TeevenMeneer Teeven is politicus.
En de politiek maakt de wetten.

De rechtsspraak voert die wetten uit.

De politiek bemoeit zich niet met de huidige rechtszaken.
Als de politiek iets veranderd dan gaat dat pas in bij komende rechtszaken.
En voor het zover is moet er eerst over gestemd worden en zo.

Wat Teeven doet kan dus echt niet.
Ik weet ook wel dat hij dat alleen doet om de PVV voor te zijn, rechts inhalen is stemmen kapen.

Nu zorgt hij er wel voor dat inbrekers zich gaan bewapenen.
Als er nu een inbreker in gaat breken bij meneer Teeven, en schiet hem dood, dan zou je wel kunnen zeggen dat hij het er zelf naar gemaakt heeft.

Rene Donderdag 27 September 2012 at 12:00 am | | Smurf

negen reacties

zuster_klivia

Ik ben het wel deels met je eens, hij zou alleen mogen zeggen wat verantwoord is, wat kan en mag. Hij heeft een voorbeeldfunctie tenslotte. Dat hij er echter persoonlijk anders over denkt, kan hij beter bewaren voor thuis.

zuster_klivia, (URL) - 27-09-’12 07:02
Sjoerd

Ik ben het helemaal met hem eens, als je ergens gaat inbreken loop je risico’s. Dat je daar wel eens pech kunt hebben en tegen een verkeerde aanloopt is het risico van het vak. Pech gehad…

Sjoerd, (URL) - 27-09-’12 07:48
Redstar

Ik plaatste gister een mooie reactie op Joop over dit onderwerp. Teeven gaat zijn boekje te buiten, en hij beïnvloed de rechtsgang.
En als burgers eigen rechter mogen gaan spelen, dan is het hek van de dam.

Sjoerd, zo kun je dan ook gaan denken over weg misbruikers die je tegenkomt, of een arme kerel die een brood steelt.

Redstar, (URL) - 27-09-’12 08:33
ria

Dat zijn de risico’s van het vak, helemaal met Sjoerd eens.

ria, (URL) - 27-09-’12 08:34
Marjolijn

Eigen rechter spelen is nooit goed, daar komt alleen maar meer ellende van.

Marjolijn, (URL) - 27-09-’12 08:42
Chantal

je redeneert weer erg kort door de bocht, zonder zij-wegen en dus zij-argumenten… maar ja, VVD is per definitie niet jouw partij en die kunnen dus NOOIT goed doen. Los van het feit of ik het wel of niet met Teeven eens ben, daar heb ik nl. nog geen mening over gevormd, te weinig informatie om dat te zeggen

Chantal, (URL) - 27-09-’12 10:05
frank-103

Een autocoureur neemt ok risico en vandaag is er ook iemand uit een hoogwerker gevallen, maar Teeven wil ons meer naar het Amerikaanse model hebben waarbij je jouw bezittingen mag verdedigen tegen de hufters in onze maatschappij, omdat de politie zich vooral druk maakt om fietsers zonder licht of snelheidsmaniakken die 104 rijden waar je 100 mag. Maar hoe denk je er over als diezelfde boef bij jou in huis staat René, geef je dan braaf je verzameling smurfen en je computer mee?

frank-103, (URL) - 27-09-’12 13:12
antony_petit@hotmail.com

risco van beroep zou ik zeggen hehe ,zelf oordeel daar ik niet over ,ik weet niet wat ik zou doen en hoop nooit mee te maken
groetjes antony

antony_petit@hotmail.com, (URL) - 27-09-’12 17:41
rietepietz

Als er bij mij in huis iemand inbreekt zal ik die als het éven kan van de trap af zien te knikkeren ,of dat nou goed of verkeerd uitvalt voor de inbreken .Het wordt tijd dat we eens verlost worden van al die watjes die inbrekers willen knuffelen . Wie niét ergens inbreekt heeft immers niets te vrezen van me.Voor het geval het je ontgaan is ….een inbreker begaat een crimineel feit en zal in vrijveel gevallen sowieso al gewapend zijn .Maar zet jij gerust de koffie voor ze klaar !

rietepietz, (URL) - 28-09-’12 19:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.