Qualiteiten

Rondom het in aanbouw zijnde nieuwe cultuurhuis De Klinker staan een hekwerk met allemaal borden er voor, waaronder deze:En nu heb ik ze allemaal op de foto gezet, en de reclame buiten het beeld gelaten, dat vind ik dan weer leuk.De rest zal wel volgen, zo af en toe, want kijk eens hoe fraai deze straat in het centrum van Winschoten er deze week bij lag:Toen Sinterklaas aankwam waren er ook een heleboel Pieten bij, en een aantal klom bovenop het dak van de herenurinor:Ik besloot om twee foto`s te knippen, eentje met een stukje van de kerk en eentje zonder kerk, en ik ben er nog niet uit welke nou de mooiste is.Kijk, daar achter staat de Oude LTS, wat binnenkort een zorgcentrum gaat worden, en waar nu nog kunstenaars huizen.En nu weet ik niet precies of dit er voor gesloopt gaat worden of iets anders, maar ik heb het in elk geval wel even vastgelegd.Ja, dit kwam ik ook tegen, omdat ze verderop een nieuwe rotonde aan het bouwen zijn.Het was al open, al jaren, en ik ben er nog nooit geweest, en dat zal wellicht ook nooit gebeuren, maar ach, anderen zijn er vast wel content mee.Dan sluit ik af met nog een laatste blik op de achterkant van de nog vrij nieuwe, niet te gebruiken want voor de sier zijnde houten wc zoals het in een grijs verleden ook zou moeten zijn geweest.En, welke foto is volgens u de foto van de dag, en waarom?

Rene Zaterdag 26 Januari 2013 at 12:00 am | | Smurf

dertien reacties

Linda

voor mij is de foto van de dag de straat in het centrum in wintersfeer….foto’s van de winter en de sneeuw vind ik mooi, het hoort zo bij de tijd van het jaar en het hoort zo bij ons land….en die grijze lucht geeft de foto iets speciaals……

Bedankt voor je felicitatie, dat vind ik erg leuk

Linda, (URL) - 26-01-’13 00:34
Chantal

Wat een leuke straatnaam, de Blijhamsterweg…. denk meteen aan AH, met HAMSTEREN!!!

Chantal, (URL) - 26-01-’13 07:45
Di Mario

Zonder lang te hoeven piekeren, de onderste. Mooi die landerlijke sfeer. Ja, die vind ik de mooiste dee week.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 26-01-’13 07:55
Albert y Mara fotoblog

Een leuk overzicht René. De Pieten boven op die openbare pisbak vind ik wel het leukst.
Fijn weekend amigo en smurf ze lekker in je eigen huis.
Saludos Albert

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 26-01-’13 10:05
ria

de sneeuwfoto natuurlijk, want volgende week is het weer weg.

ria, (URL) - 26-01-’13 11:50
Redstar

Foto 7. Ik vind het een leuk gebouw om te zien.
De rest van de foto’s zijn ook leuk natuurlijk.

Redstar, (URL) - 26-01-’13 11:52
hanscke

De zwarte pieten met kerk vind ik de mooiste van de twee en verder is de sneeuwfoto sfeervol

hanscke, (URL) - 26-01-’13 14:30
Sjoerd

van de pietenfoto’s vind ik die zonder kerk het mooiste. Maar uitzonderlijk mooi vind ik de laatste waar je de hoogspanningsdraden mooi naar de linkerbovenhoek lopen.

Sjoerd, (URL) - 26-01-’13 15:30
Thérèse

Ik vind die foto met plee het mooiste. Ht is Kunst, denk ik. Klopt dat René?

Thérèse, (URL) - 26-01-’13 17:31
Marjolijn

Geef mij de foto van de omleiding maar, daar zitten de blaadjes nog aan de bomen..!

Marjolijn, (URL) - 26-01-’13 18:15
frank-103

Die houten WC springt er wat mij betreft bovenuit, ik krijg er spontaan aandrang van!

frank-103, (URL) - 26-01-’13 19:32
rietepietz

Wat mij betreft is het dan de laatste foto, mooi beeld van een ( waarschijnlijk) zomerse dag!

rietepietz, (URL) - 27-01-’13 13:06
Grietje

De laatste foto! Laat de zomer maar komen……. nee, laat de lente maar komen!

Grietje, (URL) - 27-01-’13 14:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.