php
dan ga je toch weer twijfelen.
Buiten dat, iemand die niet stemt mag ook niet klagen.

Drubibu, (URL) - 24-07-’06 23:38
Brillie

Vrijheid is ook om NIET te gaan stemmen.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 24-07-’06 23:45
Eljo

Ik ben van mening dat je iets te kort door de bocht gaat. Ik ben absoluut tegen de pedofielenpartij maar als ik niet zou gaan stemmen betekend nog niet dat ik voor ben. Die kreet heeft de politiek ooit eens bedacht om mensen een schuldgevoel aan te praten en aan het stemmen te krijgen.Geen mening is ook een mening.

Eljo , (E-mail ) (URL) - 24-07-’06 23:49
Leibele

Als er een stemplicht zou zijn en je maakt je stem ongeldig zou het mischien opgaan.Maar in het huidige stelsel betekent niet stemmen echt niet stemmen.Er is immers niemand die je stem heeft gekregen.Die pedofielenpartij zal nooit in de kamer komen,dat weet ik zeker.

Leibele, (URL) - 25-07-’06 00:00
V@nM@n

Ik stem in ieder geval, en op de linkse lente…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 00:06
Theo

Wel raar zo’n partij die zich op minderjarigen zonder stemrecht richt.

Theo, (URL) - 25-07-’06 00:13
CasaSpider

Niet stemmen is in het algemeen gunstig voor de grootste partij.
Misschien is dat in november wel de PvdA…

CasaSpider, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 00:24
rob

Los van deze rare club moet iedereen gaan stemmen en liefst ook nog op de goede partij.

rob, (URL) - 25-07-’06 00:41
Hansje

Ik heb nog nooit níet gestemd en zal dat ook in november absoluut gaan doen. Ook zónder die pedofielenpartij.

Hansje, (URL) - 25-07-’06 02:09
Pasula

Oja ik ga zeker stemmen! Ik laat m’n recht niet voorbij gaan.

Pasula, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 02:46
Angélika

Nou ik ga stemmen, maar niet op de pedo-partij! Wat een stelletje zieke geesten zijn dat!

Angélika, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 06:13
Mannie

Je doet net alsof die lui een grote overwinning zullen gaan halen. IK denk dat ze blij mogen zijn als ze al 1 zetel halen. Stelt allemaal geen reet voor. Al dat drukte maken. En dat met je als je niet stemt je voor pedofilie bent is ook al even idioot. Lijkt Bush wel, je bent voor de terroristen of tegen ons. Beetje kort door de bocht

Mannie, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 06:35
ViperGirl

Met of zonder pedopartij … Ook wij gaan natuurlijk stemmen …

ViperGirl, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 07:14
wies

dat is wel heel bot gesteld. maar van je stemrecht moet je natuurlijk wel gebruik maken.

wies, (URL) - 25-07-’06 08:39
Peter

Om nou te zeggen dat niet stemmers voor die smeerlappen zijn gaat wel erg ver! Onderzoekers hebben trouwens al aangetoond dat ze op geen enkele manier in de kamer kunnen komen… Dus: Gewoon stemmen als je een mening hebt en anders thuisblijven, want een stem ‘omdat je moeder dat ook altijd stemde’ gaat nergens over…

Peter, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 08:44
RI@&BERT

Ik stem echt wel en zeker geen pedofielen partij!

RI@&BERT, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 09:16
Petra

Even je reacties nalezen… Bijna iedereen gaat stemmen. Gelukkig maar, ik ook trouwens gewoon links.

Petra, (URL) - 25-07-’06 09:31
Patricia

Er is weer een stemmer bij en niet voor de Pedopartij…

Patricia, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 09:38
Kristel

Het ergste vind ik mensen die niet gaan stemmen en dan achteraf gaan lopen klagen over de politiek. Ga dan allereerst je mening geven tijdens het stemmen.

Kristel, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 10:13
Bloggie

Ik snap de link niet, dat als je niet stemt je voor pedofielen bent, maar goed? Ik stem wel en die pedopartij….dat is werkelijk een schande voor Nederland.

Bloggie, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 10:16
travelagent

Hey dat is een mooie uitgangs punt om te gaan stemmen mooi verteld.

travelagent, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 10:35
Corinne

Tuurlijk stemmen, en die pedopartij is natuurlijk de grootste onzin alleen al die publiciteit is verschrikkelijk iedere keer. Zal maar niet zeggen wat ik met zulke zou doen hahaha

Corinne, (URL) - 25-07-’06 10:35
Henk

.. gewoon een kans geven ook al is het de grootste onzin .. veel zetels zullen ze niet halen .. als ze er al een halen .. drukte om niks .. dus invloed hebben ze niet .. stemmen ga ik zeker ..

Henk, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 11:17
Patrick

Ik stem, wat een land is dit :-[ maar ik zou met niemand willen ruilen

Patrick, (URL) - 25-07-’06 11:55
Chantal

Stemmen is een voorrecht en dat moet je met beide handen aanpakken.

Chantal, (URL) - 25-07-’06 11:58
Maurice

Ik ga mijn stem zeker laten gelden…Al was het alleen maar voor de gezelligheid.

Maurice, (URL) - 25-07-’06 12:02
Citizen Kane

Bangpraterij is het, angstpolitiek. Het statement dat niet stemmen een stem oplevert voor een pedopartij is de burger met een schuldgevoel naar de stembus lokken. Hoe wil je als land dan een eerlijke volksvertegenwoordiging krijgen? Moderne kinderlokkerij is het. Vuighe zaken. Waarom denk je dat ik naar Duitsland wil Smurf?? Daar is de politiek beter georganiseerd en doet de politie nog wat er van ze verwacht word.

Citizen Kane, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 12:03
Tresi

Ik heb er zijdelings vaak mee te maken gehad. Dus ik ga stemmen.
Achterlijk zootje hier in Nederland!

Tresi, (URL) - 25-07-’06 13:33
Daisy

Pedofilie : volwassenen (ouder dan 18 jaar) of adolescenten (5 jaar ouder dan het kind) die zich seksueel primair aangetrokken voelen tot kinderen die nog niet geslachtsrijp zijn. Actieve pedofilie wordt gezien als psychoseksuele stoornis.

Ik snap niet dat zulk soort mensen het recht hebben om een partij op te zetten.
Het enige recht wat ze hebben is een hele lange therapie en/of opsluiting.

Stemmen dus!

Daisy , (URL) - 25-07-’06 14:16
Bart

Tuurlijk stem ik, ik sla nooit over ! Al moeten die interessante partijtjes natuurlijk niet elk jaar een kabinet naar huis sturen, want dan blijven we bezig. 4 Jaar is 4 jaar, of we het nou leuk vinden of niet. Die nieuwe partij redt het nooit joh, er zijn toch niet zoveel gekken te vinden dat ze een zetel halen ?

Bart, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 14:24
Jolanda

ik stem altijd…als je niet bstemt moet je later ook niet zeiken over de gekozen partijen

Jolanda, (URL) - 25-07-’06 18:37
Hette

Ik stem vanuit het buitenland, dus ik mag eerder! Spannend!

Hette, (URL) - 25-07-’06 18:52
jetje

Vorige stemronde was ik net 12 uur bevallen toen ik achter de stemcomputer stond. Tijdens de bevalling had ik een hele discussie met de huisarts die nooit ging stemmen. Hij dacht echt dat ik niet zou gaan stemmen (iets van pas bevallen en te zwaar). Ja, dag! Ik stem! Ook dit jaar. En dan ga ik heeeeeel erg hopen dat we geen JPB meer zien.

jetje, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 19:14
peer

Ik geloof dat het allemaal wel wat genuanceerder ligt dan een ‘pedofielenpartij’, maar ze zullen de Kamer toch wel niet halen. Tenzij genoeg mensen erop stemmen.

peer, (URL) - 25-07-’06 19:23
Jokie

Moet me er maar weer in gaan verdiepen om een weloverwogen stem uit te kunnen brengen…

Jokie, (URL) - 25-07-’06 19:59
Kees

Het enige dat je kunt doen om die partij weer uit te roeien is er niet op te gaan stemmen.

Kees, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 20:34
jimbaar

die partij hoopt gewoon op anti-stemmen – sowieso iets wat niet echt tot een oplossing kan brengen. Anderzijds, als we echt ‘fuck the system’ gaan schreeuwen, ben ik (hopelijk) eindelijk bevrijd van dat belachelijk hippe ‘punk’ imago dat de modewereld me nu al minstens 5 jaar in mijn strot probeert te douwen !!. wat ik zeg: kleine actualiteitstest alvorens men mag stemmen; geslaagd; ok, kruip maar in dat hokje – niet geslaagd, spijtig ! je bent blijkbaar onvoldoende op de hoogte van wat er zoal gebeurt rondom je, kies een gratis abonnement naar keuze (alle kranten zijn beschikbaar, het is aan de kiezer om te beslissen welke gazet bonafide info kan verstrekken en deze aldus voortaan te gebruiken bij wijze van raadgever) Op deze manier gooien we de bal rechtstreeks in het kamp van media en politiek ;-)

jimbaar, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 20:39
Leidse Glibber

Mensen die niet stemmen zijn gewoon dom, ik ken er en paar maar die hoeven dan ook nooit met kritiek te komen.
Ik zeg dan steevast, jij moet je mond houden want je hebt niet gestemd dan moet je nu niet met commentaar komen.

Leidse Glibber, (E-mail ) (URL) - 25-07-’06 20:57
Ster

Stemmen is een recht waar wij in alle vrijheid gebruik van kunnen maken. Ook niet gaan stemmen is een politieke uitlating. Los daarvan maak ik wel gebruik van mijn recht. En ik hoop dat die pedofielenpartij snel ten onder zal gaan!

Ster, (URL) - 25-07-’06 21:47
Annette

Natuurlijk ga ik stemmen, zoals altijd. Die Pedofielenpartij is een grote schande. In het buitenland denken ze dat we gek zijn in Nederland, maar niemand schrijft in die kranten dat 99,99% van de Nederlanders ook tégen is…. Vreselijk, we staan er weer mooi op in Europa op deze manier.

Annette, (E-mail ) - 25-07-’06 23:08
Linda

Stemmen doe ik altijd, maar zeker niet op deze partij, ik ben het absoluut niet met ze eens….ze lijken wel gek.

Linda, (E-mail ) (URL) - 26-07-’06 01:51
keekstar

Ik stem gewoon weer op de SP, en die pedofiele partij krijgt nog niet eens een zetel in de 2e kamer! Stelletje stumpers zijn t

keekstar, (E-mail ) (URL) - 26-07-’06 11:53
Manderijn

Jahaa, ik ga wel stemmen. Het loopt uit de hand met de nederlandse politiek. Het is net een karikatuur geworden en de hele wereld lacht zich rot. Ik houd me wel met politiek bezig maar soms word ik er zo kwaad, verbaasd of gefrustreerd van dat ik wel eens denk, ze kunnen me daar in den haag allemaal de boom in, en dat is dan netjes uitgedrukt ;-)

Manderijn, (URL) - 26-07-’06 12:23
Marnix

ik hoop dat dat soort gasten nooit in de regering terecht komen

Marnix, (URL) - 26-07-’06 20:55
Terrebel

Da’nu een van die kantjes aan democratie die veel mensen liever niet zouden zien: vrijheid van meningsuiting geldt ook voor degenen die een andere mening hebben dan jij.

Terrebel, (URL) - 26-07-’06 23:16
Aletta

Ik ga zeker stemmen!!!! En absoluut niet op die walgelijke partij!!!!! Ik vind het gewoon eng!!!!!!!!

Aletta, (E-mail ) (URL) - 27-07-’06 08:01
Ramirezi

Eens met Terrebel. Maar na de stemuitslag weten we wel mooi hoeveel pedo’s er in Nederland rondlopen ?

Ramirezi, (E-mail ) (URL) - 30-07-’06 17:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.