Democratie

Van Gorinchem naar Georgië.
Omdat de PVV, de VVD en het CDA dat willen.
Te triest voor woorden.

Na al ruim 10 jaar in ons land te verblijven dreigt er voor de 17-jarige Nia uit Gorinchem uitzetting naar haar vaderland Georgië. Dit besluit moet worden tegengehouden, Nia is een absoluut goed geïntegreerde jonge dame en zit in het vierde jaar van Gymnasium Camphusianum in Gorinchem. Ze is vastberaden misdaadanalist te worden en heeft geen zekere toekomst in Georgië. Bovendien spreekt ze de taal niet en verdient ze na ruim 10 jaar in Nederland een plaats in ons land.

http://www.niamoetblijven.nl/

Wie een hart heeft tekent de petitie, en wie dat niet heeft mag mij eens proberen te overtuigen waarom niet.

Rene Maandag 21 November 2011 at 6:00 pm | | Smurf

zeven reacties

Sjoerd

Ik ben het met je eens, maar ook Mauro moest blijven, en nu Nia, en wie komt er nog allemaal meer… We hebben het niet goed aangepakt en zouden voor dit soort mensen nog eenmaal een generaal pardon moeten invoeren. Vechten voor de eenling zet geen zoden aan de dijk.

Sjoerd, (URL) - 21-11-’11 19:49
10y

Ik kan me hier alleen maar op aansluiten: een generaal pardon voor al deze mensen.

10y , (URL) - 21-11-’11 19:54
Terrebel

Absurd dat het CDA zich nog ‘Christelijk’ durft te noemen! Van de PVV wisten we al dat ze een hekel hebben aan ‘alle buitenlanders’. Behalve Hongaarse echtgenotes met 2 paspoorten die toevallig de echtgenote zijn van het enige PVV-lid.

Terrebel, (URL) - 21-11-’11 19:58
frank-103

als iemand zo lang in Nederland is, vind ik eigenlijk ook niet dat je deze nog kan uitzetten, dat moeten ze meteen doen!

frank-103, (URL) - 21-11-’11 20:40
Bart

Ik doe geen van beiden.

Bart, (URL) - 21-11-’11 20:43
Redstar

Ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die deze jongeren willen terug sturen. En nog eenmaal een generaal pardon is geen optie, want dan zouden de mensen die daarna komen wel weg moeten. Deze mensen hebben we hier hard nodig.

Redstar, (URL) - 22-11-’11 08:17
rietepietz

Ik heb helemaal geen zin om jou te overtuigen , je kent mijn opinie over dit onderwerp ondertussen wel en ja , precies …. na de één volgt de ánder die een uitzondering op de regel wil zijn …….

rietepietz, (URL) - 22-11-’11 20:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.