Jagen

Ik ben tegen jagen.
Want dieren schieten niet terug!
Jagen = oke, maar jaag dan lekker op elkaar!
(hebben we uruzgan ook niet meer nodig, voor de schietliefhebbers onder ons)

Maar daar wilde ik het helemaal niet over hebben.
Ik wilde het hebben over het feit dat ik het schandalig vind dat de prijzen verschillen in het voor, hoog en nazeizoen!
Ze moeten een wet maken dat de prijzen altijd, en overal gelijk zijn!
Maar ja, ze ouwehoeren liever over hoedjes en uitgelekte papieren.

Over ouwehoeren gesproken, daar is de radio uitstekend geschikt voor!
Minder goed nieuws is dat Dolf Jansen van 3fm wordt afgetrapt, goed is nieuws is dat Claudia de Breij terugkeert op 3fm!
Op de radio is ze op haar best, en zo komt er eindelijk weer een vrouw in mijn radioleven.
Rene Woensdag 17 September 2008 at 8:00 pm | | Smurf

twintig reacties

Marnix

Jagen op dieren idd walgelijk.
En ik snap idd ook niet waarom sommige dingen zo van prijs moeten varieren.
Wat mij betreft mag Dolf net als Claudia een eigen progamma hebben op 3FM. Hij hoefde voor mij niet weg van de zender

Marnix, (URL) - 17-09-’08 20:13
tagrijn

Het is me echt nog nooit opgevallen dat de prijzen in de loop van het jaar veranderen. Volgens mij stijgen ze alleen maar.

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 17-09-’08 20:57
Me!

Alles wordt duurder… Never de nooit niet goedkoper.

Me!, (E-mail ) (URL) - 17-09-’08 21:10
ria

Claudia is okee :-)
Jagen niet.

ria, (E-mail ) (URL) - 17-09-’08 21:17
Jee eM

Ben het met je eens dat jagen niet kan, hoewel ik laatst een discussie had met iemand van Staats bosbeheer die zei “Als we niet jagen dan komen er teveel dieren voor te weinig eten en dan kunnen daar hele nare dingen mee gebeuren.”
Zit misschien wat in maar ik blijf er toch tegen.
Prijzen in het voor-, hoog- en na seizoen zijn een kwestie van vraag en aanbod, de meeste willen graag in de zomer weg vanwege het lekkere weer, de hoeveelheid accommodaties is klaarblijkelijk niet toereikend dus gaat de prijs omhoog, helaas maar waar ;(
Ik heb er zelf heel veel last van met drie schoolgaande kinderen.

Jee eM, (E-mail ) (URL) - 17-09-’08 22:22
hanscke

Ik vind dat jagen wel kan. Al vanaf de oertijd is er gejaagd, het is iets wat bij het leven hoort om te kunnen overleven. Slachthuizen is een vervanging van de jacht geworden, maar is dat zoveel beter?

hanscke, (E-mail ) (URL) - 17-09-’08 22:32
kurai

Claudia is op de radio op haar best, tv en stand up lagen haar echt totaal niet(mijns inziens dan)

kurai, (E-mail ) (URL) - 17-09-’08 23:08
Brillie

Nu alleen nog echte muziek, en ik luister ook weer 3FM.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 17-09-’08 23:10
Martin

Af en toe zal er toch wild geschoten moeten worden..anders krijgen we overschot..maar dat Dolf Jansen is weggeschopt is best jammer.
Maar goed op Tv vind ik hem nog veel leukerder.!!

Martin, (E-mail ) (URL) - 17-09-’08 23:12
henriette

Ik heb geen problemen met jagen als het nut heeft. Om voor de lol beesten af te schieten vind ik niet de meest nuttige dagbesteding. Als vijftig everzwijnen dagelijks mij tuin omwoelen dan mogen ze wat mij betreft worden afgeschoten.

henriette, (URL) - 17-09-’08 23:50
Struikelaar

De Breij is prima, maar ik vond Dolf leuker.

Struikelaar, - 18-09-’08 07:03
lieneke

Jagen hou ik ook niet van. Maar mevrouwlijke DJ is nooit verkeerd!

lieneke, (E-mail ) (URL) - 18-09-’08 07:24
Bart

Met Claudia op de radio, gaat de radio uit !
Bah !

Bart, (URL) - 18-09-’08 09:05
Belinda

Als je jaagt voor de lol is het inderdaad walgelijk. Als je jaagt om aan eten te kunnen komen dan heb ik daar helemaal geen problemen mee.
Claudia de Breij is een toppertje!

Belinda, (E-mail ) (URL) - 18-09-’08 10:29
Chantal

Claudia terug op 3fm… wanneer? Dan wordt ik vaste luisteraar…

Chantal, (E-mail ) (URL) - 18-09-’08 11:56
Redstar

Ik eet liever een stuk vlees dat geschoten is, dan een stuk vlees uit een fabriek. Dus ik ben voor selectief jagen als het voor consumptie is!

Redstar, (E-mail ) (URL) - 18-09-’08 12:41
Jetje

Met een groep volwassenen met honden en geweren achter een doodsbang konijntje jagen. Jagen is walgelijk! Maar ja, ik zie de lol er ook niet van om een vis een haakje in zijn bek te slaan voor de fun.
Vanaf dit jaar zitten we vast aan schoolvakanties. Ik ben eens voorzichtig gaan kijken naar de prijzen. Eerst keek ik voor een weekje. Toen voor een weekend en midweek. Ik ga nu nog even verder zoeken, want 1500 euro voor een weekje vind ik te gek. 1500 Euro, daar kan ik heeel veeel leuke dingen mee doen.

Jetje, (E-mail ) (URL) - 18-09-’08 12:55
fialas

soms is de jagerij best leuk, onlangs in Oostenrijk zag een jager in de schemering de auto van een collega aan voor een wild zwijn, en hij schoot er een salvo op af. Het komt ook voor dat ze op elkaar schieten, al of niet expres. Of op elkaars honden, maar dat zal jij wel niet leuk vinden.

fialas, (E-mail ) (URL) - 18-09-’08 13:21
frank-103

Prijzen zijn een kwestie van vraag en aanbod. Niet bij alles, maar wel bij vakanties. En als jagen nodig is voor de wildstand, laat dat dan doen door een aantal aangestelde boswachters en niet door mafkezen met een vergunning.

frank-103, (URL) - 18-09-’08 17:56
Leibele

Als er een wet komt die een eenheidsprijs verplicht wordt dat uiteraard de hoogste prijs. Niet willen dus. Een vrouw in het echt is nog altijd te verkiezen boven een “radio-image”.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 21-09-’08 13:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.