Cultuur

Beste mensen,

Deze verkiezingen zijn van enorm belang. De Partij voor de Vrijheid ondersteunt dit kabinet, onder andere omdat de massa-immigratie nu eens echt moet worden ingedamd. Sommige mensen vinden dat de toestroom wel mee valt. Welk probleem?, zeggen ze.

Nou, dit probleem.

Kijk eens op dit linkje en zie hoe Nederland verandert de komende decennia. Niet alleen de grote steden, maar ook kleine gemeenten, bijvoorbeeld op de Wadden.

Rene Vrijdag 04 Maart 2011 at 6:00 pm | | Smurf

zestien reacties

J@n.

Die angst komt voort uit onbekendheid, hoe verklaar je het anders dat de PVV het meeste succes heeft op de dorpen, waar ze de buitenlanders slechts kennen van horen zeggen.
Gr. J@n.

J@n., (URL) - 04-03-’11 18:31
Terrebel

Dus uiteindelijk is hooguit 30% van de Nederlanders van buitenlandse komaf. En wat is het probleem nu eigenlijk? Hoeveel overlast hebben we nu nog van de vroegere Hugenoten? Die zijn toch aardig geïntegreerd dacht ik zo. Hetzelfde geldt voor de Indische Nederlanders, de Hongaren uit de jaren ’60 en noem maar op. Ik heb er absoluut geen moeite mee dat mijn buren danwel hun ouders zijn geboren in Turkije, Schotland, Egypte, Marokko, Frankrijk of Tibet. Mijn eigen vader was een geboren Zweed en mijn moeder’s wieg stond in Indonesië. So what?

Terrebel, (URL) - 04-03-’11 20:19
Marnix

De komst van migranten is altijd al een discussiepunt geweest. Zolang iemand zich aanpast heb ik er echt geen moeite mee. Maar als iemand dat niet doet of zich met criminele praktijken bezighoudt dan vind ik wel dat het voor zo iemand over en uit moet zijn.

Marnix, (URL) - 04-03-’11 20:53
oma

Ha Rene,

Laast las ik dat het aantal allochtonen in de grote steden zal afnemen, omdat de gezinnen kleiner worden en het aantal autochtonen weer procentueel zal toenemen. oma

oma, (URL) - 04-03-’11 22:56
frank-103

Het percentage allochtonen ten opzichte van autochtonen is te groot, dat was niet zo bij bijvoorbeeld hugenoten, indische of surinaamse medemensen. Daar gaat het fout, in sommige delen van Amsterdam ben je als Nederlands sprekende persoon al een minderheid.

frank-103, - 04-03-’11 23:34
klaproos

rene….
ik ben het zat om over politiek te praten: -)

IK STAAK

klaproos, (URL) - 04-03-’11 23:55
curieuzeneuzemosterdpot

mss alles eens van een andere kant bekijken om daarna vast te stellen hoeveel ‘rijker’ we worden van zo’n multiculturele gemeenschap, ipv bang te zijn van datgene wat we niet kennen? ;-)

fijn weekend, rs

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 05-03-’11 00:28
Bjorn

Ik hoop dat het zo niet word.

Bjorn, (URL) - 05-03-’11 01:44
Marjolijn

Als mensen zich houden aan de regeltjes, zoals wij ook moeten is het niet erg.
Er is nog plaats genoeg voor een woonplekje, zeker in de gebieden buiten de randstad.
Je kunt er ook veel van leren van zo’n multi culturele samenleving.

Marjolijn, (URL) - 05-03-’11 05:51
Laurent

Dit gaat niet eens specifiek over immigratie, maar heeft ook te maken met geboortecijfers.Ja, als je iedereen maar allochtoon blijft noemen, ook mensen die nog geboren moeten worden, dan kun je overal ene probleem van maken.
En van massa-immigratie is geen sprake meer, zeker niet van moslims. dat zijn er netto maar een paar duizend per jaar.

Laurent, (URL) - 05-03-’11 07:07
Chantal

Het aantal migranten valt volgens mij zeker altijd wel mee, het is perceptie, en maar net waar je kijkt… ik denk wel dat we mogen letten erop, maar zo;n streng afkeurend en wegsturend beleid is nergens voor nodig…

Chantal, (URL) - 05-03-’11 07:22
Redstar

Dus als ik het goed begrijp woont er in 2040 geen een Zeeuw meer in Zeeland …

Redstar, (URL) - 05-03-’11 07:37
antony

toekomst kijken is niets voor mij we zien wel hoe het loopt vindt ik gewoon genieten van leven elke dag is de moeite waard om er iets schoon van te maken
poltiek,maak mensen gewoon altijd bang
doen ze al jaren en blijven ze doen
zijn maar gissingen
dus ja
groetjes antony

antony, (URL) - 05-03-’11 07:52
gerdaYD

Als ik niet kijk
Heb ik het niet gezien
Heb ik het niet gezien
Wist ik er niets van
Kunnen ze mij niets maken
Dus ik kijk niet

Als ik niet praat
Heb ik het niet gezegd
Heb ik het niet gezegd
Wist ik er niets van
Kunnen ze mij niets maken
Dus ik praat niet

Politiek, politiek
Ik ben er niet, ik ken ze niet
Politiek, politiek
Ik kijk niet en ik zeg niets

Als ik niet lees
Weet ik het niet
Weet ik het niet
Wist ik er niets van
Kunnen ze mij niets maken
Dus ik lees niets

Politiek, politiek
Ik ben er niet, ik ken ze niet
Politiek, politiek
Ik kijk niet en ik zeg niets

Ik kijk niet en ik zeg niets
Ik praat niet en ik zeg niets

Als ik niet luister
Hoor ik het niet
Hoor ik het niet
Wist ik er niets van
Kunnen ze mij niets maken
Dus ik luister niet

Politiek, politiek
Ik ben er niet, ik ken ze niet
Politiek, politiek
Ik kijk niet en ik zeg niets

Politiek, politiek
Ik ben er niet, ik ken ze niet
Politiek, politiek
Ik kijk niet en ik zeg niets

Ik praat niet en ik zeg niets
Ik luister niet en ik hoor niets
© Bram Vermeulen

… en is dat niet een beetje zo René?

gerdaYD, (URL) - 05-03-’11 09:07
travel

Ga ik toch gewoon in de Marne wonen ;)

travel, (URL) - 05-03-’11 23:51
rietepietz

We zijn dus eigenlijk voorbestemd om als de nieuwe indianen in reservaten te wonen ;-) helaas is ons landje maar klein ,dat wordt dus proppen?

rietepietz, (URL) - 06-03-’11 19:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.