De Toekomst

Dit is Quandy en die was niet mee.Afgelopen zaterdag was ik naar de open dag van een fabriek uit het verleden: De Toekomst.En ik linkte daarbij al naar website`s met prachtige foto`s, waar ik niet aan kan of wil tippen.Maar waar ik geweest ben dat leg ik vast en daar kijkt u nu dus naar.De Toekomst bevindt zich in Scheemda, maar wel nabij het Winschoterdiep.100 jaar oude muren met roestige objecten die weer en wind doorstaan hebben.Het glas was er uit en het dak er af, en dat is allemaal weer in oude glorie hersteld.Nou ja, eigenlijk had ik alles al wel verteld, en dat het wat mistig was ziet u zelf ook wel.Ook dat ik binnen geweest ben.En dit is overigens het laatste wat ik van Sinterklaas gezien heb in Winschoten, hier scheiden onze wegen.

Rene Zaterdag 05 Februari 2011 at 6:00 pm | | Smurf

dertien reacties

ria

‘t Is een mooi gebouw en jij hebt het op jouw manier vastgelegd.

ria, (E-mail ) (URL) - 05-02-’11 19:33
Sjoerd

Die fabriek had ik ook wel even willen bezoeken, maar dat is even wat te ver voor mij.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 05-02-’11 19:53
Leibele

Mooie mistige plaatjes hoor.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 05-02-’11 20:33
Hartstikkeleuk

Mooie woordspeling: fabriek uit het verleden die de Toekomst heet. Maar dat terzijde. Fijn dat het nu toch gerestaureerd wordt. Jammer dat het zo mistig was, maar we hebben toch een indruk gekregen. Enne… we komen niet alleen voor ‘gelikte’ plaatjes hier hoor. Ik tenminste niet.

Hartstikkeleuk, (URL) - 05-02-’11 20:38
Linda

Dat gebouw is echt heel mooi geworden en die mistige foto’s vind ik wel wat hebben….en je foto’s zijn goed zoals ze zijn en ik kom altijd met veel plezier kijken

Linda, (E-mail ) (URL) - 05-02-’11 21:06
suske

ik ga wat meer vakanties in Nederland moeten vastleggen, want dit alles wil ik zelf wel eens zien.

suske, (E-mail ) (URL) - 05-02-’11 21:33
Di Mario

Blijft een mooi gebouw..

He.. .sinterklaas… die is toch allang weg ;-)

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 05-02-’11 22:51
Therese

Heel sfeervol. Jouw foto’s evenaren die honderd jaar bijna, vooral in die mist. Nog even fijn nagenieten en dan kan Quandy het ook nog even zien.

Therese, (E-mail ) (URL) - 05-02-’11 23:01
Bertie

Het verleden in een notedop. Nu de toekomst nog.

Bertie, (URL) - 05-02-’11 23:07
frank-103

leuk verslagje, de foto’s zijn een beetje wazig, maar dat is niets nieuws!

frank-103, (E-mail ) - 05-02-’11 23:47
Anneke

Toch leuk om de Sint in februari nog ff te zien.
Fijne dag.

Groetjes van Ann

Anneke, (URL) - 06-02-’11 14:03
Fokkio

Ik ben vaak langs dat gebouw gereden. Ik twijfel of ik het wel de moeite waard vind dat er zoveel geld in is gestoken om dat voormalige rötteklooster (dat is Gronings toch?) op te knappen. Het is nu wel mooi hoor, maar het kost een hoop. Neemt niet weg dat dit een heel leuk fotoverslag is van een gebouw met hopelijk toekomst.

Fokkio, (URL) - 06-02-’11 18:59
rietepietz

Of die muur déze dagen storm heeft overleefd is twijfelachtig !
Sinterklaas heeft de tijd genomen om inkopen te doen , zeker alvast wat voorraad voor december opgedaan ;-)

rietepietz, (URL) - 06-02-’11 20:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.