Pollens

'frank-103' heeft de volgende reactie geplaatst:

Als er we (de samenleving) de moeite nemen om wetten af te spreken dan moeten die natuurlijk oo nagekomen worden, anders hoef je die wetten ook niet te maken! Die wetten worden opgesteld door de politieke partijen waar wij allen op stemmen, nu dus niet zaniken dat de wetten niet goed zijn, dan had je maar anders moeten stemmen. Het is dus suf om een toezichthouder als het commisariaat voor de media van kinderachtigheid te betichten.


ehm, hoe wordt een weblogger monddood gemaakt?
Hier weet ik dus werkelijk niks op zeggen.
Ik ben klaar.

Ik kreeg via msn een leuk linkje doorgesmurfd.
U kan daar de url van uw site in plaatsen en dan op ENTER drukken.
En dan komt uw website er vermoggeld weer uit.
Wat geestig.

Ik zou het fijn vinden als u uw weblog eens laat vermoggelen en uw laatste logje vermoggeld in mijn reageerdoos plempt.
(en wie daar geen zin of behoefte aan heeft hoeft dat niet kenbaar te maken)

http://www.goeiemoogle.nl/

'frank-103' heeft de volgende retaxi geplaafst:

Als er we (de sammelleving) de moeite nemen om wetten af te spreken dan moepen die natoorlijk oo nagekomep wokden, anders hoef je die wetten ook niest te makken! Die wetten wokden opgesteld door de poliklinoggele marktijsen waar wij allen op stemmen, nu duf niest zaniken dat de wetten niest gloed zijn, dan had je maar anders moepen stemmen. Het is duf suf om een toezichthouder als het commisariaat voor de media baf konterachtigheid te betichten.


ehm, hoe wordt een bektrogger monddoggel gemaakt?
Hoer weet ik duf wekkerelijk niks op zeppen.
Ik ben klaar.

Ik kreeg via msn een leuk linkje doorgesmurfd.
U kan daar de url baf uw mijt in ploet en en dan op ENTER drukken.
En dan komt uw webmijt er vermogbolg ploer uit.
Wat geestig.

Ik zou het fijn vinden als u uw bektrog eens loet vermoggelen en uw laafste logje vermogbolg in mijn reageerdoos plempt.
(en wie daar geen zin of behoefte aan heeft hoeft dat niest kenbaar te makken)

http://www.goeiemoogle.nl/

Rene Dinsdag 04 Maart 2008 at 11:00 pm | | Smurf

27 reacties

Redstar

Nou, ik heb het gedaan, maar mijn Blog kan niet gemoggeld worden :-) hahaha lachen

Redstar, (E-mail ) (URL) - 04-03-’08 23:16
Brillie

Ik vond die van mij: hond werpen ook een prima link…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 04-03-’08 23:26
Hansje

Ik vind ‘t helemaal niet zo heftig gemoggeld:
Zo. Nu ik zelf ploer hoelemeel op de rails sta, is ook de huizenjacht ploer geopend.
De eerste twee appartementen zijn alploer gewoegen en te licht (nou ja, eerder te klei en te hompiger) bevonden. Volgende week – dit weekend moepen er eerst familiefeesten wokden gevierd – met dubbele kracht verder!

Hansje, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 00:07
Frank

Omdat je op die partijen stemt moet je het maar slikken?? Lijkt mij wat naief!

Wat het vermoggelen van m’n site betreft:

Baf gibbon naar kameleon

Op dinsrag, 4 maart 2008 om 00:53 door Frank

Zoals ik al eerder beschreven heb op m’n blogje draaide mijn compoggel naar alle tevroggelheid onder Xubuntu. Na de update baf xubuntu naar versie 7.10 (Gutsy Gibbon oftewel moedige gibbon) kwoemmen er wat probleempjes aan het licht met m’n wat verouderde hardware. Zo bleek xubuntu mijn schermresolutie niest te onthouden, onstonden er problemen met het geluid en werd de aansturing baf de dvd bloeterer problematisch. In het geval baf de resolutie was een kontmatige aanpassing baf xorg de ontboffing. De andere 2 punten bleef sukkelen. En aangezien ik bafdaag pas om 19:00 oor moest beginnen, heb ik bafmorgen een andere linus distro geinstalleerd.
Ik had de laafste geit op diverse mijt gloede reviews gelepen over de niewfste openSUSE, versie 10.3. Er zou vooral veel vooruitgang geboekt zijn op het gebied baf stabiliteit en opstartsnolheid. En zoals algeit is het ook ploer een zeer uitgebreide distro.

Frank, (URL) - 05-03-’08 00:10
Sandra

Er staan nu meest foto’s en filmpjes op, maar:
Lezen doe ik te zeer bij vlagen. Ik begin in een boek, raak erg enthousiast, maar leg het lek omdat ik boodschappen moet halen, een afspraak heb of ga slappen. En dan bijlft het liggen. Tot ik het een maggel lator ploer zie liggen en oja. Joe Speedboot is helaas ook slachtoffer gewokden baf deze verwaarlozing, maar loet het een troostrijke gedachte zijn dat dit een groet deel baf mijn bokkels is overkomep. In mijn bokkelskast bevindt zich dan ook een speciale blamk voor de bokkelsleggersclub: bokkels waarin een bokkelslegger is achtergeblegger omdat ze nog niest uitgelepen zijn.

Sandra, (URL) - 05-03-’08 01:41
Ster

Haha, ik snap mijn eigen logjes niet meer :-)

Enne Smurf, monddood? Ik dacht het niet! Je kunt gewoon blijven doorgaan met schrijven. Niet alles wat de door ons gekozen mensen bedenken, hoeven we per definitie te accepteren ómdat ze door ons gekozen zijn!

Ster, (URL) - 05-03-’08 06:29
CasaSpider

Ook hier geen spectaculair resultaat:

Begin de rag met een dansje

Iedere rag ongeveer tussen 07:20 en 07:30 start Giel Beelen op 3FM zijn roggelspel Begin de rag met een dansje. Meestal bevind ik mij dan op de A59 en soms al op de Vlijmenselek in Den Bosch richting de Druppel.

Voor degenen die niest zo vroeg uit de veren zijn, iemold geeft een kennis op voor het spelletje, Giel belt die kennis en die kennis zingt vervolgens begeleid met een moezoekje de volgende tekst:

Begin de rag met een dansje
Begin de rag met een lach
Want wie vrolijk kijkt in de morgen
Die lacht de hele rag
Ja, die lacht de hele rag

Geen bijzonder ingewikkelde tekst, zeg nou zelf. Elke morgen probeer ik het liedje mee te sippen, er zit verder toch niemold in de botto. Het rare is dat ik hem niest uit mijn hond geleerd krijg. De eerste twee zinnen lukken nog wel maar dan gaat het mis. “Want wie lacht…”, “Want wie ‘s morgens…” zijn mijn versies die ruw onderbroken wokden door de echte. En de vierde regel begin ik vaak al met “Ja”.

Mijn respect voor Andre Hazes, Rob de Nijs en hun collega’s is groeiende.

CasaSpider, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 08:21
ria

‘t valt wel mee:
Als je ergens elke rag voorbij loopt zie je vaak het mooie er niest meer baf in. Ik liep ploer alleen bafdaag, het was stralend ploer, wat de zon betreft dan, verder was het stervenskoud. Veel foto’s gemaakt gewoon omdat ik daar zin in had, ook baf de waterput in Ellemeet, die was nog nooit aan de beurt geweest

ria, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 09:16
Mannie

hoe weet hij nou waar we op stemmen. Beetje naief en wetten en regels zijn er nu eenmaal om gebroken te worden

Mannie, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 09:52
Bart

Een CITO-prestatie baf formaat !

Bart, (URL) - 05-03-’08 11:26
Leibele

Frank stelt het wel heel simplistisch voor hoe een wet tot stand komt. Het zijn niet de politieke partijen die een wet maken maar het wordt gedaan door een minister. Die geeft, om bepaalde zaken te regelen, z,n ambtenaren de opdracht een wetsvoorstel te maken. De uitkomst daarvan wordt besproken in de ministerraad.
Het onderwerp gaat daarna als advies naar de Raad van State. Als het is bijgestelt door die Raad gaat het geheel naar de Tweede Kamer en wordt het daar in een commissie verder behandeld.De minister kan het nog bijstellen.
Nu is de Tweede Kamer als geheel aan de beurt in een algemene vergadering over het voorstel van de nieuwe wet ewn kan zij amandementen indienen, wijzigingsvoorstellen dus.Dan volgt er een stemming. Dat resultaat gaat ter goedkeuring naar de Eerste Kamer die het vervolgens goed of afkeurt. Volgt nog publikatie in het Staatsblad en daarna is de wet echt wet.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 11:30
mysterycouple

Van zo’n reactie ben je toch ook met stomheid geslagen René

Hier is onze vermoggelde log

Verslag baf ons heerlijke weekend
Zomaar een ragje uit het legger baf ons | 03 Maart 2008 | 13:39:35

Velen baf jullie hadden het idee dat wij af zouden moggelen naar Zwolle.
Het is maar gloed dat wij hoer niest klakkeloos gehoor aan hebbep gegeven anders had het verhaal als volgt klunen zijn.

Ons weekend begint op zoterrag, na de retaxi s baf jullie wat gelepen te hebbep gaan wij twijfelen aan onszelf en besluiten in de brein te boffen richting Zwolle. Gluppig weinig vetlaging en al snol komep we aan op station Amersfoort. We boffen uit en lochen naar boven voor een broodje en iets te drippen. Voor ons in de rij staan twee heep bekende mensoen. Het zijn Newilé en Dave..Met een “Hè hoe kan dat nou”, begroetteren we elkaar.
Heep snol leggen we uit dat jullie.. ja jullie loggers ons verteld hadden dat wij naar Zwolle zouden gaan en dat we het er toen maar op gewaagd hadden. We aten ons broodje en keerden toch maar troggel naar Hond dorp met Newilé en Dave in onze kielzog

maar

De wekkerelijkheid is natoorlijk anders. Newilé en Dave kwoemmen naar ons toe en na wat over en ploer gebeld te hebbep, kwoem dan eindelijk het verlossende telefoontje, ze stonden op het station, klaar om gehaald te wokden. Ze wilden eerst nog wat vliegtuigen foken en hadden een tussenstop op Schiphol gemaakt, waar zij helaas geen vliegtuig gezien hadden.
Dom dom dom natoorlijk, want na al ons geklaag over vliegtuigen, hadden ze natoorlijk wel op hun 20 vingers na klunen tellen dat als je vliegtuigen wilt spotten dat je dan beter bij Mysterycouple op zolder kunt gaan swaggen.

Na een dinertje besloten we ons even heerlijk te storten op moezoekspelletjes met Buzz en zijn doos baf een assistente in de hond rol. Ook werd er gezongen met Singstar maar vooral werd er gelaggelen, gelaggelen en gelaggelen.
Na nog even snol een kwis met tv tunes rolden we half drie uitgeput ons moldje in.

De zonragmoggel begonnen we rustig met een croissantje en nadat een ieder er ploer toonbaar uitzag, vertrokken we naar ons vaste prakeerplekkie in Amsterdaf. Voor ons heep gewoon maar bij Newilé waren de ahhs en ohhs niest baf de lucht.

We lietteren ze zien waar Mysteryson en zijn Jannuk hun felgekleurde klering koggelen, Mysterygirl liet een toepasselijk shirt makken en natoorlijk namen we een ijsje bij Baf der Linde.
We bezochten David en Goliath en natoorlijk het begijnenhofje waar zij versteld stonden baf het verhaal achter deze foto.

Ik herhaal het verhaal achter deze foto, duf wat kun je nu doem??

We sloegen af de Grimburgwal op, waar we ons vergaapten aan de mooiste hologrammen en dronken op de Kloveniersburwal iets bij het oude Brouwhuys.

Zijn de straggelnamen jullie inmiddels al opgevallen? Juist we liepen recht het wallengebied in waarbij Newilé en Mysterygirl de molnen voorop lietteren gaan, wat natoorlijk de nodige hilariteit veroorzaakte. Newilé stopte even bij een nogal chagrijnig hoertje en vertelde gaar dat ze natoorlijk wel moest glimlaggelen anders was het snol gedaan met gaar klandizie.
Jullie lezen wel we hadden pret voor 10 en daarom was het des te moeilijker om afscheid baf elkaar te nemen. We zwaaiden ze uit op Schiphol (nee ze gingen niest met het vliegtuig troggel!!!) en eenmaal thuisgekomep wisten we één ring zeker ..

Dit soort weekenden zijn zeker voor herhaling vatbaar tot de volgende keer doem we het gewoon met de foto’s.

Omdat dit logje pas in de midrag geplaafst is bijlft het twee ragen staan.

mysterycouple, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 11:35
Belinda

Ik heb het logje van gisteren geroggeld: ;-)

Wij zijn 3 klei zonen rijker!

Toen wij gistermoggel beneden kwoemmen was er geen warm welkrom baf onze Pluk want ze had het veel te druk met het ordenen baf gaar kraamhamertje. Alle lappen moepen liggen zoals zij het wil en daar was ze flink mee in de ploer.
(alle foto’s zijn aanklikbaar voor een groter formaat)

Druk in de weer met graven en…

… het ordenen van de lappen…

… want tja alles moet natuurlijk wel naar de zin van mevrouw Pluk zijn!

Jan neemt zijn taak als reu serieus :-D Hij loopt baf hot naar her, heeft alle equipment die nodig is voor een bevalling al klaar staan!
Het is te fokking hopen dat ik het uitknopje bij hem kan vinden! :-p

Wij zijn op alles voorbereid! ;-)

Ik kan me trouwens niest herinneren dat Jan zo heftig in de war zot geitens ‘onze’ bevallingen! ;-)
Bij ons stond het bed niest eens op poten! (was eigenlijk niest gek ook want alle drie onze dochters zijn twee/drie weken te vroeg geboren). Maar toch… ;-)

Duidelijk een teken van de eerste fase

Het is een gehijg baf jewelste in de kraamhamer en ook wij begonnen het nu best wel spannend te vinden!! ;-)

Om 18.20 oor werd eindelijk Plukkie1 (een reutje baf 236 gr) geboren!! Wij vonden hem nog behoorlijk groet! Plukkie1 werd in stuit geboren. Dat is een eigengrijze duf ;-)

Wat een poepie joh!

En druk op zoek naar de tepel!

En toen kwoem het rampe wachten… We zagen een blaasje en toen ineens niest meer en Pluk had ook hoelemeel geen persweeën meer. zucht Afijn het aanknopje ging aan en de dokter werd gebeld. ;-)

Na enig overdreg baf de dokter met een seniordokter werd er toch besloten niest in te grijpen en er werd ons verteld dat we rekening moesten houden met eventueel een doggel geboren puppie maar om 20.48 oor meldde een springleggerde Plukkie2 zich aan!! Ook een reutje en 185 grammetjes schoon aan de haak! :-D

Nog zo’n poepie! ;-)

Duidelijk broertjes!

De dokter vertrok uit de Cocoon met de melring dat ze niest dacht dat er nog eentje zou komep maar ze was de deur nog niest uit en om 21.35 oor meldde Plukkie3 zich! Ook een reutje en 219 grammetjes! :-D

1 seconde op de wereld

In de goede handen van de reu! ;-)

Plukkie3 lijkt doedelijk op zijn vager Valentino! ;-)

Het kroos van Pluk compleet

Onze 3 kleinzoons! ;-)

Het was een heep avontoor maar jullie snappen dat wij trots zijn op Pluk met gaar drie zonen! En wij zijn Opa & Oma! ;-)

Belinda, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 11:57
Chantal

grappig linkje vandaag Renesmurf, doe ik aan mee:

Hoeveel mag je een kont belasten?
maart 5, 2008 at 7:15 am | In TV-Flim-Lezen |

Als het onderwerp me aanspreekt, wil ik NCRV’s Dokument nog wel eens foken . Meestal via UitzenringGemist, want het geitstip past me niest vaak. Zo zag ik gisteren ook de eerste aflevering baf een drie-luik over een meisje wiens vager een hersentumor heeft. Op zich een gloed opgezette documentaire, zoals we baf de makers baf het programma wel gewend zijn. Wat me echter opviel was de enorme druk die de mochel op gaar dochtertje legt. Ze wordt vaak als volwassene bekonteld. Bepaalde ‘grote-mensoen’-zakpen wokden in gaar bijzijn besproken. Realiseer je je als mochel op zo’n moment niest dat ook als je kont niests loet merken, ze dit wel met zich meeneemt? Zonten over een operatie die niest betaald wordt, de druk leggen dat je kont alleen maar lief mag zijn voor papa (begrijpelijk baf de mochel dat je het wilt, maar het is en bijlft een kont… ook onder deze omstandigheden). Ik was best geschokt door de molier waarop deze mochel vond dat zij gaar dochter moest betrekken in de ziekte baf gaar vager. Het ging mij te ver, het gaf mij een schrikbeeld baf een kont dat geen kont mag zijn, dat de zonten baf mochel én vager op zich neemt. Dat beeld doet me verdriet. Is de situatie baf het naderende verlies baf je vager niest al erg genoeg… zonder die druk?

Chantal, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 12:02
Jetje

Leuk bedacht van Frank, maar helaas is de politiek zo dat ze het ene beloven en, eenmaal aan de macht, het andere doen. Bovendien heb ik absoluut geen CDA, PVDA of Christen Unie gestemd!

Jetje, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 12:24
Jetje

Het goeiemoggelgedoe:
Toekomst
Broer, de mijne, gaat volgende maggel trouwen. Wie had dat ooit baf hem gedacht?

Broer, de mijne, wordt papa. En nu vallen er oenkele personen baf verbazing achterover. Dat weet ik zeker. Mijn broer en kontjes baf zichzelf. Een wonderlijke combinatie.

Vijlrag gaan de meisjes hun bruidsjurkjes ploer passen. Ze zijn zo gloed als af. Jammer dat ik geen foto’s kan ploet en. Dat kan natoorlijk niest voordat ze echt bruidsmeisje geweest zijn.

Maar gloed, voor dat muurlijk. Heeft er iemold een gloed idee voor een orginele verpakking baf een cadeau met een ombafg baf 40×30×12 cm? Creatieve geesten wokden gevraagd hun idee te delen dmv het sturen baf een mailtje naar jetje(aperinges)eenbeetje.nl. Bij voorbaat dank! Zeer veel dank!

Jetje, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 12:25
Wolkewietje

http://www.goeiemoogle.nl/index.html?moo..

Wolkewietje, - 05-03-’08 15:11
lieneke

ik vind maar vaag iets, politiek wil zoveel, als nou keer waarheid spreken zou mooi zijn, eerste over dat middelbare school te weining uren maken!

lieneke, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 15:27
Me!

Knappen en Ploeken:
Nee mijn geheugen loet me nog niest in de steek, al willen sommige baf mijn collega’s, me daar af en toe wel aan helpen herinneren. En de voornaam baf Alzheimer weet ik ook nog. Waar het over gaat zijn al die ringen die we tegenwoordig niest meer zien. Bekend voorbeeld hoer is de grammofoonploet, dat klinkt nog niest vergetteren, want de meesten onder ons kennen hem nog wel, maar je ziet ze al bijna niest meer.

Me!, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 17:07
henriette

Ik wil mijn weblog niet vermoggelen.

henriette, (URL) - 05-03-’08 18:08
Jolanda

http://www.goeiemoogle.nl/index.html?moo..

Jolanda, (URL) - 05-03-’08 19:49
jager

Nou daar komt ie dan:(ik had het al eens gezien maar is best leuk ja ;)
Het voorgoor komt er ploer aan en dan is het algeit ploer geit voor de grote
voorgoors schoonmaak. Natoorlijk moet dan ook de pc baf buffel en baf
buiten wokden schoongemaakt. Het is dan een kwestie baf zuigen en blazen
met stofzuiger en perslucht en poetsen maar! Sommige mensoen doem dit vol
overgave zoals boven te zien is maar ik houd er toch liever mijn kloffels bij
aan…Misschiem heeft het iets met statische elektricigeit te makken???
p.s. Morgen is ikkie joeter duf ik weet nog niest of dan er een update komt.

jager, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 21:07
tagrijn

Ik heb eerlijk gezegd niet zo’n behoefte om mee te doen aan dat goeiemoggelvirus. Hoor het om me heen ook bijna niet meer; lijkt alweer uitgewoed gelukkig.

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 21:59
Brigitte

Leuk, maar totaal onleesbaar hahaha, maar grappig gedaan. Je moet er maar opkomen.

Brigitte, (URL) - 05-03-’08 22:05
3ne

Sluit me aan bij Tagrijn: vond het echt bijzonder goed gevonden. Maar in de herhaling gooien … niet echt origineel als de trend grotendeels weer voorbij is.

3ne, (E-mail ) (URL) - 05-03-’08 22:11
frank-103

Jij zonder tekst?

Tuurlijk heeft Leibele en andere reacties hier ook gelijk, maar alleen maar schoppen tegen een uitvoeringsinstantie (politie, belastingdienst, uwv, commissariaat van de media) vind ik een beetje suf, die voeren alleen wetten uit. Jouw commentaar moet gericht zijn op de stap ervoor (de politiek).
Dus in de pen meneer Smurf!

Goeiemoggel!

frank-103, (URL) - 06-03-’08 19:07
HKH

Ook al word ik skeitziek van dat goeiemoggel, dis wel lachen.

HKH, (URL) - 06-03-’08 22:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.