Een aantal foto`s

Sinterklaas kom ik ook overal tegen, zoals op mijn verjaardag in Vaticaanstad!Alwaar ik ook even een plasje deed, de pisbakken hadden geen schaamschotten en dan neem ik altijd net zo`n pot als waar ik thuis ook mijn plasjes in deponeer.Dit is, heus waar, een plafondschildering, ik heb er vele gezien, en in werkelijkheid is het altijd mooier dan op een fotootje.Een zelfprotret ben ik ook niet vies van.Dat groene ding links is De Poort van Groningen.
Omdat even goed duidelijk te maken dat daar een grensovergang is.Het wordt vanaf Duitse zijde al een paar keer aangegeven.Als u goed kijkt, of mij op mijn woord gelooft, worden ook Winschoten en Groningen aan Duitse zijde al aangegeven.Ook de weg naar Amsterdam wijzen de Duitsers al aan.Zo ontwaakte ik na een nachtje Zwitserland.Zoals u merkt ben ik inmiddels weer terug van vakantie.
Ik heb al webloggerend een dagboek bijgehouden, voorzien van foto`s en alles getagged onder de naam Italie, want daar was ik het grootste gedeelte van de reis.En het doet me zeer goed dat er zowaar lezers en reageerders waren, ondanks dat ik tijdens mijn vakantie geen enkele andere weblog bezocht heb.

Rene Donderdag 18 Augustus 2011 at 12:00 am | | Smurf

veertien reacties

curieuzeneuzemosterdpot

vergeten doen we je niet, rs, zelfs al hang jij in italië of zwitserland rond! :-D

die plafondschilderingen zijn om nooit meer recht te staan? ;-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 18-08-’11 00:39
Marjolijn

Schitterend die plafondschilderingen.
Daar moet je eigenlijk voor op de grond gaan liggen.
Fijne dag vandaag.

Marjolijn, (URL) - 18-08-’11 05:46
Sjoerd

Dat eerste plaatje van oostenrijk vind ik heel mooi. net alsof die berg een wolkenbandje om heeft.

Sjoerd, (URL) - 18-08-’11 07:35
ollie

Blij dat ge zo genoten hebt ! En nu weer naar het werkelijke leven , niet vakantiesmurf ?

ollie, - 18-08-’11 08:03
Redstar

Welkom terug. Die plafonds zijn zeer zeker altijd mooi. Ik zag er pas nog, en was er toch weer verbaast over.

Redstar, (URL) - 18-08-’11 08:28
Chantal

Jij bent dus een verlegen plasser!! HAhah

Chantal, (URL) - 18-08-’11 09:34
travel

prachtig die camping in Zwitserland, dat is zeker mooi ontwaken.

travel, - 18-08-’11 10:13
Bartacus

Mooie, je auto onder de wolken, zo in de ochtend !

Bartacus, (URL) - 18-08-’11 11:20
Linda

Fijn dat je een heerlijke vakantie hebt gehad met mooi weer, dat is heel wat waard, ik heb genoten van al je vakantie versalgen en je foto’s. :-)

Linda, - 18-08-’11 15:19
Di Mario

Ik vind het weer een mooie serie die we met je vakantie hebben gezien.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 18-08-’11 16:01
hanscke

Welkom thuis, je hebt een mooie reis gemaakt. En dan altijd weer fijn, het weerzien met de hond.

hanscke, (URL) - 18-08-’11 17:27
SUSKE

mooi dat sinterklaas nu al van de partij is.
leuke fotoreportage.

SUSKE, (URL) - 18-08-’11 17:42
ajeetje

Leuk reisverslag rene
ben een beetje meegeweest ,)
Jullie hadden een mooi plekkie op de camping
en dat is leuk wakker worden tussen de bergen
:) Aly

ajeetje, (URL) - 18-08-’11 19:30
rietepietz

Als jij de moeite neemt ons tijdens de reis “mee te nemen “ zet ik natuurlijk ook een reactie!
Mijn reacties zijn niet altijd gerelateerd aan tegenbezoekjes ( al hélpt dat wel natuurlijk) ;-)

rietepietz, (URL) - 19-08-’11 16:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.