Politiek KatoliekHoe een nieuwsbericht een eigen leven gaat leiden.
Ik zocht eerst de bewuste brief maar eens op.
En las toen het weerwoord van GroenLinks.

Daaruit blijkt dus dat GroenLinks absoluut niet de omroepen wil opheffen.

Dat de KRO bang is voor de toekomst lijkt me wel duidelijk.
En dat ze alles uit de kast halen om zichzelf van de ondergang te redden, daarin geef ik ze groot gelijk.
Maar een antistemadvies uitbrengen gaat wel heel erg ver.

Wat de PVV betreft, ik heb even op hun site gekeken, maar kon niet vinden wat ze willen met de publieke omroep.

Als de KRO goed onderzoek had gedaan kwamen ze niet op deze site uit met standpunten die dus niet kloppen, maar kwamen ze op GroenLinks standpunten site uit, bij het onderdeel over hun visie op de toekomst van de Publieke Omroep.

Maar wie de KRO brief goed leest ziet dat het de PVV en GroenLinks alleen even gebruikte als voorbeeld, en met nog een boel argumenten daarbij de mensheid wilde overhalen tot het zetten van hun digitale handtekening.
Als ondersteuning voor het behoudt van de KRO.
Maar foute voorbeelden noemen blijft slorig natuurlijk, maar gelukkig kunnen katolieken biechten.

Ik vraag me overigens wel dagelijks af wat er zo katoliek is aan RabRadio.


Rene Woensdag 26 Mei 2010 at 12:00 am | | Smurf

dertien reacties

Paul

Geen van de oorspronkelijke omroepen staat nog echt voor hetgeen waarvoor zij vroeger stonden. Wellicht alleen de VPRO nog. Wat aan dat betreft ben ik voor het terugbrengen van de netten naar twee: een voor nieuws en sport, de ander voor amusement. Liefst zonder reclame.

Paul, (URL) - 26-05-’10 06:27
Redstar

De PVV wil het omroepbestel zodanig aan passen dat er nog maar een publieke zender is meen ik ergens te hebben gelezen. Nu kijk ik erg weinig tv, maar ik denk dat we met die drie zenders helemaal niet verkeerd zitten. Ik begrijp de actie van de KRO dan ook wel. Om te overleven doet men veel/

Redstar, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 06:56
Gisella

Tja een plublieke zender is wat weinig vind ik dus dat de KRO dat doet is voor hun begrijpelijk,maar of ze er ook wat mee winnen? Iedereen stemt toch voor zichzelf en iedereen heeft zijn eigen meninig.

Gisella, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 07:09
Di Mario

Ik kan me heugen dat ik van geert een keer uit zijn mond heb gehoord dat er een zender minder mag op tv. Hij heeft het toen niet specifiek over de omroepen gehad.

Love as always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 07:37
Me!

Ik stem op groenlinks, dus ze hebben mazzel.

Me!, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 08:38
Marjolijn

Ach, het riekt ook veel naar verkiezingskriebels. Straks na de verkiezingen maar eens kijken wat er van al die kriebels overblijft.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 09:01
gerdaYD

… of hoe een kwakkel een héél eigen leven kan gaan leiden. Goéd van je René dat je het voor ons opzocht!

gerdaYD, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 09:16
BERT&RI@

Gelukig bemoei de Paus er zich nog niet mee het is de kro maar

BERT&RI@, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 09:20
Leibele

Alles wat Rooms is haat ik uit het deiepste van mijn hart, de KRO mag oprotten.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 10:31
frank103

Misschien moeten we gewoon roepen dat gelovigen in het algemeen niet nadenken? Of is dat ook weer te makkelijk?

frank103, (URL) - 26-05-’10 11:18
♥  klaproos

pffffff
ren het moet niet gekker worden :-)

♥ klaproos, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 11:45
OLLIE

Oei! Het wordt al zo erg als in Vlaanderen ! Daar roepen de katholieken op niet op NVa te stemmen ! Rechts ligt in Vlaanderen helemaal verdeeld. Daar ollie een linkse boy is staat hij glimlachend langs de zijlijn te kijken !

OLLIE, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 12:00
Bart

Wat is dat, KRO ?

Bart, (E-mail ) (URL) - 26-05-’10 12:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.