Knap werk

In het radioprogramma 3VOOR12RADIO bij de VPRO op 3FM hebben ze naast heel veel nieuwe muziek ook veel live opnames en soms ook een live bandje.
Het gesproken woord bestaat veelal uit gesprekken met mensen die naar een concert zijn geweest, interviewtjes met muziekanten en sinds dit seizoen ook met een spelletje.

Maar, wat al langer meegaat, en tegenwoordig een beetje als een rode draad door het programma loopt is de Waan van de Nacht.
Een onderwerp wordt in het begin van het programma even ingeleid middels een gesprekje met een deskundige, en de luisteraars worden opgroepen hun visie te teven via de sms of de twitter.
En zo af en toe wordt er dan eentje teruggebeld om even in de uitzending te babbelen.

De onderwerpen varieren, soms gaat het echt ergens over, en voor de luchtigheid gaat het een enkel keertje over flauwekul.
Dit keer kreeg Roosmarijn iemand aan de lijn, luister zelf maar even.

Rene Donderdag 10 November 2011 at 5:00 pm | | Smurf

vijf reacties

rietepietz

Altijd weer die schoonmoeders ….;-) maar ze gaat erin met boter en suiker …!

rietepietz, (URL) - 10-11-’11 17:31
J@n.

Ja joh, die schoonmoeders ook altijd.

J@n., (URL) - 10-11-’11 18:02
rietepietz

Bedankt voor de tip ,met één S gaat die link natuurlijk niet werken ;-)

rietepietz, (URL) - 10-11-’11 18:09
frank-103

Nu dat zo gezegd wordt: mijn schoonmoeder lijkt ook op een buitenaards wezen, maar of ik gevaar loop (predator of alien) of niet (ET) is me nu nog niet duidelijk. Hachelijk is het zeker….

frank-103, - 10-11-’11 20:59
Sjoerd

Het bed in ieder geval wat ontspanning op deze wijze. Ik snap ook niet wat er altijd met die schoonmoeders is. Volgens mij ligt dat aan het feit dat ze een zoon of dochter zijn kwijt geraakt.

Sjoerd, (URL) - 10-11-’11 21:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.