Een kijkje in Liechtenstein

ja, omdat ik het niet kan laten en zo, en haha en afwenning
Dit is een hond die ik zomaar eens tegenkwam in Liechtenstein, en vandaag mag die er op!Ooit was ik eens op vakantie in Liechtenstein, en aldaar schoot ik mijn mooiste en meeste foto`s, die elke februraimaand voorrang krijgen, tot ze op zijn!Woorden schieten te kort bij het zien van zulks een schoonheid!ja, wellicht wat ovdreven natuurlijk, maar voor iemand als ik, die houdt van het schitterend platte Nederland kan ook erg genieten van het andere extreme uiterste!JA, mijn cameraatje werd toen al wat minder, maar nog na jaren ging die nog niet stuk:PIk vind eigenlijk wel dat dat mijn fotozaterdagwebloghoogtepunt was.
En op het hoogtepunt stoppen is al echt te ver over tijd niet om dat nog te durven en kunnen zeggen te kunnen noemen.De kabelbaan van boven, kijkend naar den anderen top!In het paddestoelenstaatje dat toch maar gedoogd wordt door de rest der natie`s.De rijn, de grens met zwitzerland, dat overigens vast ook prachtig is op plekken!ja, en ook hier denk ik weemoedig aan terug, heel vaak is dit het pad waar ik over liep.
Ha, en loop ook eigenlijk he, want nog iedere dag!

En dit is dan van onlangs.Laat uw oordeel hard, doch rechtvaardig zijn!

Rene Zaterdag 02 Februari 2013 at 12:00 am | | Smurf

acht reacties

Linda

Ik vind het zulke mooie foto’s van je vakantie In Liechtenstein…..foto’s zoals dit bekijk ik graag, de natuur op zijn mooist.
De smeeuwfoto is mooi, maar ik ben blij dat het weg is nu, maar of het weg blijft?

Linda, (URL) - 02-02-’13 00:28
Marjolijn

Foto’s van bergen zijn altijd mooi om te zien.

Marjolijn, (URL) - 02-02-’13 06:00
די מריו

Lichtenstein is mooi om te zien. Maar ik ben blij dat ik weer een foto van Quandy zie. Dus van mij mag die de volgende serie gewoon weer meedoen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 02-02-’13 07:43
Redstar

Ik heb niet echt een voorkeur. Het is jou selectie, en jij vond hem de moeite.

Redstar, (URL) - 02-02-’13 10:03
hanscke

Februari is dus Liechtensteinfotomaand. Een originele manier van categoriseren.

hanscke, (URL) - 02-02-’13 13:00
Sjoerd

De foto met die UFO erop vind ik het mooiste…

Sjoerd, (URL) - 02-02-’13 16:09
rietepietz

Hoe mooi Liechtenstein ook is …ik ga toch voor het besneeuwde straatje !

rietepietz, (URL) - 02-02-’13 16:17
Frank-103

Die foto’s van Liechtenstein vind ik leuk!

Frank-103, - 02-02-’13 23:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.